0.6

1.2K 102 47
                                    


Yemekhanede oturmuş telefonunda instagramdaki "engellenen kullanıcılar" bölümüne bakıyordu.

Orada tek bir hesap vardı.

Dokyungsoo, 782 takipçi, 324 takip edilen, 0 gönderi.

Kyungsoo, engeli kaldırmayı düşündü ama hackerın geçen hafta söylediği şeyler kalbini kırmıştı.

Jongin'i bugün görmemişti. Muhtemelen yeni sevgilisiyle okulu ekmişti. İlk gün bu duruma fena üzülmüş ve yatağında yatıp ağlamaktan başka bir şey yapamamıştı. Ama şuan nedense Jongin umurumda bile değildi. Tam bir haftadır hesabında engelli duran hackerı aklından çıkaramıyordu. Nedenini bilmiyordu ama o hesabını çalıp kendisine hakaret eden hackerın yokluğu onu rahatsız ediyordu.

Etrafına baktı, bu bir hafta boyunca dikkatini çeken şüpheli tek birini görmüştü.

Üst sınıflardan uzun boylu bir çocuk.

Yemekhanede tam 2 kere kendisine baktığını görmüştü Kyungsoo. Ve bu olay, engelleme olayından sonraki ilk iki gün olmuştu.

İlk gün, Kyungsoo, istemsizce yemekhanede arkasını döndüğünde çocuk ile direktmen göz göze gelmişti. Çocuk sandalyesinde arkasına yaslanmış, kaşlarını çatmış bir şekilde bakarken, Kyungsoo ile göz göze geldiklerinde nefes almayı bile bırakmış gibi görünmüştü. Dudakları aralanmış, bir şeyler söylemek istiyor gibi kalakalmıştı. Ve sonrasında hemen başını başka bir yere çevirmişti.

İkinci gün, Kyungsoo, yemekhanenin masasına başını koyup uyumuştu. Ders zili çaldığı sırada, başını masadan kaldırmıştı ve tam karşı masada bir dirseğini masanın üzerine koyup, avucunun arasına yanağını almış oturan çocuk, teneffüsün başından beri onu izliyormuş gibiydi. Kyungsoo, kaşlarını çattığında masadan kalkıp yemekhaneden çıkmıştı.

Bunlar Kyungsoo'ya oldukça şüpheli gelmişti.

Ama çocuk şuan burada değildi. Derin bir nefes alıp masadan kalktıktan sonra hızlı adımlarla yemekhanenin kapısına ilerledi. Tam çıkacakken, hızını alamadığı için bir bedene çarptı.

Uzun ve iri bir bedene.

Geriye doğru sendeleyip gözlerini açtığında, çocuğun yüzünü görmek için başını yukarı kaldırması gerekti. Oldukça uzun bir çocuktu, Kyungsoo o bedenin içinde kaybolabileceğini düşündü.

Çocuk, şüpheli olandı. Kyungsoo, ne diyeceğini bilemeden başını salladı. "Ben.. özür dilerim. Göremedim seni."

Çocuk omzunu silkti. "Görülmemek için fazla büyük olduğumu düşünüyorum." Oldukça heyecanlı gibiydi ki sesi bir an titremişti.

Kyungsoo gülümsedi. Çocuğun sesi oldukça kalındı. Onun yanından geçerken tekrar özür diledi ve dersine geç kaldığını fark ederek adımlarını hızlandırdı.

Bir anlık hisle arkasını döndüğünde çocuğun onun arkasından baktığını fark etti.

Çocuk hızla başka bir yöne döndü. Kyungsoo da önüne dönerek yürümeye devam etti. Bu çocukta cidden bir şeyler vardı.

 Bu çocukta cidden bir şeyler vardı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Mr. Hacker · Chansoo TextingWhere stories live. Discover now