16 dalys

941 42 6
                                    

Įšėjome iš patduotuvęs...važiavome aš Zayn'as ir dvynukai. Moni ir Harry viena mašina. Louis irgi viena. Ir Niall ir Liam po atsikyras mašinas. Taigi važiuoja busimoji "senoji ponia" (lol). Po kažkur 40-50 min...jau buvome oro uoste. Jau ejome užsiregistratuoti. Kai viska atlikome laukeme lėktuvo..kuris bus už 20 minučių.

-tai kada vėl susimatysim?- paklausę Louisito ^^

-po menėsio, tik tada busiu jau Malik.

Pasižiūriu į Zayn'ą kuris stovi įsišiepęs.

-nesišypsok, kai busiu nėščia gausi velniu...

-gerai gerai.

Zayn'as nusisuko....

-pasiilgsiu tavęs princese,-pasakę Louis ir apkabino.

-ir aš.

Kai atsitraukemę...pažiūrėjau į Zayn'ą kuris žiūrėjo į Louis, kaip į priešą. Nuėjau prie jo ir įsisiūrbiau į jo minkštas lūpas. Jutau, kaip Zy nusišypso. Tyliai sušnabždejau jam į ausį.

-tavęs labiausiai.

- ir aš tavęs meilutę.

Dar kartą pakštelėjau į lūpas ir atsitraukiau. Nuėjau prie Moni ir ją stipriai apkabinau. Paskiau Harry ir Niall ir paskutinis Liam. Ir visi atsisveikino su mažyliais. Dar Zayn'as paskutinį kart pabučiavo ir nuėjome į lėktuvą.

()()()()()()()()()()po dviejų savaičių()()()()

Sedžių namie....Mažiai miega. Geriu arbata ir žiūrių Tw. Per šias dvi savaitęs. Nenutraukiau su visais ryšio. Kiekviena diena visi skambina.

Staiga mane supykino. Tekinom nulekiau į tualetą. Viską ką valgiau išvemiau į klozetą. Mano pirma mintys, kad esu nėščia, nes šiaip nevemiu. Viską susitvarkius isikviečiau Sonitą į namus, kad prižiūrėtu mažuosius. Kai ji atėjo...aš iškart sedau į mašina ir nuvažiavau į vaistine. atvažiavus...nusipirkau 5 nėštumo testus. Parvažiavus namo...iškart į vonia. Viską atlikus kaip reikejo...laukiau rezultatu. Po keliu minučių pažiūrėjau į testus..jie visi buvo teigiami. To ir tikejausi...Zayn'as nesisaugojo kai jis mane išprievartavo dušę....reikęs pas ginekologę nuvažiuot. Reikia įsitikinti ar tikrai laukiuosi.

Vakaras

Guliu lovoje ir ant pilvo laikau ranką. Aš vėl busiu dar vieno vaiko mama. Bus beveik tas pats tik, kad gyvensiu New York'ę. Su tokiom mintim ir užmigau....

Sveiki įkeliau daly...srr kad neįdomi...ryt vėl įkelsiu, nes laisvesne diena. T.y. mažiau pamoku.

Mafijos Dukra 2Where stories live. Discover now