|Bonus 5|

249 38 4
                                    

Δεν έχω νιώσει ποτέ αυτό που λένε πως μερικές φορές είναι πιο ενδιαφέρων να κοιτάς το ταβάνι του δωματίου σου παρά να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Δεν έχω νιώσει ποτέ αυτό που λένε πως μερικές φορές είναι πιο ενδιαφέρων να κοιτάς το ταβάνι του δωματίου σου παρά να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα. Τουλάχιστον μέχρι σήμερα.

Ο εκνευριστικός ήχος του ρολογιού χτυπάει μέσα στον εγκέφαλο μου. Τα λόγια τους παίζουν σε επανάληψη.

'Και αν είναι η τελευταία φορά που θα με δεις έτσι;' Μου είπε εχθές και δεν της έδωσα σημασία. Η Έριν πάντα ήταν περίεργη. Αλλά είχε δίκαιο, το χθεσινό βράδυ ήταν το τελευταίο μου μαζί της.

Η Σκάι.

''Άμα όμως έστω και για ένα λεπτό πιστέψεις σε αυτό που είδαμε και οι δύο...'

Ξανά και ξανά, τα λόγια της να εναλλάσσονται με αυτά της Έριν και ο ενοχλητικός ήχος του ρολογιού κοντεύουν να με τρελάνουν.

Και εννοείται πως την πίστεψα. Είδα και εγώ ότι είδε και αυτή. Την δολοφόνησαν. Η Έριν. Το κορίτσι που δεν μπόρεσα να καταλάβω ποτέ αλλά και πάλι την είχα ανάγκη. Έφυγε. Και το πιο λυπηρό είναι πως ξέρω πως δεν πρόκειται να ξανά γυρίσει.

Πετάγομαι από το κρεβάτι. Αυτή η απάθεια της τελευταίας ώρας δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Φοράω μαύρα ρούχα και τις μπότες μου. Τραβάω την κουκούλα μου καλύπτοντας όλο το κεφάλι μου μέχρι χαμηλά στα μάτια και ανοίγω το παράθυρο.

Βγαίνω έξω και ο κρύος αέρας με συνεφέρει. Γαντζώνομαι από τα κεραμίδια και κατεβαίνω γρήγορα. Ο πιο ασφαλέστερος δρόμος για να φτάσω στην γη, είναι πολύ κοντά από το δωμάτιο της, όμως δεν πάω από εκεί.

Κάθε φορά που περνούσα από έξω έτσι ώστε να το σκάσω με τα παιδιά του έτους μου, άκουγα από το δωμάτιο της να παίζει μια απαλή μουσική που ίσα ίσα ακουγόταν, όμως ήξερα πως την νανούριζε. Τώρα ξέρω πως δεν θα ακούσω τίποτα και είναι κάτι που δεν είμαι ακόμα έτοιμος να αντιμετωπίσω.

Αφού τελικά καταφέρνω να προσγειωθώ χωρίς να σπάσω κανένα κόκαλο τρέχω μέσα στα δέντρα για να έχω την καλύτερη δυνατή κάλυψη.

Mansfield SIS AcademyWhere stories live. Discover now