Hvězda města

19 2 0
                                    

Jdu svým tempem.. Jako obvikle po mně koukají holky. Mám na sobě černý kabát, klobouk, své vysoké boty a sluchátka v uších. Holky se na mne usmívají a já akorát opětuji. Několikrát jsem se kvůli tomu popral, protože se mi hodněkrát holka připletla pod ruky. Mám čtyři bratry. Jsem nejsrarší z nich a každý bydlíme jinde. Mám zde kamaráda a chodím za ním do baru. Pracuje tam jako barman a já se akorát vesele bavím. Šel jsem za ním do baru.
"Ale ale! Koho to tu vidím! Ahoj Allistore!"
Ozvalo se.
"Jak je?"
"Ale víš.. bar je bar."
Kolem mne se postavily holky a jen se ke mne tulily. Tak hezké dámy. Najednou za ním přišla jedna slečna. Měla zrzavé dlouhé vlasy až pod zadek a oči zelené jak emeraldy. Tváře pihaté tak moc až by ji jeden nejraději pohladil a rozmazloval ji a říkal jak je roztomilá.
"Co to tu máš za slečnu Christiane?"
"To je moje nová pomocnice."
"Těší mně slečno. Já jsem Allistor." Podal jsem jí ruku.
"Já jsem Christa."
"Můžu ti říkat Christi?"
"Jestli se pánovi bude líbit."
Naléla mi panáka Whisky a já to do sebe akorát kopl. Christi se nahnula a dala mi pusu na tvář. Trochu jsem se zarazil. Ale.. zase kdo by odmítl. Zavolala na mne jedna dívka. "Hej zrzku! Pojď za námi." Usmál jsem se a zvedl se ze židle. Christi se jen pousmála.
"Hezky se bavte zrzku :*"
Už bylo docela pozdě. Odcházel jsem domů a narazil jsem po cestě na Christi a šla asi se svým přítelem. Pozdravil jsem ji a ona se na mne usmála.
"Ahoj Alli."
"Ahoj Chris-"
Najednou ji její přítel drapl a otočil si ji k sobě. Něco do ní hučel a ona se pak na mně ani neotočila. Šel jsem tedy domů. Kolik holek si se mnou udělalo fotku a kolik holek mi dokonce na fotce dávaly pusu na tvář. Jedna hnědovláska mi strčila při fotce jazyk do pusy.
"Omlouvám se zrzku. Nechala jsem se unést."
"Nic se neděje."
Holky byly tak rády. Konečně jsem přišel k domů. Otevřel jsem a sundal ze sebe kabát, klobouk a boty. Zavřel jsem a zamkl. Bylo strašně pozdě a tak jsem usoudil, že je na čase jít spát. Sundal jsem si tričko, dal na sebe kalhoty od pyžama a šel jsem si lehnout. Už jsem spal. Najednou někdo zazvonil. Šel jsem otevřít. Za dveřmi....byla Christi.
"Co tu děláš tak pozdě princezno?"
"Mohla bych spát u tebe?"
"Pojď dál."
Christi se mi najednou vrhla kolem krku.
"Co se děje Christi?"
"Můj přítel mně neustále bije a chová se ke mě jako ke kusu hadru..."
Rozbrečela se a já jsem si s ní šel sednout na gauč. Přitiskla se ke mě a já ji vzal do náruče. Hladil jsem ji po vlasech a utišoval ji. Najednou mi začala líbat krk.
"Hou hou princezno..."
Jemně jsem ji od mého krku odtrhl. Zvedl jsem se z gauče a ustoupil. Stoupla si a začala ze sebe sundávat oblečení. Začal jsem se červenat.
"Ch-Christi..?"
Popadla mne a žduchla na gauč. Sedla si na mne a začala jazykem sjíždět od vrchu až dolů. Vím, že bych neměl... ale tohle se nedalo. Ráno jsem se probudil s tím, že jsem byl vyčerpaný a docela mne bolely boky. Ucítil jsem, že mne zezadu někdo objímá. Zarazil jsem se.
"Prosím.. ať to není Christi..."
Otočil jsem se a... ano.. byla to Christi.
"Sakra..!"
No.. vstal jsem, oblékl se a šel jsem ji vzbudit.
"Princezno. Vstávat."
Christi se probudila a usmála se na mne.
"Christi... v noci se nic nestalo dobře? "
"A proč pak zrzku?"
"Christi.. může z toho být problém a navíc...."
"Já vím.."
Najednou někdo zabušil na dveře. Šel jsem otevřít. Otevřel jsem a najednou jsem dostal pěstí. Spadl jsem na zem a ten chlap mi ještě jednu chtěl vrazit, ale já uhnul. Najednou tam přiběhla Christi.
"NECH HO NAPOKOJI!
Christi se napřáhla a jednu mi vlepila.
" CO SI UŽ O SOBĚ SAKRA MYSLÍŠ?!"
"Christi?"
Přitulila se ke mě a pohladila po hrudi.
"Už tě nemiluji Olivere. Neustále si se ke mě choval jako idiot. Nenávidím tě!"
Oliver se na mně výhružně podíval.
"Jestli ti vyhovuje on tak si dělej co chceš ty cuchto!"
Oliver práskl dveřmi. Byl jsem s Christi asi dva roky. Ale.. stala se nehoda a Christi zemřela. Trvalo mě dlouho než jsem to vztřebal.
Po roku se objevila jedna slečna. Měla hnědé delší kudrnaté vlasy. Vyšší postava, ale mě se líbila. Strašně moc. Měsíc jsme spolu flirtovali a pak... najednou uteklo pět let. Měli jsme nádhernou holčičku a kluka. Kluk byl starší a holčička byla roztomilá po mojí slečně. Ptáte se na její jméno? Tessa. Miluji ji celým srdcem a ona mne snad taky. Je nám spolu nádherné. A z hvězdy města se stal otec dvou nádherných dětí.
--------------------------

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 15, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Hvězda městaWhere stories live. Discover now