Part 52

217 14 0
                                    

Pov Malak

Ik word wakker en zie Niall nog slapen. Het is nu 6 uur ik sta op en loop de kamer uit zonder geluid te maken.

Ik loop naar de wc totdat ik gepakt word. Hij legt zijn hand op mijn Mond en trekt me zijn kamer in. Ik word op bed geduwd en hij komt op me liggen.

'Luister bitch' zegt diegenen terwijl zijn handen op mijn mond liggen. 'Cameron is mijn best vriend je moet van hem afblijven voordat ik iets met je doe,begrepen?' nu pas zie ik dat het Nash is. Ik knik. hij drukt tegen me aan en dan doet fucking veel pijn. Ik probeer hem van me af te duwen maar het lukt niet , hij is sterker. dan staat hij op en trekt me aan me bovenarm. 'heb je BEGREPEN wat ik heb gezegd'? sits hij door zijn tanden. 'j-ja' 'nu weg wezen,slet' en duwt me naar de deur. ik loop de trap af ,geen zin om boven te blijven . Ik moet nadenken,nadenken of ik Niall en Cameron moet kiezen. Ik ga op de bank liggen en staar naar het pladfond 'hey babe' ik zie dat het Cameron is. ik kijk naar zn sixpack ,en ja ik meen het hij heeft echt een sixpack. 'babe je kan beter een foto maken , blijft langer' ik kijk naar buiten en bloos.

'Mag ik bij je liggen'? 'uhm ik denk niet dat het -.' 'tuurlijk past het' hij komt op me liggen. hij kijkt me aan en likt over zijn lippen. dan zoent hij me,ik zoen terug. hij begint steeds kleine kusjes te geven op me nek. ik voel dat hij aan me broekknop zit te pulken. 'S-stop,dit wil ik niet' 'shh babe geniet er van' 'm-maar ik wil dit helemaal niet' 'zeur niet zo alsof je "het" nog nooit hebt gedaan' 'j-ja wel m-maar alleen met Niall en ik wil het niet' zeg ik bang. 'hou je kop' sist hij en geeft me een klap. 'wrm doe je zo' zeg ik met betraande ogen. 'omdat ik je wil" zegt hij en scheurt me shirt kapot. 'NIALL' schreeuw ik zo hard mogelijk. 'hou je kop' sist hij dan wilt hij me bh los maken.

ik zie Niall de trap afkomen met een zakmes. 'laat haar gaan' sist Niall. 'oh kijk eens wie we hier hebben, meneertje ik kom me ex redden, die bitch ging janken ,omdat ik wat plezier met haar wou' zegt Cameron lachend.

'GDV laat haar Los voor dat ik je neer steek' 'oke man chill' zegt cam en staat van me op wn gooit me naar Niall. 'N-Ni het spijt me voor alles' zeg ik en huil in zijn armen. hij aait over me rug 'shh het is al goed' wn kust mijn hoofd. 'aah' schreeuwt Niall een zakt op de grond. ik zie dat Nash hem neer heeft gestoken in zijn rug. 'NIALL' schreeuw ik histerisch iemand tilt me op en gooit me over zijn schouder, ik zie dat het Cameron is . 'LAAT ME LOS' schreeuw ik begin te slaan ik wil naar Niall hij bloedt te veel. Ik geef het op en doe niets meer. Nash stapt vooraan en Matthew rijdt en Cameron en ik zitten achter in de auto. 'waar zijn andere' zeg ik tegen Matt 'ik heb ze ergens heen gebracht , een andere disco.' ik antwoord niks terug en ga rustig zitten.

Ik weet precies hoe ik vrij kom. wacht maar af, wacht maar.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ff voor het volgend hoofdstuk SEXUAL missbruik. gaan rare dingen gebeuren. Na 5 votes en comments weer verder.

ⓓⓞ ⓨⓞⓤ ⓚⓝⓞⓦ ⓜⓔ? ➋♛Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu