Q&A

4.3K 66 22
                                    

Hier zijn alle antwoorden op de gestelde vragen!

Aan Rose:

Vrienden worden? : Jaa! Dat lijkt me heel erg gezellig, want naast Luke en Sky heb ik nog geen vrienden, ik zal het wel eerst eens aan Luke moeten vragen.

Shall we be best friends? : Dat lijkt me ook enorm leuk! Volgens mij heb ik dat nog niet.

Houd jij ook zoveel van kaas? : Kaas is echt heel erg lekker, toen Luke het me voor het eerst liet eten kon ik er geen genoeg van krijgen!

Hallo ik wil Luke als vriendje dus kom ik je vermoorden. : Maar Luke is mijn mate, toch?

Aan Luke:

How u doing gurl?: Het gaat heel goed, met jou?

Hoe is het om te weten dat je mate mishandeld werd? : Het deed enorm veel pijn en ik voelde me heel erg schuldig dat ik er nooit was om haar te beschermen. Maar ik vind het ook speciaal dat ik de eerste persoon ben die haar liefde kan geven en vrijheid.

Wat vindt je het schattigst aan Rose? : Ik vindt haar enorm schattig wanneer ze slaapt, dan rolt ze over naar mij en klampt ze zich helemaal vast in mijn t-shirt of de lakens die rond ons liggen.

Ken je nog knappe jongens zonder mate die je aan me voor wilt stellen? : Er lopen genoeg mate loze wolven in ons roedel, je kan altijd een kijkje komen nemen!

Heb je eten want mama heeft honger? : Er ligt vast wel nog iets voor je in de koelkast!

Luke ik ben je vader. : Hallo vader.

Aan Sky:

Hey Sky I love you let's be best friends: I love you tooooo en ja dat lijkt me geweldig!!

Zullen we samen eten stelen van de keuken?: Dat is het best idee die ik ooit heb gehoord! Ik regel onze zwarte kledij en bivakmuts.

Aan Kayden:

Zullen we vrienden worden? : natuurlijk.

Aan Mia:

Mag ik jou stelen van Rose? : Nou, je mag Rose en mij beide stelen als dat leuk lijkt voor je!

Aan Alpha Ace:

Ik kom je langzaam en pijnlijk vermoorden. : Jullie proberen maar, alvast succes!

Hey wist je het al? AVADAKEDAVRA. : Nee ik wist het nog niet.

Je bent een idioot. : goeie grap.

F*ck you. : bedankt.

Aan Rachel (de moeder van Luke) :

Hoe had Luke geheten als hij een meisje was?: ik vind Maya wel een leuke naam.

Aan mij:

Mendes of Styles?: Ik zou toch Shawn kiezen maar, Harry is ook geweldig.

Wat is je favoriete liedje van Shawn Mendes en Harry Styles? : 

Harry Styles: Two Ghosts, Shawn Mendes: bad reputation en The Weight.

Hoe kwam je op het idee om dit boek te schrijven? : Ik lees eigenlijk vooral Engelse boeken en vooral deze soort vindt ik helemaal geweldig dus het leek me wel leuk om er zelf mijn eigen Nederlandstalig verhaal van te maken.

Help me met het vinden van goede boeken : ik raad vooral Engelstalige boeken aan, in het begin vond ik er helemaal niets aan maar er zijn heel erg veel mooie boeken in verschillenden categorieën te vinden!

Wat is je favoriete soort eten? : ik vind mcdonald's net iets te lekker :)

Stel dat je mate nu niet meer in leven was door die stelletje idioten of die idioten hadden je mate gekidnapt en je had niet zoveel power om je mate te beschermen wat zou je dan gedaan hebben? : Ik weet niet 100% zeker of deze vraag voor mij bedoeld is maar, ik zou alles doen wat ik kan of mogelijk is om mijn mate redden, ik zou er wel echt graag één willen trouwens!

Van waar haal je al die ideeën? : Vooral uit andere boeken, series of films maar ook uit muziek :)

Wat is het leukste boek die je ooit gelezen hebt? : Het leukste boek die ik ooit had gelezen was ook de reden waardoor ik wattpad ontdekte, het heet never be alone en het gaat eigenlijk over een meisje die kanker heeft en een jongen, ik begon het boek een tijdje terug te lezen op Instagram maar ze ging alleen maar verder op Wattpad en dat is het leukste en emotioneelste boek die ik ooit gelezen heb :)

••••
Ik wil iedereen nog eens bedanken die vragen achterliet en ik wil me nog eens verontschuldigen omdat deze Q&A en het volgende deel zo lang duurde, ik wil jullie enorm bedanken voor de lieve reacties en alles gaat terug beter nu :) xx

The alpha's abused mate Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ