what is he doing here?

4.5K 132 0
                                    

Když jsme konečně dojeli na místo, už tam byly mamčiny kamarádky, ale ještě ne ten kluk. No to nevadí, zatím si zaberu pokoj.

,,ahoj'' pozdravila jsem dvě mamčiny kamarádky a děti. Hned se na mě nalepili všechny děti , hlavně Kendall a Brian ,šestiletá dvojčata mamčiny nejlepší kamarádky Payton. Briana mám nejradši a nejspíš kvůli němu sem pořád jezdím.

,,Ahoj Viciiii'' řekl Bri a nastavil ruce, ať si ho vezmu do náruče. ,,Ahoj Bri, chyběl jsi mi'' řekla jsem a vzala ho za pas ,abych ho vzala do náruče. ,,Ahoj Vicky, ty jsi zas vyrostla'' pozdravila mě Payton a druhá mamčina kamarádka jen přikývla hlavou mým směrem.

,,Bri, jsi těžkej a já si musím vybalit, běž jsi hrát s dětma a já za chvíli přijdu'' řekla jsem Brianovi ,po chvíli co seděl na mém klíně na proutěné židli na terase, která je hned před chatou. Přerušila jsem jeho povídání o tom ,jaké hračky dostal k narozeninám a které hračky si s sebou přivezl. Bri jen přikývl ,seskočil z mého klínu a utíkal na zahradu za ostatními dětmi.

Ve společnosti mojí mamky jsem vkročila do domu, ve kterém budu muset dalších 14 dní přežívat. Masivní hnědé dřevěné dveře byli otevřené ,takže jsem jen chytla držátko mého bílého kufru a pokračovala v ceste. Ocitla jsem se na bíle vymalované chodbě ,kde po mé levici stály schody ze stejného dřeva jako jsou dveře ,které se malou zatáčkou točily nahoru. Po mé pravici byly dvoje dveře a naproti mě další jedny dveře. Zdálo se ,že to je opravdu prostorný dům.

,,mami ,který bude můj pokoj?'' Zeptala jsem se, když jsem vyšla po schodech do mezipatra. V mezipatře byly dva pokoje vedle sebe a naproti nim jedny další. V dalším patře byly další tři pokoje, takže jsem mohla mít samotný.

,,no vyber si ,kde budou holky tam budou mít kufry takže si vyber nějaký volný'' řekla mamka. ,,dobře'' řekla jsem. Otevřela jsem první dveře ,které jsem v mezipatře viděla. ,,tady je volno, tak budu tady'' řekla jsem. Vešla jsem do celkem malého ,ale prostorného pokoje. Normálně bíle vymalováný s dvoulůžkovou postelí,skříní, křeslem a komodou.

Hned vedle toho mého byl další volný pokoj. Asi skoro stejný jako můj. ,,Třeba tam bude ten kluk,, napadlo mě. Super, to by byl hned vedle mě. Vyšla jsem další schody do patra. Byly tam další tři dveře.
,,já budu spát tady s Payton,, řekla mamka a postavila se mezi zítra jednoho ze tří pokojů. ,,dobře,, řekla jsem, otočila se a sešla po schodech dolů. Řekla jsem si, že bych mohla jít na terasu a pěkně si počkat na toho kluka. Doufám, že bude alespoň trochu hezkej a bude se s ním dát mluvit.

Sedla jsem si na terasu k mamce a jejím kamarádkám a rázem jsem byla obklopená dětmi, které za chvíli odběhli zpět na houpačky a trampolínu. Když odběhli,rozhodla jsem se ,že napíšu Annie. Vlastně jsem jí měla napsat hned, jak jsme přijeli. Ale hned jak jsem vzala do ruky telefon ,tak někdo zatroubil u brány. ,,to je asi ten kluk,, řekla jsem si v hlavě.

Když jim Payton šla otevřít bránu, na menší parkoviště, kde všichni parkovali vjelo velké černé SUV. Čekala jsem až ten kluk vyleze. Najednou vyšel z auta a já hned poznala o koho jde. Podívala jsem se na mamku takovým tím výrazem ,,ty jsi to věděla?,,. Jen přikývla a já jsem byla zlostí bez sebe. Určitě věděla ,že kdyby mi řekla o koho jde, nikam bych nejela. Byl to Tobias.. Ten kterého jsem se chtěla na dva měsíce zbavit a teď s ním budu v jedné chatě dva týdny?

Mám zabít dřív jeho nebo sebe?

Vzala jsem si mamku stranou a hned se jí zeptala. ,,Co ten tady dělá?''. Po chvíli jpco neodpovídala jsem dodala ,,mami vždyť s ním chodím do třídy a nesnáším se. Jak tady s ním mám sakra vydržet dva týdny?!''. Rostla ve mně zlost. ,,no promiň, ale to nějak vydržíš a třeba se i skamarádíte'' řekla mamka. ,,NIKDY!'' Zvýšila jsem hlas a odešla do svého pokoje. Což mi připomíná ,že ho mám hned vedle něho. Nic horšího se stát fakt nemůže.

Jako vážně?proč je to zrovna on? Nikdy tady s ním nemůžu vydržet dva týdny. No vlastně jsem chtěla napsat Annie. Vytáhla jsem telefon a napsala jí.

Vicky- to fakt netušíš kdo je ten kluk!!

Annie-no tak to fakt netuším?:O

Vicky-je to TOBIAS!!!

Annie-to je nějaká sranda ne? ten byl dobrej XD

Vicky-ne je to pravda!!jak s ním mám tady vydržet 14 dní????

Annie-jako fakt?hele kámo tak to ti nezávidím. Nevím co dělat..:/

Vicky-no tak to já taky nevim jediný co vím je ,že to taky nevydržím.

Annie-hele skus ho trochu provokovat ,jsi přece holka a zatraceně hezká holka. Můžeš si ho trochu zkrotit a pak už to nějak vydržíš.

Vicky-ale já ho nechci zbalit!

Annie- né zbalit ,ale trochu zkrotit;)

Vicky-no jo,něco zkusím.:|

Annie- nebooj. Snad sranda ne?a když ho trochu zkrotíš bude se s ním líp pracovat;)

Vicky-noo dobře zkusím to. Máš pravdu;)

Annie-no to je moje holka,
nepoznávala jsem tě. No tak to nějak vydrž ,hodně štěstí a kdyžtak zavolej!:))

Vicky-no budu se snažit to vydržet. zítra ti napíšu:)) ahoj <3

Annie- měj se<3 ahooj

Když jsem položila mobil na postel otevřeli se dveře. Byl to ON.

,,sorry, nevěděl jsem, že tohle je tvůj pokoj'' řekl Tobias a dál stál ve dveřích. ,,tak to by ses asi měl podívat do jinych pokojů, co?'' Řekla jsem trochu arogantně. ,,nečekal jsem že tady budeš zrovny ty'' řekl Tobias, projel si mě pohledem a sedl si vedle mě na postel. ,,nápodobně ,myslela jsem si že už od tebe budu mít pokoj no'' řekla jsem a zrak jsem vzklopila k zemi.

,,no právě'' řekl Tobias. ,,no jestli ode mě chceš mít pokoj, tak bys asi měl jít někam daleko ode mě ne?'' řekla jsem, aby už konečně odešel. ,,no asi jo no'' řekl Tobias ,ale pořád zůstal u mě v pokoji. ,,nechceš už třeba jít hledat ten pokoj ne?''rostla ve mě zlost. ,,ani ne'' řekl a věnoval mi jeden egoisticko-vítězný úsměv. ,,no tak půjdu já'' řekla jsem ,vzala mobil a odešla. Už od teď ho mám plný zuby a umí ve mě vyvolat takový vztek ,jako nikdo jiný.

Summer Love✔Onde histórias criam vida. Descubra agora