Ziekenhuisbezoek

84 5 0
                                    

Pov Chelsea

Na de date...

Ik zit op de bank,tv te kijken met een lekkere grote zak chips. Mijn broers en zus zijn niet thuis en mijn ouders zijn aan het werken dus het hele huis is voor mij alleen.Vampire Diaries is net gedaan als ik de bel hoor. Wie is dat nou weer?Ik open de deur en zie Mackenzie voor me staan. Ik glimlach en geef haar een knuffel.Ze komt binnen en neemt plaats aan de eettafel.Ik ga over haar zitten en neem een appel uit de fruitmand in het midden van de tafel "En hoe was het?" vraag ik aan haar "Het was leuk! We hebben lekker gegeten in een leuk restaurantje en hij zei dat hij denkt dat James mij leuk vind"Ze kijkt me aan en ik moet lachen om haar gezichtsuitsrukking."Ik vind hem leuk maar alleen als een vriend" Ik knik begrijpend "We praten er morgen nog wel over" "Kom op ik heb een nieuwe film gekregen" Ik pak het drinken en zij steekt de film erin.We gaan op de bank zitten en kijken de film...

2 uur later...

Ik sluit de deur en ga zitten,Mack is net vertrokken.Ik hoor een deur dicht slaan en hoor een paar stemmen.Mijn zusje komt binnen en geeft me een knuffel "Ik haat Ashton en Max!!!!" schreeuwt ze in mijn oor. Ik lach en zeg "Voor een 3 jarige ben je best slim." ik sta recht van de bank en ga naar de gang waar ik mijn broers over meises hoor praten.Ugh... jongens met hun stomme hormonen.Ik lees een tijdschrift en hoor dat mijn moeder thuis is.Ik loop naar mijn moeder en geef haar een kus,ik weet dat ze boodschappen heeft gedaan en pak een zakje paprika chips.Mijn moeder kijkt me lachend aan en ik verstop me in mijn kamer voor dat de rest erachter komt dat ik de chips heb gepakt.Ik hoor Max en Ashton op mijn deur kloppen "Geef mij nu die chipszak!!!" roept Max "Het is niet gezond voor een 7 jarige om zo veel chips te eten." zeg ik terwijl ik verder eet,ik hoor hem grommen en wegstampen " Ik ben 15 dus geef me die chipszak!!!!" zegt Ashton.Ik zucht en eet de rest van de chips snel op.Ik doe de deur open,gooi de lege chipszak op de gang ik sluit de deur maar niet snel genoeg hij loopt op me af ik kruip door zijn benen en ren naar de deur.Ik zie de chipszak niet en struikel waardoor ik de trap af val. Ik hoor iemand mijn naam roepen en alles wordt zwart...

Pov James

" Waar was je?" vraag ik als Luke binnenkomt.

" Ik had een date met Mack"

" WAT?!" " Chillax James" " Niks te chillax! Chillax is geen woord! Je vindt Mack niet eens leuk!!!"

" Ik moest haar iets vertellen"

" Wat dan?" vraag ik nu echt wel boos. " Ik heb haar verteld dat ik denk dat je verliefd op haar bent" zegt Luke terwijl hij naar zijn kamer loopt. " WTF GAST" roep ik boos. Bro-code bestaat blijkbaar niet meer. " Het is waar. Dat weten we allebei!" zegt Luke rustig. Ik loop naar mijn kamer en ga op mijn kingsizebed liggen.

Luke komt binnen en gaat naast me zitten. "Sorry gast. " fluistert hij. " Wat zei ze eigenlijk?" vraag ik twijfelend. "Dat ze je echt leuk vindt maar nu gewoon als een vriend. Een hele goede vriend."

Opeens gaat de deurbel.

Ik loop rustig naar de deur en open hem.

Mackenzie staat al huilend voor me. " Wat is er?" vraag ik bezorgd.

" Ch-chels ligt in c-c-coma!!!" zegt ze al huilend. Ik geef Mack een knuffel en zeg dat ze me moet volgen. We lopen naar mijn kamer waar Luke nog steeds zit.

" Wat is er?" zegt hij als hij Mack ziet. " Chels ligt in coma" zeg ik terwijl ik probeer rustig te blijven.

" Haar moeder belde me 5 minuten geleden en ik ben meteen hierheen gelopen" zegt Mack nog steeds huilend.

Luke staat op en geeft haar een knuffel. Dan gaan we allemaal op mijn bed zitten. Luke had voorgesteld om een film te kijken zodat we even ergens anders aan denken.

The hunger games is bijna gedaan als Mack's gsm weer gaat.

" Hallo, ja, okay, we komen eraan !" " Jongens, we moeten NU naar het ziekenhuis !!!! Chels is wakker !!!" We springen op en vragen aan mijn vader of hij ons naar het ziekenhuis wil brengen.

In het ziekenhuis...

" Ze zit in kamer 231" zegt Mack zenuwachtig.

Als we eindelijk in de kamer zijn zien we Chelsea liggen.

Mackenzie loopt meteen al huilend naar haar toe en knuffelt haar.

Chelsea vertelt wat er is gebeurd en dat ze straks alweer naar huis mag.

Ik ben echt opgelucht en dat zijn de andere duidelijk ook.

De dokter komt Chelsea nog even onderzoeken dus moeten we op de gang wachten.

Ik wil net naar de automaat lopen als Mack vraagt of we even kunnen praten.

Oh nee, Gaat dit over dat ik een soort van crush op haar heb?.....

-----------------------------------------------

POV Chelsea

De dokter is net vertrokken als Luke binnenkomt "Waar zijn James en Mack?" "James ging wat halen uit de automaat en Mack wou met hem praten." ik knikte begrijpend. Luke kwam op de stoel naast me zitten en hield mijn hand vast"Alles goed? Ze zeiden dat het een pijnlijke val was." "Het gaat wel.Ik heb alleen wat hoofdpijn en mijn voet voelt alsof iemand er met een hamer op heeft geslagen." hij knikte begrijpend en liet mijn hand los.Toen hij mijn hand aanraakte voelde ik iets vreemds. Het leek wel of ik ineens begon te trillen .Ik voelde mijn hart sprongetjes maken. Is dit hoe verliefdheid voelt? "HALLO Ben je nog wakker" ik schrik op uit mijn dagdroom en kijk Luke aan."Eindelijk je staart al 5 minuten lang naar het plafond.Waar dacht je aan?" "Niks speciaals" "Oké dan" ik kon zien dat hij me niet geloofde maar wat moest ik dan zeggen? Ik vind je leuk?No way !

2 uur later...

Nou iedereen is weg en ik zit hier te wachten tot mijn moeder er is en ik eindelijk naar huis kan.

Ik wou net mijn gsm pakken om een boek op wattpad beginnen te lezen toen mijn moeder binnen kwam met krukken. "Jeej krukken" -note the sarcasm-

Als we eenmaal thuis zijn ga ik op de zetel zitten met een zak chips.

"Zou ik er ook een mogen?" Vraagt Max "Pak de rest maar" hij kijkt me met open mond aan "Als ik jou was zou ik het pakken voor ik me bedenk." Hij pakt de kom en begint te eten "Ik ben moe dus ik ga naar bed" nadat iedereen slaapwel heeft gezegd ga ik naar boven. Ik check snel mijn Facebook,poets mijn tanden en trek mijn pyjama aan. Dan ga ik in mijn bed liggen en val in slaap...

James pov

" Ik ga maar weer" zegt Mack terwijl ze opstaat.

Ze geeft Luke een knuffel en fluistert iets in zijn oor.

" Ja, zoiets dacht ik al" zegt hij en dan pakt ze haar tas.

Als we voor de deur staan zegt ze " Je hebt me nog steeds niet verteld of je me nu echt leuk vindt of niet" Ik knuffel haar en zeg " We kunnen gewoon vrienden zijn. Echt waar" " Okaay tot maandag!"

" Jep" en dan doe ik de deur dicht.

Well that was awkward !

Luke staat ondertussen al achter me. " Dude, weet je wat ze net fluisterde?" zegt hij.

" Dat het nu echt awkward tussen ons is ?" " Nee gast, Chels vindt me leuk" " Oeh, dat hadden we niet zien aankomen he gast? " zeg ik sarcastisch. " Wat moet ik doen?" " Gewoon zoals Mack?" " Moet ik zeggen dat ik het weet?" " Nee, beter niet" " Oke, maar ik ga slapen." " Oke"

Ik ga nog even op Facebook en zie dat Bob online is.

Waarom ben ik vrienden met die gast?! 

Bobmans porde je - UGH

Ik zet mijn computer uit en ga dan ook slapen.

---------------------------------------------------------------

Hoi lieve lezers !

Alweer een nieuw hoofdstukje !

Hope you enjoy !!

xoxo

New school, New friends, New crushWhere stories live. Discover now