prólogo

5.1K 388 339
                                    

"Weshh geef die pistola ahora(pistool nu)!" Zegt Safa. "No dan moet ik weer abojo (naar beneden) ik heb geen zin" "mala suerte (pech)" "pak zelf kutkind" zeg ik geïrriteerd. "Uff ik ga wel naar de sala de armas (wapenkamer), welke wil je Safa?" Vraagt Ouiam. "Doe maar die glock-17" "bueno (isgoed)." Knikt Ouiam en ze loopt weg.

Ik pak een sigaret en steek m aan. "Niet roken en casa (in huis)" zegt Safa terwijl ze haar neus dichthoud. Ik haal mijn schouders op. "Moeten jullie niet naar escuela (school)?" Vraag ik met opgetrokken wenkbrauwen.

"Ja we gaan zo jij zelf moet ook gaan ehh gizou" zegt Ouiam die net de trap op komt. "Wesh ik heb al tres (3) keer gezegd dat ik me niet lekker voel" "O, ja sorry hoor vergeten" "gaan we in dezelfde auto of apart?" Vraagt Ouiam. "Apart" "ik ga in de Mercedes" zegt Safa. "Ma3lish ik neem toch de Range" ze pakken de autosleutels en vertrekken. Ik pak een blikje energie en drink 'm op.

Btw ik heet Jannat. Ik woon in Spanje met mijn 3 vriendinnen, om precies te zijn in Madrid. Ik heb fel oceaanblauwe ogen en een Marokkaanse bos lichtbruine krullen. Ik ben 1 kwart Algerijns en 3 kwart Mocro, al voel ik me alleen een Marokkaanse. Ik ben 19 jaar en woon nu al 2 jaar in Spanje.

Safa is een koerd en Ouiam is een volbloedje Marokkaanse alle 3 zijn we 19.

Mijn ouders hebben mij verstoten al ruim 2 jaar geleden. Die dag zal ik nooit vergeten. Hoe ze me aankeken. Die genadeloze blik. Hoe ze me altijd behandelde als stront. Het heeft mij de persoon gemaakt die ik nu ben. Harteloos en gevoelloos. En het ergste is dat ze geen eens een rede hadden om mij op straat te gooien.

Ik ben weggegaan uit Nederland teveel nare herinneringen. Safa en Ouiam zijn meegekomen ze wouden me niet alleen laten gaan. We hebben niet veel gemeen maar wat we wel gemeen hebben is dat we genieten als mensen pijn lijden. En alle 3 leven we zonder onze ouders.

Ouiam is weggelopen van huis ze kon de thuissitiatie en mishandelingen  niet meer aan en Safa heeft ze niet meer ze zijn omgekomen.

Ik ben in deze 2 jaar uitgegroeid tot de grootste maffiabaas van heel Spanje samen met Safa en Ouiam. Safa is diegene die het meest op mij lijkt, ze doet alles zonder na te denken ik zelf ken ook geen grenzen en doe gewoon waar ik zin in heb. Ouiam integendeel is de verstandigste en denk altijd na met wat ze doet.

Ik haat dit leven en ik voel me ondanks al mijn succes en geld toch ongelukkig. Ik heb nooit de liefde gehad die ik nodig had. Niemand heeft me geleerd wat liefde is dus liefde kan ik ook niet geven. Ik vertrouw niemand ze zullen je op een dag allemaal breken. Er zal een dag komen en dan sta je overal alleen voor.

Waar is die persoon die jij vertrouwde dan?

Ooit zal ik wraak nemen op mijn familia (familie) maar tot die tijd hou ik me gedeisd. Hun dag zal nog aanbreken.

Paciencia (geduld).

Als je meer over mijn leven wil weten mi amor, lees dan dit boek en duik in mijn verhaal vol duistere en donkere  geheimen. Je zult nog schrikken.

bienvenido a mi historia (welkom in mijn verhaal)

Hey prinsesjes❤

Daar is ie dan eindelijk hij staat erop! Voor de mensen die hier door Safiyae en Safouane terecht zijn gekomen, ben blij je weer te zien want ik heb hele lieve lezers. Voor de nieuwe lezers voel je vooral welkom en wat leuk dat je dit boek leest🌸

Er zullen veel Spaanse woordjes in voorkomen maar ik vertaal ze altijd💗 Verder zal ik elke week plaatsen bij genoeg stemmen komt Capitulo 1!

Zou iemand me willen promoten van jullie schatjes? Zou me heel erg helpen X.

Vergeet vooral niet te stemmen💋

Dikke kus en knuffel Salma

Black RosesUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum