Hoofdstuk 2

4 0 0
                                    

Oke Ikga stoppen met men levensverhaal en verder gaan.
Het was al 23 u en ik was best moe ik ging nog men serie kijken voor ik naar boven ging.
Toen kreeg ik een Facebook bericht waarin stond " Heyy alles goed" ik ging naar het account en het was duidelijk een raar& fake account. Ik antwoord met " wat moet je"
Hij zegt " je bent echt bloedmooi , ik wil je leren kennen " ik zeg " ik niet Kowed van me" ( ja I know ik heb een grote mond🙄)  ik zie dat ie boos wordt en stuurt me " kijk amina hou die grote bek achterwegen voor ik je tem!!"
Gelijk lach ik hem uit wat denkt deze.
Daarna bleef die me bellen ik werd het beu en blokkeerde hem . Nog geen 3 min later stuurt een ander raar Facebook profiel me een bericht " amina als je nu niet opneemt plaats ik deze Foto op een account met meer dan 14 k volgers en iedereen zal je een hoor noemen " ik zag een foto van me insta en begon me dood te lachen " HAHAHAHA  Is een normale foto hoor?" Hij word kwaad en zegt " maakt niet uit als je daarop staat word je een hoer genoemd " ik word bang maar laat niets merken en negeer hem daarna stuurt hij me " ik weet dat je op sintjanborg school zit & dag annisa je beste vriendin is ik weet ook waar je woont dus beter neem je op" Oke ik raakte in paniek hoe wist deze flikker dat , ik negeer terug " neem 1 x op Aub wil 1 keer met je spreken dan laat ik je " hij bleef zagen dus nam ik maar op ik hoorde een Nederlands accent en hij zei dat hij uit Utrecht komt. Hij irriteerde me zwaar hij bleef praten ik wou net afhaken tot ik " niet afhaken " hoorde in shok vraag ik hem waarom niet hij zegt " leg  je telefoon Neer " ik lach wat denkt deze na lang vragen en dreigen deed ik maar gewoon wat hij zegt ik was eigenlijk wel bang geworden ..
Hij vroeg om een trui uit te doen en ik weigerde ondanks dat ik echt bang was ik ben geen hoer roep ik ik doe zulke dingen niet .
Hij lacht en zegt " je hebt geen keuze schat" "jij gaat meewerken voor er slechte Dingen gaan gebeuren met jou je familie of vrienden " uit paniek deed ik wat hij zei zijn stem was zo eng & zijn manier van spreken daar kreeg ik rillingen van na zon 2 u van uitkleden en instructies volgen zei hij dat ik mocht gaan slapen . Ik kon niet slapen ik voelde me slecht & gebruikt maar zei dat het voorbij was en sloot men ogen

Mijn geobsedeerde  stalkerWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu