Capitolul 18

3 1 0
                                    

Sunt imbracata intr-o roche neagra scurta, dar cu maneci lungi, stand si uitandu-ma la tavan in timp ce mama, matusa si bunica vorbeau despre cat de mult se bucura sa se revada. Mda, draguta cina "in familie", tata nu  a putut sa vina in Haarlem, iar pe mama nu pare sa o deranjeze acest lucru. Pai macar ele sa se distreze,  daca eu nu.

Lisa era fix langa mine, toata noaptea nu s-a departit de telefon. Dar cu cine tot vorbeste, cu Amanda in niciun caz, deoarece in seara asta se vede cu nu stiu ce baiat.

-Ma duc sa aduc desertul. Spune verisoara mea, iar dupa se ridica de la masa si se indreapta catre bucatarie.

-Sa stii Melisa ca ar fi tare dragut daca ti-ai ajuta verisoara. Spune mama.

-Ar fi tare dragut daca nu mai mi-ai da ordine. Ii intorc replica.

Se uita la mine taios, iar dupa isi da ochii peste cap.  Telefonul Lisei vibreaza si se aprinde, se pare ca cineva a primit un mesaj. Cu toate ca la inceput am zambit cand am vazut ca are mesaj, zambetul mi-a pierit cand am vazut de la cine era. Se pare ca toata seara Lisa vorbise cu nimeni altul decat dragul meu Josh. Ahh, cand o sa pun mana pe el il, il... il nimic, nu pot sa-i spun sa nu mai vorbeasca cu Lisa, doar se cunosc din copilarie. Iar Joshua mi-a spus de atatea ori ca nu are sentimente pentru ea, dar daca continua sa vorbeasca ii da apa la moara Lisei. Cu mine de ce nu vorbeste prin mesaje, mie de ce nu-mi da atentie cand suntem in public, de ce...poate ca toata "relatia"asta e doar de ochii mei, iar la final sa ma duca in pat, vreau certitudinea ca ii pasa de mine si ca nu e totul doar o joaca, nu vreau sa am parte iar de o deceptie in iubire, nu vreau sa sufar.

**

-Te simti bine, Melisa?  Intreaba Lisa cand se pune langa mine in pat. Pari abatuta.

Sunt un om oribil, cum pot sa am o relatie cu Josh cand Lisa are sentimente pentru el, cand ea il iubeste de mai mult timp decat mine?

-Sunt ok, o mint.

Ma ridic din pat si imi iau o geaca pe mine, in seara asta nu voi dormi acasa, iar.

-Unde mergi?  Intreaba cand ma vede cu geaca pe mine si tenesi in picioare.

-Am nevoie de ceva aer.  Zambesc fals, iar dupa ies pe usa.

Mai degraba am nevoie de Josh, de imbratisarea sa, sa-mi spuna ca fericirea mea este importanta si ca am facut alegerea buna cand i-am acceptat propunerea, am nevoie sa-mi spuna ca ii pasa de mine si ca totul o sa fie bine, ca in urma acestei povesti nu o sa sufere nimeni.

Ies pe usa casei si-l apelez. Dureaza  ceva pana imi raspunde.

-Da, Melisa, s-a intamplat ceva? Intreaba cu o voce plictisita.

-Vreau sa ne vedem. Spun calma si-mi musc buza.

-Sigur, hai la mine acasa, ca tot sunt singur.

Am acceptat propunerea lui si am pornit agale, data trecuta cand am fost acolo cu Lisa mi-a luat ceva de mers, de data asta o sa dureze si mai mult,  deoarece voi merge incet si ma voi gandi la toata chestia asta.

Dupa aproape o ora de mers am ajuns in fata apartamentului. Poate ca a fost o idee buna sa merg pana aici pe jos,  dar ceea ce nu a fost o idee buna este rochia scurta pe care o port.  Mi-au inghetat picioarele.

Intr-un final ajung in fata apartamentului lui Josh -asta daca imi aduc bine aminte- bat de cateva ori la usa, iar dupa imi deschide in Josh, cam ametit si fara tricou.

-A durat ceva, nu Melisa? Spune, iar dupa imi cuprine talia, aducandu-ma mai aproape de el. Ce zici daca intri si nu mai stai ca milogu afara?

Nu apuc sa raspund caci isi lipeste buzele de ale mele, formand un sarut. Cand isi introduce limba in lacasul meu umed, pot simti foarte clar ca a consumat destul alcool.

-Stai. Spun si rup sarutul zgomotos, atunci cand simt ca spatele mi-a facut contact cu un perete.

-De ce? Nu e ca si cand ai mai fi virgina sau ceva de genul, pe langa asta cand Louis te-a sarutat nu ai protesta, dar la mine vad ca nu vrei sa stai. Spune taios si incepe iar sa ma sarute, ducandu-si apoi mana pe fundul meu. Imi place ca porti roche. Imi soptese, dupa imi saruta gatul, pornind spre decolteu.

-Totusi se putea sa ai un decolteu mai generos, spune oftand. Ba nu, daca era mai mare atunci si restul ar fi vazut ceea ce doar eu am voie sa privesc si sa ating. 

-Ti-am spus sa stai! Spun raspicat incercand sa-l inlatur, dar nu pot, forta lui fiind cu mult mai mare decat a mea. 

Il aud cum ofteaza dupa care fara sa mai spuna ceva in plus ma pune pe umarul sau si imi da o palma peste fund. Protestez si dau din picioare, dar nu ma baga in seama, nu ma da jos de pe umarul sau pana cand nu ajungem intr-o incapere intunecata, unde sunt aruncata pe un pat, cu perne moi. Nu dureaza mult, iar corpul lui Josh este asezat deasupra mea.

-Nu iti face griji, nu iti voi face nimic. Isi apropie gura mai mult de a mea, apoi inainte de a ma saruta sopteste: Asta daca nu vrei tu.

Baiatul meu este un mic caine in calduri la betie. Nu imi place acest lucru.

-Cat ai baut?

Se uita la mine incruntat, iar dupa ma ridica usor si-mi desface fermoarul rochiei.

-Am baut maxim 3 pahare de vin.  Deci stiu exact pe cine sarut si ce fac.  Acum, vrei sa nu mai tot spui "Stai"?

Imi dau ochii peste cap si-l apuc de gat, aducandul mai aproape de mine si-l sarut. Pentru o clipa pare surprins, dar dupa raspunde sarutului meu si-mi strange parul in pumn.  Isi strecoara una dintre maini prin deschizatura fornata de fermiar si trage de roche pana imi lasa bustul la vedere. Zambeste cand imi observa pieptul dezgolit.

- Imi place ca nu porti sutien.

Avanseza cu saruturile de la gat pana la sani. Imi saruta usor un san, iar dupa pe celalalt. Gem usor si-mi bag o mana la el in par. Avanseaza cu maruturile in jos pana ajunge la buric, il saruta, dupa care nu se opreste aici si imi da si lenjeria intima jos, acum fiind complet goala in fata lui, dar nu ma simteam stanjenita sau in fata lui. El se ridica pe coate si ma cerceteaza atent, cu ochii intredeschisi, ranjeste, apoi lasa sa-i alunece o mana intre picioarele mele. Un val de soc imi zguduie trupul. Ma zvarcolesc si mana i se misca  intr-un cerc  micut, iar podul palmei apasa pe un loc care tanjeste dupa el. Tot ce face e sa mai ia o gura de aer inainte sa si coboare gura peste acea  parte a corpuli mei care tanja cu atata ardoare si nerabdare dupa el si atingerile lui.

-Oh, Doamne, soptesc.

Ma simt bine, atat de bine, limba lui gaseste un loc sensibil, facandu-mi soldurile sa se incordeze. Un geamat zgomotos imi iese pe gura, imi musc buza de jos pentru a suprima posibilele viitore sunete.  Continua, limba lui este magica, atingandu-ma intr-un mod unic si neobosit.  Ridica privirea spre mine, apoi inchide ochii cand lasa doua degete sa alunece in interiorul meu, facand usor miscari de du-te vin-o. Din pacate, acest lucru nu dureaza mult caci inainte sa mi dau seama atentia lui se indreapta catre sanii mei, sarutand spatiul dintre ei.  Buzele calde imi framanta sanul, fiecare limba data seducator peste sani ma face tot mai excitata, incerc sa-i atind unflatura care se observar dar imi indeparteaza rapid mana. 

Dupa fara sa anunte intoarce cu spatele la el. Se pune peste mine si-mi saruta umarul, impingandu-si bazinul in fundul meu, dupa isi uneste buzele cu ale mele, dand nastere unui sarut dezordonat.

-Simti asta? Ma intreaba si-si mai impinge bazinul in fundul meu o data.

-Mhm.

-Vezi ce-mi faci tu mie? Iar tu il lasi pe altul sa te sarute, daca erati singuri, dar nu eram si eu acolo sigur iesa un sarut, nu doar un pupic. 

-Nu a fost vina, eu nu am facut nimic. Spun inca respirand greoi din cauza adrenalinei.

Imi saruta gatul, de acesta data mai violent, cred ca incearca sa lase semne, dar nu o sa-l opresc daca asta il face pe el sa se simta mai bine si sa ii elimina frustrarea data de sarutul meu cu Louis. 

Busc se ridica de pe mine si porneste telvizorul, ma uit buimaca la el si nu inteleg ce se intampla.

-Ce faci?

-Te las asa cum m-ai lasat tu pe mine dupa sarutul cu prietenul meu, frustrata. 



Iubește-măUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum