29

4.1K 238 24
                                    

Merhaba Afifecikler!

Keyifli Okumalar...

Bu bölüm benim için çok duygusal bir bölüm oldu.Özellikle şehit haberleri bir bir gelirken bu konu üzerinde durmadan edemedim.Hatam olduysa affola.

Görüş ve yorumlarınızı bekliyorum muhakkak.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Uzun çarşıyı Tuğrul'la el ele gezerken büyülenmiş gözlerle bakıyorum etrafa

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Uzun çarşıyı Tuğrul'la el ele gezerken büyülenmiş gözlerle bakıyorum etrafa. Düğün alışverişi için üç gün önce ailece Bursa'ya gelmiş bu vesileyle de geziyorduk.Tarih kokan bu şehre hayran olmamak imkansızdı adeta.

Ben yıllardır yazlığımıza geldiğim halde hiç tam anlamıyla gezmemiştim Bursa'yı. Nasip gelin geleceğim zamanaysa demek ki.

Eh, evlendikten sonra Bursa'da yaşayacağımı az çok tahmin etmişsinizdir. Hemen hüzünlenme öyle.Tuğrul'un baba mirası galeri dolayısıyla kendi doğup büyüdüğüm şehirde de bir düzenim olacaktı.

Bu sayede ailem ve arkadaşlarımla aramda hasret durumu söz konusu dahi olmayacaktı.

Alışverişe benden daha hevesli olduğu her halinden belli olan Hatice anne kuyumcudan kuyumcuya koşarken bu halini gülerek izliyoruz Tuğrul'la. Bilakis bütün enerjisini bu iş için depolamış gibi davranıyor.Bizi de peşinden her girdiği kuyumcuya sürükleyerek bütün takı ve setlerin önümüze dizilmesini istiyor.

"Annen sence de abartmıyor mu hayatım? Ben hanedana gelin oluyorum da haberim mi yok?"

Birlikte kuyumcuya girerken kısık sesle sorduğum soru üzerine yüzündeki gülümseme genişliyor Tuğrul'un. "Annem yıllardır bugünü bekliyor hiç yadırgama.O bütün Bursa'ya senin sayende hava atarken nasılsa ben batacağım. "

Sitem dolu cevabıyla kıkırdamama engel olamıyorum. Hatice anne bu esnada bana dönüp "gelin kızım sen niye uzakta duruyorsun gelsene yanıma" dediğinde nişanlıma "çok çalış o zaman ben altınlarımı satmam haberin olsun" diye peşin peşin söylüyorum baştan.

Aşk-ı Hovarda #wattys2019 Where stories live. Discover now