6| Son of the Biggest

410 46 12
                                    

''Τι ωραίο να βλέπεις από μακριά να καταφθάνουν πιατέλες γεμάτες με ομελέτες και λουκάνικα!'' λέει η Μπλέρ και νιώθω το στομάχι μου να γουργουρίζει

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

''Τι ωραίο να βλέπεις από μακριά να καταφθάνουν πιατέλες γεμάτες με ομελέτες και λουκάνικα!'' λέει η Μπλέρ και νιώθω το στομάχι μου να γουργουρίζει.

'' Τι έχουμε πρώτη ώρα;'' Ρωτάει η Μακάιλα πίνοντας μια γουλιά χυμό.

'' Πολεμικές τέχνες. Χαμογέλααα!'' της λέω και γελάμε.

Αφού τελειώσουμε με το πρωινό και εφόσον η διευθύντρια δεν έχει κάτι να προσθέσει σηκωνόμαστε από τις θέσεις μας.

'' Πάμε προς τα κάτω;'' ρωτάω και απευθύνομαι στα κορίτσια.

'' Άμα θες εσύ πάμε προς τα πάνω!'' λέει ένα αγόρι εννοώντας τους κοιτώνες. Τον κοιτάω απαξιωτικά και αρχίζω να προχωράω προς την πόρτα.

'' Άκου να σου πω. Η ώρα είναι 8:30. Όπως καταλαβαίνεις δεν έχω πιεί καφέ, και ούτε πρόκειται και τώρα πρέπει να πάμε κάτω να χτυπηθούμε στην αίθουσα με τα βάρη, ξανά. Και εσύ συνεχίζεις να μας δείχνεις πόσο ακατοίκητο είναι το επάνω μέρος του κεφαλιού σου. Σου φαίνεται να έχουμε πολλή όρεξη;'' ακούω την Μακάιλα να λέει στο παιδί.

'' Εκπληκτικό!'' λέει η Μπλέρ στα ελληνικά, από ότι κατάλαβα, και αφού γελάμε και οι τρείς, βγαίνουμε από την τραπεζαρία και κατεβαίνουμε την σκάλα που οδηγεί στις αίθουσες εκπαίδευσης.

''Θέλω να περάσετε από όσο περισσότερα μηχανήματα μπορέσετε σε αυτή την μιάμιση ώρα που διαθέτετε. Τα σετ θα είναι παντού 5. Τα κιλά και τις επαναλήψεις τα αφήνω επάνω σας. Αλλά μην το παίξετε fit ενώ δεν είστε και έχουμε ατυχήματα. Για ότι χρειαστείτε φωνάξτε με.'' Λέει ο Μάθιου και μας κάνει νόημα να αρχίσουμε.

Χωρίζομαι από τα κορίτσια και αφού τελειώσω το ζέσταμα μου, ξεκινάω με τις πρώτες ασκήσεις για τα πόδια.

Τα κιλά που βάζω είναι ίδια με αυτά που έβαζα στο γυμναστήριο του σπιτιού μου.

Συνήθιζα να γυμνάζομαι εκεί μαζί με την μαμά μου. Ήταν ωραία!

Mansfield SIS AcademyWhere stories live. Discover now