46. 'Geçmişin Fısıltısı' 🕊

349 50 41
                                    

Herkese merhaba, ben gergedansever !^^

Bu kitaba kapak yapana kadar öldüm öldüm, dirildim valla. Önce şu kapağı yaptım -bunu da bölüme koymazsam olmaz, çokk sevdim ben çünkü:

Ama görüldüğü daha doğrusu görülmediği üzere kapağı görmek için telefonun ışığını sonuna kadar açmak ve arka planın siyah olduğu bir yerde bakmak gerekiyor

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ama görüldüğü daha doğrusu görülmediği üzere kapağı görmek için telefonun ışığını sonuna kadar açmak ve arka planın siyah olduğu bir yerde bakmak gerekiyor.😂😂 Durum böyle olunca n'apsın bu gergedansever; kapağı kaybetmemek için uğraştım, debelendim ama maalesef sonuç vermedi bu çabalarım veee yeni bir kitap kapağı yaptım.

Yani bu bölümlük asıl kapağımız:

Niye bu kadar konuştum, çünkü içim yanıyor içiiimm, doshdsjakej

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Niye bu kadar konuştum, çünkü içim yanıyor içiiimm, doshdsjakej. O yüzden söylemesem olmazdı.😂😂

Kapak hakkında yorumlarınızı belirtirseniz sevinirim ve görebilenler birinci kapak hakkında da yorumda bulunursa mutlu olurum.

Çok konuştum.🙈🙈

Hoşçakalın, kendinize iyi bakın!❤😘

Lonet bölümde kapak HD gözükmüyor. Kitabın kapağına konunca ama benim yaptığım kaliteli şekliyle gözüküyor, belirteyim dedim.^^

DOW GRAPHIC | FIRST STEPWhere stories live. Discover now