Hoofdstuk 3

4 0 0
                                    

Volgende ochtend word ik waker met 1000000 berichten van hem & wel zeker 50 gemiste videogesprekken ik zucht en open ze "AMINA AMINA AMINA....." "ANTWOORD NU !!" Stond erop.
Ik antwoord " wat moet je". " bel me nuu ik moet je spreken "
Nee laat me gerust ik wil niets met je te maken hebben zeg ik. " amina me niet boos maken je weet waar ik tot in staat ben"
Je had belooft me metrust te laten zeg ik.
" nou nee dus jij bent vanaf nu van mij van niemand anders "
Kowed zeg ik  " IK BEN VAN NIEMAND " stuur ik in hoofdletters.
Hij stuurt fotos van .. van.. mij ?!! Van gisteren avond ik begin te huilen uit shok.
" als je mij niet wilt zorg ik ervoor dat deze overal belanden zodat niemand jou nog wilt". Ik geloof men ogen niet wat moet ik nu doen? Anissa vertellen ? Men zus? Moeder? Nee ze gaan nooit geloven dat ik gechanteerd werd ze gaan denken dat ik net Als die sletjes ben endat ik men lichaam zomaar weg geef.
Ik doe wel gewoon wat hij zegt hij vergeet me wel na een week of twee  denk ik .
Weken gaan voorbij en hij heeft me emotioneel gesloopt ik word elke dag wakker alleen om te doen wat hij zegt overal waar ik ga moet ik hem sturen en om toestemming vragen. zo ben ik niet maar ik heb geen keuze.. elke avond huil ik zachtjes zodat niemand me hoort ik val huilend inslaap.
De volgende ochtend :
Het is maandag en dus een schooldag.
Die flikker wiens naam zogezegd walid is heeft me gisteren tot 3 u opgehouden dus heb ik 3 uurtjes geslapen en dat is duidelijk ik heb rode opgezwollen ogen en gekke wallen.
Ik doe extra concealer op zodat het niet erg opvalt en vertrek  naar school. Op school doe ik alsof er niets aan de hand is en dat lukt  goed. 
Niemand heeft iets door.
Na ongeveer 3 weken pakt Anissa men gsm wat ik natuurlijk toe laat . "Wat is dit !?!?" Roept ze. " wie Dfq is walid ?! Wesh " ik barst gelijk ik tranen en vertel der alles " we gaan nu naar politie " ik knik hij zei dat ik dat niet  mocht doen maar ben dit echt wel beu.
politie was echt nutteloos ze kunnen me niet helpen zeggen ze. 
Anissa zegt " we gaan dit zelf oplossen " we hebben in de komende 2 maanden alles maar  echt alles geprobeerd " niets werkte deze jongen was echt geobsedeerd met me..

Mijn geobsedeerde  stalkerWhere stories live. Discover now