56

169 14 4
                                    

Ik loop in me eentje over de straten geen idee waar ik heen moet. Ik pak me Iphone uit me zak en wil Justin bellen. 'shit nog 1%'. dan valt hij uit in me hand. nu heb ik helemaal geen kans meer om naar huis te kunnen gaan.

Ik loop naar een bankje en ga zitten.Ik dacht dat zij anders waren dan andere , maar ik had fout gegokt ze zijn het zelfde als andere. Ik dacht dat Niall achter me aan zou komen ,mij stoppen dat ik weer met hem mee ging en dat het weer goed kwam.

Er lopen 3 jongens in mijn richting,nu maar hopen dat ze niet naar mij komen. 'hey schoonheid' zegt een en komen Naast me zitten,ik in het midden. 'wat doet zo'n hottie als jou zo laat nog op straat'? vraagt de ander en veegt een plukje haar achter me oor. Ik kijk naar beneden en antwoord niet. Ik ruik aan Hun breath dat ze dronken zijn. 'babe ben je doof'? vraagt de ander en schudt me heen en weer.

Ik sta op en wil weg rennen, maar mijn voeten willen niet lopen. Ik voel een harde wind om me heen draaien. Met een klap val ik op de grond.

No pov.

Daar ligt Malak in het gras bewusteloos terwijl 3 drie dronken gasten haar meenemen. Ze weet zelf niet waarom ze buwesteloos is. Niemand weet het. Ze wordt naar een huis gebracht Niet wetend van wie en waar het is.

Niall wordt inmiddels thuis gek en wilt haar gaan zoeken, maar het probleem is dat niemand hem toe laat om haar te gaan zoeken. Ze hebben alle deuren en ramen op slot gedaan zodat Niall niet kan vluchten om Malak te zoeken. Zij geven niet om haar, maar hij wel. Hij wilt haar in zijn armen houden en samen in slaap vallen. Ze zeiden tegen hem dat ze niet om hem geeft daarom is ze weg.

Malak wordt wakker en ziet dat ze ergens op de grond ligt ze wilt opstaan maar iets houdt haar tegen.Ze draait zich om en voelt een arm om haar heen. Ze probeer met al haar krachten hem weg te duwen, maar het lukt haar niet. Ze kijkt onder de deken en ziet dat ze geen shirt en broek aan heeft.

'He touched her'.

Ze sluit haar ogen en begint zachtjes te snikken.

Pov Niall.

Het is 7:30 am ik sta op en trek me kleren aan. me haar laat ik warrig. Ik loop naar Liam's kamer en loop naar binnen zonder te kloppen. Voorzichtig loop ik op me tenen naar Hun nachtkast en pak de sleutels daaruit.

Ik sluit de deur en loop naar buiten.Opzoek naar Malak. nu maar hopen dat ze veilig is.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~•

Lees ook Adopted him ft. Harry Styles.

Sorry maar ik heb geen tijd om te schrijven ik dat ik dit boek GA VERWIJDEREN. xx M.

ⓓⓞ ⓨⓞⓤ ⓚⓝⓞⓦ ⓜⓔ? ➋♛Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu