💗Epilogue💗

919 66 7
                                    


A szex szagát lehetett érezni a levegőben, ahogy a két fiatal egyre jobban falták egymást. Rájuk fért már, hiszen Louis nem volt Harryn kívűl úgy senkivel, Harry pedig semelyik egy éjszakás kalandjánál sem érezte azt, mint Louisval, èpp ezèrt volt egy éjszakás kaland mindegyik. Csak együtt voltak teljesek, most pedig végre teljesen, szívből egymáséi lehetnek.

Louis
Veszetten csókoltuk egymást. És egyre jobban eldurvult a helyzet, nyúlkáltunk egymás testén, felfedeztük egymást, pedig már jól ismertünk minden egyes négyzetcentimétert.
Áttértem Harry nyakára, először csak csókoltam, majd beleharaptam, mire hangosan felnyögött.
-Istenem Lou! Annyira jó vagy.-suttogta, miközben én tovább izgattam, nyakán szívtam egy hatalmas lila foltot, majd lejjebb haladtam a mellkasára. Mivel zavaró tényező volt felsőtestén a póló, így szinte letéptem róla, majd vissza is hajoltam, hogy tovább izgassam testét. Ő csak élvezte, majd egyszer csak megelégelte, megfordított és a falnak szorított. Számra hajolt, mélyen megcsókolt, aztán miután elvált ajkamtól igy szólt.
-Most én jövök. Ne éld bele magad abba, hogy te irányítasz.-kacsintott.
-Ne mond...ahh...hogy nem élvezted-nyögtem folyamatosan, miközben harry ajka már meztelen felsőtestemen kőrözött. Nem tudom hogy hogy került le rólam is a póló, de már esélyem sem volt ezen gondolkodni, mivel Harry elérte a célpontját, lassan lehúzta a nadrágomat, az alsómmal együtt, majd kezébe fogta merev farkamat. Először kezével izgatta, majd bekapta és olyan erősen kezdte szívni makkomat, hogy majdnem elélveztem azonnal, meg kellett támaszkodnom valamiben, mert éreztem hogy elajulok.
-Édes istenem...Harreeeh..ahh..-nyögtem fojamatosan.-Istenem mindjárt elmehyekkkk-hörögtem, és belemarkoltam dús, göndör, mégis rövid hajába.
Ő csak tovább szopott, erőteljesen, én meg tényleg éreztem hogy hihetetlenül közel vagyok. Amikor elértem volna a csúcsot, meg akartam állítani, de ő nem hagyta, mégjobban leengedett a torkán, és jobban tartotta a csípőmet. Pár pillanat múlva ért el az este első orgazmusa, görcsösen élveztem szájába. Mikor az összes cseppet lenyelte, felállt, megcsókolt, majd fenekem alà nyúlva vett fel az ölébe, úgy mentünk a hálóba. Ott lefektetett az ágyra, majd végre ő is megszabadult az őt fedő ruhákat, feltárva elöttem gyönyörű testét, amit ha a nők làtnànak, azonnal nedves lenne a bugyijuk. De szerencsére ezt a látványt csak én élvezhetem. Imádom testének minden egyes milliméterét.
Visszamászott az àgyra hozzám, majd máris elfoglalta számat.
-Szeretlek Louis. Annyira hülye voltam, amikor azokat a hazugságokat mondtam. Csak veled vagyok teljes, és erre csak a szünet kezdetén jöttem rá. Sajnálom. Mindent sajnálok, amit akkor mondtam, és amit egy pár napja a kávézóban. Szere...-ráhajoltam a szájára, nem hagytam hogy befejezze mondatát. Felesleges, hiszen mindent tudok. Sajnálja hogy fájdalmat okozott, és hogy olyan hülyén viselkedett. És tudom, érzem hogy viszont szeret. Hát erölködött volna annyit, ha nem jönnék be neki? Viszont nem számított, hiszen már rég megbocsátottam neki mindenben, amit ezzel a csókkal akartam elmondani. Egyikünk sem szólt többet, Harry a csókcsata után áttért a nyakamra, és először csókolni kezdte, majd harapni, aztán lejjebb és lejjebb haladt. Mellbimbóimat megszívta, megcsípte ujjaival, én pedig tetszésemet kimutatva nyögtem, és súgtam hogy nehogy abba merje hagyni. Ám, ez nem kivánság műsor, a testem máshogy reagált. Már így is eléggé a csúcson voltam, amit Harry is érzékelt, ezért egyszercsak minden mozdulatával leállt.
-Szeretném ha meglovagolnál, Lou.-kérte, mire élesen beszívtam a levegőt és megrándult a farkam.
-Én is szeretnélek meglovagolni-haraptam be az ajkamat.
-Ezt ne csináld!-parancsolt rám. Nem értettem.
-Mit? Ezt?-haraptam be újra a számat, majd rákacsintottam.
Még közelebb hajolt, ami már szinte lehetetlen volt.
-Ki akarod húzni a gyufát, Tomlinson?-suttogta a számra, majd megnyalta az orromat.
-Één? Mégis mivel?-kuncogtam, majd megcsókoltam. Nyelvemet bedugtam a szájába, körülöleltem és simogattam az övét, miközben kezem már egészen máshol járt. Megfogtam kezét, majd a fenekem felé irányítottam, ezzel jelezve hogy mit is akarok. Belemarkolt fenekembe, miközben csókolt folyamatosan. Mikor elvált ajkamtól, szemembe nézve nyálazta be az ujjait, majd az elsővel elkezdett izgatni alul és lassan benyomult. Azonnal elkezdte mozgatni, én meg lihegni a gyönyörtől.
-Istenem...Kérlaaah gyorsabban.-kértem, mire gyorsabban kezdte mozgatni bennem az ujját, majd hozzátett még egyet, majd mikor azt érezte hogy eléggé tág vagyok, kihúzta ujjait.
Felültem az ölébe, miután felhúzta az óvszert, megcsókoltam lassan és édesen, majd felgugoltam és lassan magamba fogadtam. Egyszerre nyögtünk fel, mindketten a hihetetlen élvezettől. Lassan az egész méretét magamban éreztem, és ez az érzés nagyon hiányzott. Lassan elkezdtem fel-le mozogni farkán, mindkettőnkből nyögéseket kicsalva.
-Hmmm... annyira jó vagy Louhhh-hörögte Harry. Felvettem egy egyenleset tempót, amivel mozogtam, viszont egyre koordinálatlanabbul mozogtam, éreztem hogy minden egyes mozdulattal közelebb vagyok a mindent elsöprő orgszmushoz. Harry is érezte hogy közel vagyok, rámarkolt farkamra, mire elvesztettem a fejem, ő pedig átvette az irányítást és most ő diktálta az eszméletlen tempót. Már csak pár lökés kellett, Harry felvette a ritmust kezével is, és alig volt öt lökés mire nevét nyögve élveztem markába. Szűkölésemre ő is nagyon gyorsan az élvezet határára sodródott, szinte azonnal megéreztem magamban a lüktetést, majd Harry zihálását, ahogy próbálja visszatartani az orgazmusát, de esélye sincs. Nagyot nyögve élvezett belém.
Miután kellően lenyugodott, óvatosan leszálltam róla, majd mellkasára feküdtem. Harry nagyot sóhajtott, átkarolt engem és puszit nyomott az arcomra.
-Figyelj Lou...-Megbántam ezt az egészet.-gondoltam magamban, hogy mit fog szólni. Mindenki csak akkor szokott a másikhoz így szólni, amikor egy komoly témát akar megbeszélni, legfőbbképpen ha azt akarja az ember mondani hogy szakít, vaaagy hogy szerelmet valljon, de ezt nem hiszem... Bár egész este ezt hajtogatta. Miért ilyen nehéz minden?
-Nagyon nagyon jól éreztem és érzem magam folyamatosan veled. Tudom hogy olyan dolgokat csináltam, amivel vagy amikkel megbántottalak, és tudd hogy nagyon sajnálom, remélem helyre tudom hozni majd a közeljövőben-A közeljövőbeeeen???? Nem fog elhagyni megint???-És tudom hogy most csak beszélek neked itt össze-vissza, de szeretnék tőled egy nagyon fontos dolgot megkérdezni.
Itt már mind a ketten ültünk, egymással szemben. Harry megfogta a kezemet én pedig bíztatóan néztem rá, hogy bármi is az, mostmár mondja ki.
-Mondd, Harry. Kivele.-szóltam neki, mire egy kicsit megszorította a kezemet, szemembe nézett és úgy folytatta.-Lou... Lennél a barátom?-elsírtam magam. Komolyan azt hittem, hogy azt fogja majd mondani hogy többet ne keressem, hogy mindent amit csináltunk megbánt, és megint faképnél hagy, összetörve engem. Rádöltem a vállára, úgy sírtam, majd mikor egy kicsit lenyugodtam, választ adtam a kérdésére.
-Úgy vártam erre a kérdésre. Mindig azt hittem hogy ez sosem fog megtörténni. Természetesen igen, leszek a barátod.-mondtam, majd hozzáhajoltam és megcsókoltam. Átkaroltam nyakát, ő derekamat fogta, és húzott magához közel, szinte lehetetlenül közel.
Ott folytatták ahol abbahagyták egész este egymás testét élvezték, majd másnap reggel is és ezentúl minden nap reggel és este. Harry lett Louis holdja, Louis pedig Harry napja ebben a végtelen univerzumban. Boldogok voltak, és végre egyszer úgy érezték hogy szabadok. Nagyon nagyon szabadok.

Vége

Sziasztok.
Fájó szívvel kell közölnöm veletek, hogy ennek a kis sztorinak most vége, egy hiperhosszú 1100+ szavas résszel búcsúzom tőletek, illetve inkább ettől a blogtól. Nagyon nagyon remélem hogy jó befejezést kapott a könyv, azaz ti is így gondoljátok. Nagyon nagyon köszönöm az 1K megtekintést, hihetetlen, hogy egy tíz részes kis blogra ennyi megtekintés érkezett, és az is hogy 200-nál több vote van rajta. Nagyon nagyon imádlak titeket, one shot-okkal majd még érkezem, meg ilyen 5-10 részes blogokkal is.
(((Most a héten raktam ki egy Massage címü egy részes történetet, ami tömény szex, remélem az is tetszik nektek, ha már láttátok és olvastátok, ha meg még nem, akkor nézzetek be😇😇😘)))
Lots of Love as always
XxBogixX

Back to you |l.s.|Where stories live. Discover now