fanfictions {aokise}

645 53 22
                                    

Aomine dehşetle bilgisayar ekranına bakıyordu. "Bu..tuhaf," diye söylendi. İnsanlar, hayır, kızlar, onun ve Kise'nin birbirleriyle seks yaptığı, öpüştüğü, ilişki yaşadıkları hayran hikâyeleri yazıyorlardı. "Öyle.." diyen Kise'nin sesi kırgındı.

"Yâni," kafasını dehşetle iki yana salladı, "biz.. Sadece arkadaşız, değil mi?" Kise usulca kafa salladı. Tamam, kendi de pek memnun sayılmazdı bu durumdan, fakat neden Aomine bu kadar büyük bir tepki gösteriyordu ki? Kise, tamamen memnun değil sayılmazdı. Aomine'yi seviyordu ve insanların onlar hakkında hayran hikâyeleri yazması çok hoşuna gitmişti. Fakat, +18 olanlar onu utandırıyordu.

"İnanamıyorum, resmen uke olduğum bir hikâye var," iğrenerek sayfayı kaydırmaya devâm etti, "Hadi ama.. Senin altında olacağıma Murasakibara'nın altında olmayı tercih ederim.."

Onların yanındaki bilgisayarın başında oturan mor saçlı oğlan ağzını gererek, "Nee, Mine-chin~? Ben Aka-chin'in üstünde olmayı tercih ederim," demişti. Akashi kızarırken, "Sus Atsushi," diyerek onu terslemişti.

Kise, elini fareye uzattı, "Aominecchi, elini çeker misin?" dedi sâkince. Aomine elini çekerken, neden onun bu kadar sâkin olduğuna anlam veremiyordu.

"Hm.. Haizakicchi ve Kurokocchi ile de birçok kurguda birlikteyim," dedi sırıtarak. "Kurokocchi'ye semeyim, Haizakicchi'ye uke," gözlerini kıstı, "Hep ukeyim, bu çok saçma. Uzunum, yakışıklıyım.. Üstte olmam gerekmez mi?"

"Erkeksi değilsin," dedi Aomine ona ters ters bakarken. "Huh? Aominecchi, neden böyle bakıyorsun, yanlış bir şey mi söyledim?" şaşkınca karşısındaki esmer oğlana bakmaya devâm etti.

"Biz sürekli kavga ediyoruz, bizi yakıştırmaları normâl ama sen ve Haizaki ya da sen ve Tetsu ne alâka? Çok saçma!" Kıskanmış mıydı? Belki biraz. Doğruyu söylemek gerekirse, kitaplar hoşuna gitmişti.

"Hate love seviyorsun demek Aominecchi~!" kaşlarını çattı, "Sevmiyorum ben bir şey, sus."

Nereden çıkmıştı bu hikâyeler, kimler yazıyordu bunları, neden yazıyorlardı?

Eve gidince Wattpad denilen şeyi indirmeli ve +18 olanlara tekrar göz atmalıyım, diye geçirdi içinden. Sadece göz atacaktı canım, öylesine.

"Fanart denilen şeyler var... Çizimler ve... İNANAMIYORUM RESMEN AOMINECCHI BENİ BECERİYOR!"

Bakışlarını ekrana çevirdiğinde ağzı açık kalmıştı. "Siktiiir.. Kise, sen bu kadar güzel miydin?"

"Ben hep güzelim Aominecchi!" diye bağıran Kise kollarını göğsünde birleştirmiş, yanaklarını şişirmişti. "Siktir, gerçekten öylesin!"

"Bence sevişi-" Onları destekleyen Murasakibara'nın ağzına vurarak onu susturmuştu Akashi. "Biraz sus ve onlara sataşma," dedi. "Tamam miniğim benim, seninle ilgileneceğim üzülme."

Akashi domatese dönerken, onun yanından kalkıp gitmişti. "Aka-chiin!" oflayarak kalktı ve onu takip etti.

"Bence bir şey denemeliyiz," Aomine elini çenesine koymuş, düşünen adam pozu veriyordu.

"Ney denemeliz?" diyen Kise, ona şaşkınca bakıyordu.

"O FANART GİBİ SEKS YAPARAK SENİN YÜZÜNÜ O RESİMDEKİ GİBİ GÖSTERMEYİ DENEMELİYİZ!"


Hesabın biyografisinde yazan çiftlerin kısa hikâyeleri olacak, umarım beğenirsiniz. ♡
[kiwiyoshi]

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 02, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

One-shots • Kuroko no BasukeWhere stories live. Discover now