22

1.4K 128 1
                                    

Ráno jsem se vzbudil a šel jsem se nasnídat. Najednou mi zazvonil telefon. 

"Halo,"     "Ahoj Loui,"

"No??"    "Napadlo mně jestli by jsi dneska nechtěl ven."

"Klidně bych šel ale mám školu zase do 5,"     "Hm... tak nevadí já půjdu ven s někým jiným."

Řekl  a zavěsil, ani jsme si neřekli Ahoj. Zapnul jsem počítač a podíval jsem se na Harryho kanál na YouTube. Měl tam asi 4 nová videa z toho 2 byli hudební. Koukl jsem se na ty hudební. Zpíval Roar a Beautiful life. Hodil  jsem mu tam komentář a koukl jsem se na ty vlogy. V prvním říkal že se senámil se mnou a to druhé bylo děkovací za 1000 odběrů. 

Napsal jsem mu SMSku. 'Poslední 4 videa jsou skvělí,' a vydal se do školy. Vypnul jsem si tam zvuk u telefonu. Sedl jsem si  na místo a hned ke mně dorazila Lucy. Tohle posílá nějaký kamarád mé holky Annie. Vzal jsem si papírek. Dnes v šest v parku a učit se nebudeš chci se sejít. ;) (Nevinný úsměvMusel jsem se nad tím usmát.  Lucy se na mně koukala a pak po chvíli odešla. Vrátila se až na hodinu. "Další nudný den začíná," zašeptal jsem jí když do třídy přišel učitel.  

O přestávku jsem byl u automatu a přišla za mnou nějaká blondýnka. "Ahoj, cizinče," řekla mrkla na mně. "Čau," odpověděl jsem jí s nezájmem. "Jakpak se jmenuješ ??"  "Louis," řekl jsem jí a koukl se na ní. "Ráda tě poznávám." "Já tebe taky." V tom přišla k automatu Lucy. "Tobě se líbí někdo jiný," zašeptala mi do ucha. "Já vím, ale chtěla se seznámit," zašeptal jsem jí taky a koukl se na holku která mi neřekla jméno. "Já už musím ještě budu volat... Ahoj Loui," řekla Lucy a odešla.

"A jak se jmenuješ ty?" zeptal jsem se. "Jmenuji se Péťa," 'hezké jméno' řekl jsem si. "Tak já už pudu, když tak zavolej," řekla, dala mi číslo a odběhla někam za jejíma kamarádka. Doběhla tam a hned se objali a začali na mně koukat. Zamával jsem jim. Podívaly se na mně a zamávali taky. Prohrábl jsem si vlasy a oni na mně koukali jako na nějakého anděla. Znovu jsem jim zamával a pak se vydal do třídy.

"Už mám fanoušky," řekl jsem když jsem si sedl vedle Lucy. "Ty holky?" zeptala se mně. "Jo," pozvedl jsem obočí. "Moje sestra a její kamarádky, nechceš je znát sou hrozný." "Zas tak zle nevypadali," jen nad tím zakroutila hlavou. Zazvonilo na hodinu a já vytáhl sluchátka. Já ve škole nedávám pozor a pak se to učím doma tam si o tom můžu najít víc. Vím že to není zrovna nejlepší způsob učení ale mně to vyhovuje. 

Škola končila v 5 a já šel rovnou do parku a sedl si tam na lavičku, opřel si hlavu a zaposlouchal jsem se do písniček.  Sluníčko svítilo docela dost. Po půl hodině mi někdo zakryl oči dlaněmi. "Kdo zasnul?" zeptal jsem se a vyndal si sluchátka. Harry se zasmál  a sedl si vedle mně. "Nějak brzy?" zeptal se. "Šel jsem rovnou z školy," řekl jsem a usmál se. "Děkuji ti za to pochválení videí." "Není zač," řekl jsem a usmál se na něj. "Nechceš si se mnou zazpívat nějakou písničku na video?" "Jasně, Klidně," řekl jsem trochu radostně. "Seš hrozně roztomilý," řekl mi a podrbal mně ve vlasech. Oba jsme se zvedli a šly k němu domu kde měl svoje 'studio'. 

Došli jsem tam a já si sedl na židli a on mi podal něco k pití a nějaký texty abych si z toho něco vybral. Vybral jsem písničku 22 od Tay. Trochu se mi ta písnička libí a byla to jediná co jsem znal.

It feels like a perfect night

To dress up like hipsters

And make fun of our exes 

Oh oh, oh oh

Začali jsme zpívat a různě se střídali. Točili jsme to asi 3. protože se vždy něco nepovedlo.  Docela jsme se u toho zasmáli a když jsme si sedli na gauč a čekali než se video nehraje tak Hazz pustil nějaký film. Když se video nahrálo tak jsme zase koukali na nějaký film. Byla to docela zábava hlavně ta část když Harry přinesl popcorn a začali jsme si ho házet do pusy. "Loui?" "No?" zeptal jsem se. "Víš že všechno co jsme teď dělali tak se natáčelo?" zeptal se mně se smíchem. "Em... Ne," podíval jsem se na něj zmateně. Zvedl se a šel do rohu kde byla kamera. Vzal jí a kartu (Pamětovou) dal do notebooku. Chvíli se mi to nahrávalo na ne chvíli celý další film. 

Když se to dohrálo tak jsme se na to koukli a nějak jsme to sestříhali. Když se to ukládalo tak jsme si sedli na gauč a já jsem usnul Harrymu na rameni. Myslím že on po chvíli taky...

Vloger (CZ Larry Stylinson )Where stories live. Discover now