Leu

205 7 2
                                    


Un Leu va infrunta orice obstacol si va iesi victorios de fiecare data.

Un Leu este pentru pertenerul/partenera sau/sa ce este o sabie pentru un cavaler, dar unde sabia va taia, va darui viata nu moarte.

Nu abuza increderea unui Leu, deoarece odata ce au terminat cu tine, asta e, fara cale de intoarcere.

"Sunt un Leu pentru ca sunt indragostit de iubire."

Leii sunt ghidati de inima. Cand sunt indragostiti, pasiunea preia control asupra corpului, mintii si sufletului lor.

Nu pot trai fara iubire. Pentru ei, iubirea e precum apa sau vinul..

Regina Leu: "Sunt o femeie a rezistentei, independentei si inteligentei. Pun importanta pe loialitate si adevar. Iubesc neconditionat. Nu trebuie sa fiu comparata. Nu sunt a doua alegere. Stiu cat valorez si stiu ca merit iubire si stabilitate si nimic mai putin."

Motto-ul Leului: O fac pentru ca pot,  pot pentru ca vreau, vreau pentru ca.. ai zic ca nu pot.

"Ca se te ocupi de tine, foloseste-ti capul, pentru a te ocupa de altii, foloseste-ti inima."

Leii considera ca esti sef peste prorpriul destin si ca daca nu faci ceva sa iti schimbi viata atunci cand problemele apar, atunci nu ai dreptul sa te plangi in legatura cu asta.

Mentalitatea unui Leu: "Judeca-ma, si iti voi demonstra contrariul. Spune-mi ca nu o merit, si priveste unde am sa ajung."

Unul dintre cele mai grozave lucruri din lume e inima unui Leu.  E fragila dar puternica. Delicata dar plina de viata. Cand iti ofera inima, iti ofera cea mai de pret posesie a lor. Daca o vei iubi, alimenta, adaposti si proteja, iti vor oferi lumea.

Indiferent de furtuna prin care trec, ei vor ramane puternici. Fiecare lupta ii face mai rezistenti.

Crezi ca, Karma e nasoala? Stai sa vezi cand enervezi un Leu..

Leii vor avea mereu incredere in ei insasi, chiar si daca pare ca intreaga lume s-a intors impotriva lor. Le place sa le demonstreze oamenilor ca au gresit si sa dovedeasca cat de puternici pot fi.

Personalitatea Leului: Leul, regele junglei, este reprezentantul perfect pentru aceasta zodie. Oamenii care sunt nascuti sub aceasta zodie, sunt nascuti cu motto-ul, "Am s-o fac". Ei sunt oameni admirati si respectati de catre toti. Aceste persoane ordona respect maret si sunt generosi cu cei care sunt mai putin privilegiati. Sunt vedete innascute si organizatori excelenti. Sunt cutezatori si onesti si tind sa iti spuna lucrurile in fata decat sa poarte pica. 

Sunt un Leu: imi place sa fiu alaturi de prieteni si familie, inseamna mult pentru mine, incerc din greu le sa arat oamenilor ca sunt aici pentru ei oferindu-le loialitate. Imi acopar sentimentele mult deoarece chiar urasc sa fiu o povara, dar actiunile mele tind sa ma dea de gol, nu pot nega faptul ca sunt ranit; mi-as dori ca oamenii sa nu mai creada ca am nevoie de atentie in plus, singurul lucru de care am nevoie e o imbratisare, sarutari si afectiune sincera.

O femeie Leu e o adevarata regina. Oriunde se duce, lasa o impresie buna, ceea ce innebuneste  baietii si face fetetele geloase. 

Un Leu va pune persoanele iubite inaintea lui. Sa vada pe cineva zambind datorita lui este cea mai buna multumire.

Sunt destul de buni la: - a fi un umar pe care sa plangi; sunt buni ascultatori si dau sfaturi bune
                                             - a veni cu idei creative; cel mai mult vor avea o tona de lucruri pe care le-ar place sa le faca
                                             - a-si arata generozitatea; chiar au o inima de aur
                                             - a-si face priereni oriunde s-ar duce

Femeia Leu: Inima ei de aur radiaza cand ajungi sa o cunosti cu adevarat; pe exterior e mai increzatoare decat tinde sa fie in interior; e energica cand se afla intr-o dizpozitie proasta; ii place sa cheltuie bani, chiar si daca n-ar trebui; singura etentie de care are nevoie e cea de la persoanele speciale din viata ei.

Leul este una dintre cele mai tenace persoane pe care le-ai putea intalni cu inima cea mai mare.

Ofera respect acolo unde respectul este oferit, mai ales in relatii: primesti ceea ce dai.

Sunt milostivi si isi vor arata afectiunea fata de ceilalti fara niciun efort. Iubesc sa fie acolo pentru oameni cand sunt in nevoie.


Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Lucruri despre zodii 3 ~PAUZAWhere stories live. Discover now