☆ chapter 7 ☆

255 43 2
                                    

Milyen az a szerelem?

Ezen gondolkozva nézem a TV-t, teljesen egyedül a lakásban. Péntek van de anya telefonált, hogy a mostani hétvégére nem fogják haza engedni, így én is itt maradtam. Bár jelen állás szerint, akár otthon is lehetnék, mivel Hoseok elment inni az idióta haverjaival, akiket utálok. Mindig ők viszik bele a megannyi balhéba, amelyek után általában ő kapja a fejmosást.
Már előre kitettem egy doboz gyógyszert és egy pohár vizet a konyhapultra, hogy reggel legyen mihez nyúlnia annak a baromnak.
Elmúlt éjfél és én még mindig szerelmes drámákat nézek, hátha egyszer én is úgy fogok érezni, mint a főszereplők. A régi barátaim mára már több éves, vagy legalábbis hónapos kapcsolatban vannak a párjukkal, én pedig senkinél sem éreztem még azt, hogy a szívem más ütemben mozogna. Persze, lehet nem ez fog történni, ha megtalálom azt a személyt, akiért majd odáig leszek. Talán ugyanúgy fogok viselkedni, mint bárki mással, nem tudom. Kíváncsi vagyok, hogy Hoseok-nak volt-e már valaha barátnője. Azok után, ahogy engem becéz, tuti volt már olyan ember az életében, aki iránt romantikus érzelmeket táplált. Vajon ki lehetett?
- Hol a francban vagy már? - motyogom magam elé a céltalan kérdést, miközben idegesen nyomogatom a távirányítót.
Elképzelésem sincs, hogy mitől lettem hirtelen ennyire ingerült. Lehet a reklám miatt, ami pont akkor törölt képen, mikor egy izgalmas rész jött. Az biztos, hogy már az óra mutató az egy órát is elhagyta, az a barom pedig még mindig nincs itthon. Igaz, nem vagyok az anyukája - valójában nem tudom mi vagyok a számára -, és már rég aludhatnék, mégis kötelességemnek érzem, hogy megvárjam.
Lassan felülök a kanapén és a szobámba megyek a telefonomért. Egy kék fény jelzi a tetején, hogy értesítésem van. Feloldom a készüléket és lefagyva bámulom a kijelzőt. Hoseok 16 alkalommal hívott és én mindvégig azt a nyamvadt TV-t bámultam! Rögtön tárcsázom a számát és imádkozom, hogy felvegye.
- Vedd fel kérlek... - suttogom, attól félve, hogy valami rossz történt vele.
- Haló? - végre felvetted!
- Sz-Szia, hívtál. Baj van? - kérdezem, miközben próbálok higgadtnak tűnni.
- Ó, drágám, csak nem aggódtál miattam? - áradozik a vonal túlsó végén.
- De igen, kurvára megijedtem, amikor megláttam hányszor hívtál, szóval akár el is mondhatod, hogy mit akarsz, vagy... - tudtom nélkül ered meg a nyelvem, míg Hoseok a szavamba nem vág.
- Ne haragudj... Azért hívtalak, hogy megkérdezzem ettél-e már és megnézted-e a végét a közös sorozatunk új részének. De nem vetted fel és aggódni kezdtem... Aztán rájöttem, hogy milyen késő van. Tényleg ne haragudj. - minden haragom és dühös szónoklatom füstbe megy, amint meghallom a bocsánatkéréseit.
- Se-Semmi baj. Ébren vagyok, gondoltam megvárom, amíg haza érsz, szóval siess! - az arcom valószínűleg vörösebb, mint a vérem, mégis a lehető legszigorúbb akarok maradni.
- Már az utcában vagyok, sietek drágám! - hallom, ahogy nevet, majd megszakítja a hívást.
Amint ledobom a telefont az ágyra, besprintelek a fürdőszobába, ahol hideg vízzel mosom meg az arcom.
- Csak ne gondolj arra, amiket mondot, csak ne gondolj rá! - mormogom ugyanazt egyfolytában, mint egy elcseszett varázsigét, és nagy nehezen sikerül ismét normális színben pompáznia a bőrömnek.
Viszont a szívem még mindig túl gyorsan ver, de ez szerintem csak a rossz vérnyomásomnak köszönhető. Ahogy elzárom a vizet, máris hallom, ahogy a bejárati ajtó kinyílik és Hoseok átlépi a küszöböt. Kimegyek, hogy tudjak neki köszönni.
- Üdv itthon. - mosolygok, magam se tudom miért.
- Mindig erre akarok haza jönni. - suttogja fáradtan, majd magához ölel.
Megdermedve állok a karjai közt, hiszen még soha nem voltunk ennyire közvetlenek a másikkal. Ami talán a legérdekesebb, hogy nem érzek rajta alkoholt. Semmi olyan illat, vagy szag nincs rajta, ami szokatlan lenne.
- Hoseok, te ittál egyáltalán? - kérdezem érdeklődve, még mindig az ölelésében pihenve.
- Ssh, most maradjunk így egy picit. - suttogja. - Kérlek.

ーーーーーーーーーーーーーーーーー
[uh, hát ez a rész elég rövid lett és talán túl nyálas?? igazából ez már a hetedik rész, szóval azt hiszem megkérdezhetem, hogy ki a kedvenc karakteretek. vagy legalábbis ki az aki szimpatikusabb, hoseok vagy esetleg hyungwon? talán hyungwon nővére? kommentben írjátok le és azt is, hogy mi az amire vártok a következő részekben! előre is köszönöm, sziasztok!]

❝darling❞ || hyungwonho Место, где живут истории. Откройте их для себя