what?

3.4K 104 7
                                    

Všichni šli do chaty se převléct do plavek. Stejně jako já a Tobias. Setkali jsme se u schodů ,ale já jen bez jediného slova šla do mého pokoje. Vzala jsem si na sebe jednoduché černé dvoudílné plavky a na to lehký růžový overal, aby šel dobře sundat ,až se půjdu koupat.

Copánky jsem si nechala zapletené a smyla jsem si makeup. Vzala jsem si látkovou tašku a do ní dala ručník, opalovací krém a do vlasů si dala sluneční brýle.

Sešla jsem schody a vyšla z chaty. Na terase už čekala moje a Tobiasova mamka,Payton, Bri, Kendall a ostatní. Tobias ještě nedorazil. Sedla jsem si na židli a chvíli byla na mobilu.

Po chvíli přišel i Tobias a všichni nasedli do auta. Tentokrát Brian protestoval ,že nejedu v autě s ním ,takže jsem se musela narvat mezi autosedačky Kendall a Briana do auta Payton. Ale byla jsem mu za to celkem vděčná.

Dojeli jsme na parkoviště u jedný krásný pláže a vyndali si z kufru tašky a věci na koupání. Po schodech z velkých kusů pískovce jsme sešli na pláž ,kde si už pár lidí užívali dopoledního sluníčka.

Roztáhli jsme si osušky na rozpálený písek a posadili se na ně. Payton ,moje mamka a Tobiasova mamka si svlékly oblečení a ocitly se před námi v jednodílných plavkách a hned se začaly mazat opalovacím krémem. Tobias si jen sundal tričko a zůstal sedět na osušce. Vyrýsovaly se přede mnou jeho svaly a já se jen snažila nenápadně dívat ,aby to nevypadalo až moc divně.

Brian a Kendall se hned hnali do vody a samozřejmě ,že Brian musel přesvědčit i mě. Tahal mě za ruku směrem ke krásně čistému moři. Sundala jsem si růžový overal a ocitla jsem se jen v černých dvoudílných plavkách. Nikdy jsem neměla moc ráda ,když jsem ukazovala moc tělo ,protože jsem se se svým tělem nebyla nikdy spokojená ,ale když jsem na sobě ucítila Tobiasův pohled, bylo mi nějak fajn. Ale rychle jsem utíkala za Kendall a Brianem do moře.

Když jsem konečně opustila děti a šla na pláž ,hned jsem se šla usušit. Tobias pořád seděl na dece a buď byl na mobilu ,nebo koukal na moře. Ale když jsem přišla já ,koukal na mě. Osušila jsem se a lehla si na ručník.

,,Vicky ,já jdu do vody ,jo?''  Řekla mi moje mamka a šla společně s Payton a Tobiasovou mamkou do moře za dětmi ,takže jsme zůstali s Tobiasem sami. Po chvíli ,co jsem ležela si Tobias přesedl vedle mě. Zvedla jsem se na mé lokty a pozorovala ho. Čekala jsem ,že promluví ,ale on tam jen seděl a pozoroval mě.

Po chvíli co jsme takhle byli - já v pololehu a on seděl - konečně promluvil.

,,zase jsi brečela ,že jo?''

Poslední dobou mě u něho překvapuje opravdu skoro vše. I to jak všímavý je. Nevěděla jsem ,jestli se mám přiznat ,že jsem brečela a dělat ze sebe chudinku ,nebo dělat ,jakoby nic. Nakonec jsem se rozhodla ,že když už si všiml mých ubrečených oči mu teď asi nenamluvím ,že mi nic není. Navíc ještě potom ,co jsem se mu u bazénu polovičně přiznala.

,,no, je to těžký..'' povzdychla jsem si a obrátila oči na něj. ,,chápu'' odpověděl a zahleděl se zpět na moře. Zase propuklo trapné ticho a já jsem položila ruce podél mého těla ,abych si znovu lehla.

,,sedni si'' najednou vyšlo z Tobiase a já na něj vykulila oči. ,,cože ,proč?'' Zeptala jsem se v rychlosti a on jen místo odpovědi vytáhl jeho mobil. Já si sedla a koukala na něj se stejným nechápavým výrazem.

Summer Love✔Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt