Capitolul 3

24 5 0
                                    

Da, acum eram sigura ca acest Joshua era baiatul cu care vorbisem eu in parc ieri. Macar acum stiu cui sa-i inapoiez geaca. Chiar daca nu sunt eu mare fan al acestui baiat trebuie sa recunosc ca este dragutel.

-Hei, Lisa, cum o mai duci? Intreaba, Joshua, cand ajunge langa noi pe canapea.

Se aseaza in partea stanga a Lisei pe canapea si-si duce  mana dreapta peste umerii ei.  Asta incearca sa se dea la ea sau mi se pare mie ?!

- Am fost cu Amanda, Mia si verisoara mea la plimbare. Ca tot veni vorba de ea, aceasta este Melisa, verisoara mea. Ma prezinta Lisa acestui Joshua.

Acesta se ridica de langa Lisa si vine langa mine, imi "arunca o privire" de cuceritor, iar dupa vorbeste.

-Joshua incantat. Spune si-mi ia mana in a sa, iar dupa o saruta.

Buzele lui imi saruta rapid si delicat mana stanga, iar dupa ce-mi da drumul la mana imi zambeste si-mi face cu ochiul. Offf, asta chiar ca se crede mare cuceritor.  Nu pot sa inteleg ce ii place Lisei la el.

-Mda, sa spunem ca si eu. Spun aproape ca o adevarata piti. 

Lisa se uita urat la mine  de parca as fii facut o crima impotriva omenirii. Joshua observa acest lucru si-mi ofera un zambet superior.  Il stiu doar de cateva minute si deja nu-l suport.

- Cum ar fi daca m-ai lasa sa te corup in seara asta si-ai  veni cu mine intr-un club? Intreaba roscatul uitandu-se la verisoara mea.

-Eu... nu stiu ce sa zic, adica... Se fastaceste Lisa la intrebarea lui, asa ca hotarasc sa intervin.

-Da vom veni, toate trei.  Spun zambind larg la amandoi.

-Dar, mama. Spune parca usor tematoare.

-De ce iti faci griji, oricum mama ta in seara asta munceste si vine de la lucru la 6 dimineata, pana atunci venim si noi. Du-te si intreab-o si pe  Amanda daca vrea sa vina. Ii spun, iar ea nu mai comenteaza si se duce in camera in care este Amanda.

Acum, sunt singura in camera cu Joshua, iar acesta face ceea ce a facut si ieri pe banca. Se uita la mine de parca as fi facut ceva rau. 

-Se pare ca cuiva ii place sa faca pe sefa. Spune si-si pune mana pe piciotul meu.

Ii iau mana si i-o inlatur de pe piciotul meu. Nu imi place ca cineva sa imi puna mana pe picior sau altundeva. Poate ca acest lucru a sunat ca ceva spus de o fetita virgina de 13 ani, dar nu-mi pasa.  Singurul pe care nu-l usuiam atunci cand voia sa puna mana pe mine era  el.

-Frumoaso esti tare intepata. Spune si imi pune iar mana pe picior, iar cu cealalta imi apuca barbia si imi roteste fata apre el. Fetele noastre sunt la o distanta mica, iar mie acest lucru nu-mi prea place. Dar sa stii ca nici eu nu ma las mai prejos. Se uita in ochii mei, iar dupa ma pupa pe coltul guri.

Nu poat sa cred, ce tupeu are baiatul asta, chiar crede ca ma voi lasa calcata in picioare de-un... un... un nenorocit care se crede in filme. Ma ridic de pe canapea si-l pleznesc, dupa merg la Amanda si Lisa. 

-Ce tot faceti, va certati daca sa mergeti sau nu? Le intreb atunci cand intru in camera Amandei si observ ca cele doua au o discutie mai aprinsa. 

-Sa stii ca Joshua nu merge la petreceri cu oameni tocmai... ok. Spune Amanda in timp ce isi periaza parul.

-Asta e, nici eu, dar uite -ma intreaga.  Spun si ii zambesc usor superior.

Isi da ochii peste cap si isi continua treaba.

**

Pana la urma fetele au fost de acord sa vina, dar eu inca am senzatia ca Lisa nu este asa sigura de aceasta decizie.

Iubește-măUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum