Bölüm 4

31 8 1
                                    

Yol boyu gözlerimi çekemdim adamdan, arabayı ben kulanıyordum o da benim yanımda önde otruduğu icin başımı çevrib-çevrib ona bakıyordum arka sırada oturanla bence ikide bir Emrah beye bakdığımı görmüşlerdi, hen üz kendim farkında olmasamda sonralar düşündükce kendimden uytanıyordum. Böyle bir rezilik olmazdı. 

 Adamın yakışıklılığı beni benden aldığ gibi, Bakünün güzelliyi de misafirlerimizi hayran bırakmışdı. yol boyu kimse konuşmuyordu her kes bir yanlara bakıyor, ben se aklımda, yüreyimde kopan fırtınalarla baş etmeye çalışıyordum. Adamın kokusu bir başkaydı, beni ona yakınlaşdırıyodu sanki onda olan hersey beni ona taraf çekiyordu. arabayı hızlı kulanmamya calışıyordum amma aklımı bi sürü sorular kuracayordu. "acaba evlimi? belkide sevgilisi vardı? amman belkide yokdur? benden hoşlan bilirmi? nasıl kadınlardan hoşlanır? ya belkide hoşlanmaz? bu ne sacmalık ya" diye kendimi düşüncelerden uyandırdım. Hiçde doğru diliyli ilk gördüyüm adamı bu kadar merak etmem yalnış yapıyordumu ya doğru yapıyordum o an onu anlayamazdım. 

Dilimin ucunda tomurcuklandı sözcükler,

Demem kerekenleri söyleyemedim,

Bir Aşk vardıki, bende.

o Aşkı nasıl söyleyeceyimi bilemdim.

Gülme halime yüreyimdeki yaram.

Ben Allahdan seni dilemdim,

Dilemdiyim bir duamsın-

Sesizce hayatıma giren adam.

Selam olsun sana selam.

Sesizce hayatıma giren adam.

Selam olsun sana selam.

bir yalnışım bir kusurum olduysa özür dilerim okuya herkese tesekkur ederim.

bir yalnışım bir kusurum olduysa özür dilerim okuya herkese tesekkur ederim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.




BENİM ADİM AŞKWhere stories live. Discover now