-1- Küçük Bir Işık

282 4 0
                                    

Yağmur çoktan yağmaya başlamıştı.Evet Haziranda yağmur yağması kadar doğal bir şey olamaz.

Annemin yanıma azarlarıyla aldırttığı kapşonu kafama çektim.Londra da yaşamıyorsanız cennettesiniz demektir.Çünkü bu salak havalarının değişmesine hala alışamadım.Bu arada ben Mary.Mary Teefey.

Klasik bir kızım.Kendimi anlatmama gerek yok.Tek anlatmam gereken şu: deli gibi asosyalim .Çünkü şu lanet dünyada hiç kimse yok.Her şey şu salak Malik yüzünden oldu.

Eskiden: Hadi burnumuza pipet sokalım.Bayan Smith in arsasına köpek kakası atalım!

Şimdi: Ünlüyüm ve kolumu tükenmez kalemle sıkıldıkça boyuyorum.Sevgilim ise renkli olanlarla yüzünü boyuyor.

Evet Zayn Malik.Hani şu eskiden boklu kuzenim olan.Eskiden ayrılmıyorduk.Ama şimdi tek olan şey Bayan smith in her kakayı evden çıkarırken bana 2 saat bakması.Ben dalgın dalgın yürürken annem evin önünde beni bekliyodu:

Mandy:Nerde kaldın yine!Alt tarafı küçük bir alışveriş yapacaktın!

Ben: geldim işte! Hadi içeri girelim.

M:umaım dediğim şeyleri almışsındır.Yıllar sonra kuzenini tekrar görüceksin umarım tişört ve kottan başka bir şey almışsındır.

B:Sanırım aldım..Ama bir daha giymemek üzere.

En çok sinirlendiğim şuydu: biz zengin bir aile değiliz , fakirde değiliz. Annem zaten bir avukat.Ama o da ev ve kendi işi için harcamaktan bana hiç bir şey kalmıyor.Bende bir kozmetik dükkanında çalışıyorum.Yazları tabiki.Hatta şuan lise 3 ü bitirip 4 e geçtim.Onu da belirteyim.Her ihityacımı o kozmetik dükkanından aldığım parayla karşılıyorum.Ve kendi paramla kendi istediklerimi alamayınca da gücüme gidiyor.

Annemin de onayını alınca poşettekileri çıkardım ve dolabıma astım.Tam yatağıma atladığım sırada The Neighbourhood-Sweather Weather çalmaya başladı.

Bu şarkı bana hep Zayn'i hatırlatır.Onun ela gözlerini , uzun kirpiklerini,kusursuz yüz hatlarını..

Arayana baktığımda Shawn olduğunu gördüm ( Shawn onun erkek kuzeni ve yaşıtlar ).Zayn gittiğinde Shawn la yakınlaşmıştım.Çünkü o bana hep değer vermişti.En iyi dostumdu.Aslında bakarsanız tek dostumdu.

B:Alo?

S: Sana kötü bir haberim var -

B: Gelmiceksin yine değil mi?

S:Bak gelmeyi istiyorum ama babamın yine işi çıktı ve ingilterenin bir ucundan bir ucuna gitmek kolay değil.Hem gelicem de sadece biraz gecikicem.

B: (iç çekerek ) tamam..Ne zaman geliceksin?

S:Bende bilmi--Şimdi kapamam gerek küçük kardeşim kesin yine bir bok yedi.

Dedikten sonra telefon kapandı.Shawn ı çok seviyorum.Yani dost anlamında.O beni çok iyi anlıyor.

Zaten bok gibi hayatımın içine Zayn de sıçmıştı.Zayn gitmeden 1-2 yıl önce babam ve shawn ın babası iş ortağıydı.Burda londrada büyük bir giyim dükkanımız vardı.Yeni lanet kıyafetler için yolculuğa çıktılar ve araba kazası geçirdiler.Orda babamı kaybettim.Shawn ın babası ucuz atlatmıştı.Çünkü kemeri takılıydı.Önce babamı,sonra Zayni..Her şeyimi kaybettim.

 

Baba sevgisinden mahrum kaldım.Eski cesaretimdende. Evet Lise 4 teyim.İlk öpücüğüm bile yok.Kısacası bir boka bulaştığımda beni kurtaracak bir babam olmadı.Bende hiçbir şeye cesaret edemedim.

Annemin Mary diye seslenişinden sonra aşağı inidim ve bir şeyler atıştırıp odama çıktım.Ve yine internete dayanamayıp o salağın adını yazdım:Zayn Malik.

Yine pis bakışlarıyla gülümsüyordu.Ve ah bir boya reklamı daha.Yani sevgilisinden bahsediyorum.

Uykuyla kapanan gözlerim ekrana bakmamak için savaş veriyordu.En sonunda bir eşofman ve askılı bir bluz giyip yatağıma yattım.Evet yarın büyük gündü.Şu Malik'i görüceğim gün.

 

*********Ertesi Gün**********

M:MARY! hadi kalk! kızım 1 saate herkesle beraber kahvaltı edeceğiz ve sen hala yatıyorsun!

Evet ne kadar sevgi dolu bir kaldırma (!) ile uyandığımı düşünemezsiniz.

Kıyafetlerimi giydim (Multimedia 'dakiler.).Aslında bu kadar açık bir şey istemiyorum.Ama gün intikam günüdür.İlk ve son olarak giyiceğim açık kıyafetlere baktım.İyiki ceket almışım diye düşünürken makyaj masasının önüne oturdum.Üstünde koskacaman 'NAKED' yazan bir far paleti vardı.Kozmetikçide çalışmanın avantajlarını düşünürken bir fırça alıp tenimden biraz daha koyu bir far alıp göz kapağıma sürdüm.Gözümün kenarınada biraz siyah sürdüm.Bir rimelle kirpiklerimi belirginleştirmeye çalışırken annem kapıya yaslanmış bana bakıp kahkaha atıyordu.

Rimelin fırçasına baktım.

B:Şimdi bu iğrenç kokulu katran gibi şey mi beni güzelleştiricek?

M:Hadi sür bakalım

Nefesimi dışarı verdim.Kesinlikle gözümü çıkarıcaktım.Kirpiklerime bi kere sürüp bağırmaya başladım:

B:Akıyoo akıyo.Kör olucam!Lanet olsun!Çok ıslak!

Annem kahkahalarla gülerken ban ona çemkiriyodum:

B:Ya ben kör olucam azıcık yardım etsen!

M:Yani 2 yıllık kozmetikçisin ve bilmiyo musun?

B:Aynı şey değil satarken yalan söylüyosun!Kesin bozuk bu.

Tamam rimel sürmedim değil.Ama tek sorun kaç yıl önce sürdüğümdü.Annem elimden fırçayı alıp beni işkenceden kurtardı.Fakat ben hala memnun değildim.Annemde bordo bir ruj alıp dudaklarımda gezdirdi.

B: iyide bu çok-

M:İtiraz istemiyorum.Bu ailece yapıcağımız bir şey ve bir kerede yap lütfen benim için.

Kafamı sallayıp anneme sarıldım.

****************************************

Konser alanındaydık.Kalbim çıkıcak gibi atıyordu.Kız kuzenlerimden birisi:

-Harry'i çok seviyorum.bence VIP de beklemeliyiz.bizi görür ve tanışma fırsatımız olur.

Diğerleride onu onayladıklarında gitmeye karar verdiler.Ve bir ben kaldım.Evet harika.

Biraz sonra buraya doğru gelen topuklu ayakkabı sesleri duydum.Telefondan kafamı kaldırıp baktığımda bunun Trisha olduğunu gördüm.Kafamı çevirir çevirmez beni fark etti ve adımlarını hızlandırarak gelip bana sarıldı.

T:Tatlım seni çok özlemişim.Çok büyümüşsün!Nasılsın?

Evet soru yağmuru..Ben soruları cevapladıktan sonra gittikçe nefesim kesiliyordu.İzin isteyip biraz Konser alanın dışına çıktım.Kulaklığımı takıp biraz Katy Perry açtım.

Kendimi şarkıya vermeye zorluyordum.Ama nafile en sonunda vazgeçip geri döndüm.İşte çıkmaya başlıyorlardı...Tanrım ben iyi değilim..

 

Umarım beğenmişsinizdir.Hikaye tamamen orjinaldir.Umarım okur ve beğenirsiniz.İlk bölüm olduğu için kısa tuttum.Oylarsanız çok çok sevinirim.

 

 

Love StoryWhere stories live. Discover now