I LOVE YOU...

1.3K 119 4
                                    

Ráno jsem se vzbudil a Harry ještě spal. Vždyť mu bylo včera špatně, takže se nedivím. Vstal jsem a šel jsem udělat snídani. "Kam jdeš?" uslyšel jsem za sebou. "Mám hlad, něco přinesu," řekl jsem a odešel do kuchyně. 

Vrátil jsem se s cukrářskýma piškotama.Sedl jsem si k Harrymu který už seděl opřený o opěradlo. "Už je ti líp?" obava v mám hlase musela být slyšet. "Už je to v poho... Pustíš televizi?" oživl při druhé větě. Vstal jsem a šel pustit televizi. Zapnul se hudební kanál. "Nech to tam!" zakřičel Harry když jsem vzal ovladač. Hrálo Let Me Go"Klid, jen si beru ovladač," řekl jsem s úsměvem a zasedl vedle něho. "Hej, kde mám piškoty?" uvdomil jsem si že jsem je pokládal na stůl kde teď nejsou. "Nevím," řekl a nevině se zasmál. Dal ruku za sebe a jeden vynadl jeden piškot. "No ty!" zakřičel jsem a vrhl se po něm. Nechtěl mi ten piškot dát!

Nakonec jsem ho získal. "Tak se se mnou rozděl," začal prosit. Vzal jsem ten piškot co jsem měl v ruce a dal mu kousnout. "Dík," řekl s plnou pusou.  "Není zač."

Celý den jsme proleželi na gauči. "Miluji tě Harry," řekl jsem a dal mu a dal si do pusy jeden cukrářský piškot. Zase jsme je jedli, jsou hrozně sladký. "Já tebe taky, Loui," řekl a ukousl si kousek piškotu z mé pusy. Když jsme ho dojedli tak jsme propadli ve vášniví polibek. 

Tak konec (Bude mi to chybět)

Vloger (CZ Larry Stylinson )Kde žijí příběhy. Začni objevovat