# öpücük#

4.9K 327 63
                                    

Medya;BİRİCİK ve BARAN.

Biricik saatlerdir kapının önündeki koltuğa oturmuş Baran'ın gelmesini bekliyordu hâlâ hazmedemiyordu ona şirketteyken söylediği iğrenç sözleri.

Bora su almak için mutfağa yönelmiştiki kapının ünündeki koltukta oturan Biriciği farketti ağır adımlarla ona yaklaşarak "ne arıyorsun gece gece burada Allahın aşkına "

Biricik kafasını ödür tarafa çevirerek"ben seninle konuşmuyorum"

Bora yanına oturup"şaka yaptım Biricik inan bu kadar kızacağını bilseydim yapmazdım"

Biricik boranın sesinden pişman olduğunu anlayınca "aslında ben sana kızgın değilim Bora o abin olacak adama kızgınım"dedi. Burnundan soluyarak.

Bora ciddi bir ifadeye bürünerek"abime bulaşmamanı tavsiye ederim Biricik sinirlendigi zaman ne yapacağı belli olmaz..!"

Biricik"benim ona bulaştığım falan yok Bora ne zaman aynı ortamda bulunsak kavga çıkarıyor"

Bora Biriciğin kolunu samimi bir şekilde sıkarak"emin ol onun ikinci yüzünü görmek istemezsin Biricik"dedikten hemen sonra çalan kapı ikilinin dikkatinin kapıya yönelmesini sağladı

Biricik saatlerdir beklediği kişinin geldiğini anlayınca kapıyı açmak için gelen hizmetciye eliyle dur işareti yaparak"ben bakarım nermin abla "

Nermin "tamam cnm "diyerek mutfağa geri döndü Biricik hizmetcinin gitmesiyle yerinden kalktı ve kapıyı açtı.

Baran içeriye girer girmez karşısında Borayı görünce vakit kaybetmeden" nerede o yerden bitme cüce"diye sordu

Biricik Baran'ın kendini sorduğunu anlayınca"sen kime yerden bitme diyorsun "dedi sinirle

Baran arkasını döndü kafasını aşağıya doğru eyerek Biriciğin görüş alanına girmesini sağladı"sana dedim napacaksin "dedi. meydan okurcasına bakarak

Biricik birşey demek için ağzını açtı ama diyecek birşey bulamayınca takmıyor gibi yaparak merdivenlere yöneldi giderken"ben yatıyorum Bora sana iyi geceler "

Baran merdivenlere yönelen Biriciğe bakarak"yine benim yatağımda yatmazsın umarım "

Biricik imayla konuşan Barana dönüp birşey diyecekti ki Baran ondan önce davranarak"bu sefer ilki kadar nazik olmam ondan söylüyorum"dedi.

Biricik baran'ın takındığı tavrı takınarak " yaparsam naparsın"

Baran"yaparsan görürsün "dedi tehtit edercesine

Biricik arkasını dönerek yukarı kata yöneldi.

Baran giden Biriciğin ardından Boraya dönerek " bu kız birgün elimde kalacak"

Bora"birbirizle uğraşmaktan vazgeçin abi"

Baran konuyu degiştirip " sen onu bunu boşver de projeden haber ver"

Bora ciddi haline bürünüp"Odanda masanın üzerine bıraktım abi "

Baran" tamam koçum ben yatıyorum"dedi.tam merdivenlere yöneliyordu ki saatlerdir kahve içmediği aklına gelince kahve almak için mutfağa yöneldi.

Biricik sinirli bir şekilde üzerini çıkarıp pijamalarını giydi Baranın tavırlarından dünyayı ben yarattım havalarından gına gelmişti artık kafasını dikleştirerek" napacakmış görelim bakalım"

Baran dumanı üstünde olan kahvesini masasının üzerine bırakıp üzerini değişmek için dolabına yöneldi dolabın kapağını açıyorduki
Yatağındaki çıkıntı dikkatini çekti dolanın kapağını kapatıp yatağına ilerledi yorganı tutup sert bir şekilde çekmesiyle Biriciğin" napiyorsun bee"diye cırlaması bir olmuştu.

MESAFE....Where stories live. Discover now