5. bölüm

40 0 0
                                    

***
Kaan
Kafe de begendigim kiz suan yanimda oturuyor ama bu kadar masum durmasi onu cok cekici yapiyor. Nedenini bilmedigim halde durmadan bu kiza bakma isteği duyuyorum. Bakislarimi adadan alip cihata dondum. Cihatta o gun kafede gordugum kizlardan birisiyle oturuyordu. Bir anda ada beni durtunce saskinlikla ona baktim. Bana "neden hic konusmuyorsun"bir anda bana bunu sorunca ne soyleyecegimi ilk basta sasirsamda sonra "seni ilgilendirmez" diyip ters ters bakarken oda bana saskinlikla bakti. O bana oyle bakarken bende sirayi iktirip siniftan ciktim.  Suan nereye gidecegimi bilmiyorum ama ya kerane ya da siklikla gittigim bara gidecegimi dusunuyorum.
Ada
Kaan birden siniftan cikinca ne oldugunu bilemedim. Ve arkasindan saskinlikla bakakaldim. Duru ve dunya beni birde durtunce irkilerek onalra dondum duru" ne oldu niye biyle duisncelisin" dedi. Bende kaana "neden hic konusmuyorsun" dedigim zaman siniftan cikip gitti. Dunya oradan "ooo bunu mu dusunuyordun" diyince bende "hayir sadece niye sinifi terk edip gitti diye dusunuyorum"dedim ve ikiside anlamsiz bana bir bakis atti. Hemen bende konuyu degistirip nasil sira arkadaslariniz nasil iyi mi diye sorduğumda o da ikisi birden yuzlerine guzel bir gulumseme koydular ve bana baktialr duru oradan atilip "cihat cok iyi ve bana cok saygili bilmiyorum ben galiba ondan hoslanmaya basladim diyince ben ve dunya agzimizi saskinlikla actik. Dunya "ben zaten anlamistim" diyince ikimizde gulduk. Ben duyaya bakis atarken o utanarak yani iyi bilmiyorum onunla oturdugumuzdan beri aramizda bir dialog gecmedi ama beni o an korumasi ve yanima gec demesi benim hosuma gitti dedi ve biz hepimiz gulmeye basladik.  Ve onlar bana bakarken bende kaan hic konusmuyor ve hep  su pencereye bakiyor dersleri  bioe dinlemiyor sadece gözü o pencerede diyince ikiis bana bakis atip gulmeye basladilar.
Bende onlara vururken  hoca geldigi icin herkes yerine gecti. Ve bende sonra gorusucez bu konuyu derken ikiside arkasina donup gittiler.
***

KAAN
suan okuldan ciktim ve siklikla gittigim bara gittim. Orada biziim bir kac adamlari gorunce onlarin yanina gidip biraz onlarla takildim. Sonra bir anda yanima gelen bir surtukle konusmaya basladim ve odaya gectik.
Ada
Acaba suan kaan nerededir diye düşünüyordum ama niye onu dusundugumu bende bilmiyorum.
Bende kizlar gibi ondan mi hoslanmaya başlamıştım ben dw bilmiyorum. Ama bu konuyu kapatmam lazim yoksa kizlarin diline duserum dedim. Hoca dersten aceleyle çıkınca bizde okuldan erken cikacagimiza cok sevindik. Bir taksi durdurup hemen bindik ve yasadigimiz siteye dogru yol aldik.

***
Cihat
Okuldan çıktık kaan okuldan gittiği için onun yanına gitmek için arabaya bindik kaanın nerde olduğunu tahmin edebiliyordum ama yinede aramak en iyisi telefonu cebimden çıkartım hemen kaanı aradım

Cihat
Alo knk nerdesin ?

Kaan
Bardayım

Cihat
Tamam

Telefonu kapatır kapatmaz arabayı çalıştıracakken bizimkiler geldi.

Berk
Cihata nereye gidiyorsun diye sordum oda kaanin yanina dedi ve hadi gedelim diyince hemen arabanin anahatarini cikarip arabayi calistirdim ve baris arkadan benide bekleyin diye arabanin arkasindan kosturunca bizde onu unuttugumuzu anlayip arabayi geri geri gittim ve onuda aldim. Butun yol boyunca onu unuttugumuz söyleyip benim sinirlerimi bozdu. " sikicem simdi belani baris yeter dul gari ceneskmi var sende pezevenk bence susmani tercih ederim yoksa bara kosturarak geleceksin.

Barış
Berk bir ana otle diyince sustum ve sessiz bir sekilde bara gittik
Ama burada ben hakliydim cunku beni unutup gitmislerdi ve benim arabam uerine motorum oldugu icin bende onlarla giddebilecegimi dusundum ama onlar beni birakinca bende arkalarindan kosmaya basladim.  Berke yol bayunca sunu dedigim icin "siz kimsiniz de bu sahiseri birakip gidersiniz" diye soylerken  o bana kufur saydirdi.

Baris
Abi bara girer girmez kızlara baktım offff onlar kızmiýdı gerçekten resmen şimdi ağzımın suları akacak tam bu düşuncelerimin içinde cihan" lan pic bari içeri gir ondan sonra bak orosbu ya" cihata yav he he bakışı attım sadece söylesem ebemi sikerdi büyük ihtimalle ama kimin umrunda sonuçta ebemi tanımıyorum ebe falan kimin umrunda sanki neyse ben daha fazla cihatı kızdırmamak için iceri girdim.

Kamu telah mencapai bab terakhir yang dipublikasikan.

⏰ Terakhir diperbarui: Feb 07, 2018 ⏰

Tambahkan cerita ini ke Perpustakaan untuk mendapatkan notifikasi saat ada bab baru!

Sinsi Masum KizlarTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang