devamı

64 30 4
                                    

O gün cabucak kahfemi icdim aslinda yamur yağdı zamanlar pek dışarı cıkmayı sevmezdim amma o gün farklıydı benim qazetemde bir toplantı vardı, ben bunun icin hazırlanmam gerekirdi,  siyah eteyimi, kırmızı gömleyimi ve siyah ceketimi giydim  kuaföre yollandım kuaförde hazirlanib gelen misafirleri karsilamak icin hava alanina gitdim. Ben ve qazetem icin çok önemliyidi gelen misafirler.
Türkiyeden geliyordular iki ülkenin qazetesi emekdaslık yapcakdı, bunu icin tüm qazetemde calışanlar heyecanla bekliyordular gelen misafirlerimizi ağrlamak icin iki gün önceden hazırlıklar yapılıyordu.
   "İstanbuldan gelen ucak enişyapıyor" diye hava alaninda ses duyuldunca ben heycanla dua etmeye basladim yağmurun yağması benim icimi rahatlatıyodu her seyin güzel olacağına inanıyordum. Az sonra misafirlerim kulise geldiler. İnternet üzerinden taniyordum gelenleri resimleriyle tanışmışdım. Amma şimdi canli  tanışmak resimde gördüyüm  yakışıklı adam, resimdekindende yakışklı, uzun boylu, iri yesil gözleri, gülümsemesi beni benden aldı saki onun bakışlarında kendimi kayb etdim.
Susdu dudaklarım,
Kayb oldum varlığnda
Senmiydin kalbimin sahibi?
Neden bukadar gec kaldin acaba?
Şimdi aşk zamanimıydi?
Zamansız gelen belam.
Şimdi aşk zamanimıydı?
Zamansız gelen belam.

                                Yalniş yazdığm sözcükler varsa düzeltmem yardım etseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

BENİM ADİM AŞKOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz