Seninle bir Ömür boyu <3 Damla &' Ugur

887 10 4
                                    

Selam Arkadaslar ben Damla 19 yasindayim, Ela Gözlü ,Esmer Tenli  Siyah Saclarm var ne uzun ne kisa aslinda beni anlatmak cok karisik okuyunca anlarsiniz. 
Ailem Is yüzünden genelikle Tükiyede olduklari icin Kuzenlerimle vakit geciriyorum cogunluklada onlarla kaliyorum, Abi gibiler bana. Sedat 22 yasinda boyu benden biraz kisa ama yapili vucudu var koyu kahverengi Gözleri, cok sempatik-komik ama bazende cok aggresiv, Cem'de 19 onunla ayni okula gittik Arkadas gibi büyüdük, uzun boylu, siyah sacli oda ayni Abisi gibi cok sempatik, yapili komik eh sonucda abisine cekmis. Onlarda Halamdan ayri yasiyorlar. Ikiside benim icin cok degerliler nede olsa hep yanidalar benim icin ne olursa olsun hep arkamdalar ikisinide cok seviyorum. 

Ailem yine oldugu gibi Türkiyeye acil bi is icin gittmek zorunda kaldilar, bende evden bi kac esya'larimi toplayip Sarki dinliyordum. Tabikide Kuzenlerim beni evden gelip almalarini bekliyordum. Gerce fazla uzakda kalmiyorlar ama buralar pek tekin degildir sürekli yeni birileri tasiniyor buralarda kimin ney oldugu belirsiz, aslinda korkmuyorum kendimi savunucak bi kizim ama ne olur ne olmaz bazen insan cok savunmasiz kalabiliyor. 
Zil'in sesini duydugum gibi kapiya kosdum Sedat ve Cem ikisinede ayni anda sarildim.

Sedat : Kizim biraz yavas bogucaksin bizi. :)
Cem : Biraksana benim Birtanemi, seviyor iste beni sende yanliz kalma diye sanada sarilmis hahahah.
Ben : Sacmalamayinda yardm edin Cantam bbiraz agir hahaha.
Sedat : Off tatlim herzaman aynisini yapiyorsun ne gerek var bu kadar esya#ya sanki cok uzaga gidiyorsun.

Evden cikdik Sedat'in Audi'sine bindik onlara dogru yol aldik.
Bu arada Audi hastasiyim *-* 
Arabadan indik Sedat'larin Evine geldik Cem'in elinde Cantalarim tam Kapiyi acarken ...

- Kuzen demek Kardes demektir Hayat demektir.. Kimi zaman aldigim Nefes demektir <3

Hallo Leute Ins'Allah begenmisinizdir biraz kisa oldu biliyorum ama baslangic daha Yorumlarinizi  ve Takiplerinizi bekliyorum. Görüsmek üzere. : )



Seninle bir Ömür boyu &lt;3 Damla &' UgurWhere stories live. Discover now