27.'Kırmızı Piyan' 🕊️

404 57 16
                                    

Selaam!

Bendeniz @aloneangelSK. Bana Angel diyebilirsiniz. DOW GRAPHİC'e attığım ilk bölüm o yüzden baya heyecanlıyım saçma sapan şeyler yazarsam takmayın jvndfjx

Adım Sude. Yaklaşık 1,5 senedir(tahminen) profesyonel bir programla kapak yapıyorum amatör olarak. Uzun sayılabilecek bir süredir de DOW'dayım.

Biraz DOW'dan ve DOW'un bana kattıklarından bahsetmek istiyorum, sonra bölümü bitireceğim. Gerçekten tek kelimeyle muazzam bir grup. Sayın @leticiamodi beni bu gruba davet eden kişiydi. Mesajı gördüğüm anda yemin ederim elim ayağıma dolaştı çünkü Let en fazla takip ettiğim üç hesaptan bir tanesiydi.

Hemen kabul ettim ve kendimi gerçek hayattaki bazı arkadaşlarımdan bile daha samimi olan insanların yanında buldum.

O kadar güzel bir aileyiz ki, gerçekten hiç kopmak istemiyorum buradan.

Çok mu ciddi oldu yahu :D

Tamam artık asıl konuya geçiyorum.

@bozukbira için yaptığım kapak. Beğeneceğinizi umuyorum çünkü neredeyse 3 saatimi aldı :D Ya aslında kolay bir kapak ama bir türlü kafamdaki uygun malzemeleri bulamadım.

 Beğeneceğinizi umuyorum çünkü neredeyse 3 saatimi aldı :D Ya aslında kolay bir kapak ama bir türlü kafamdaki uygun malzemeleri bulamadım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEYİ UNUTMAYIN!



DOW GRAPHIC | FIRST STEPWhere stories live. Discover now