speak of the wolf, and he'll stand just outside the door

105 13 39
                                    

Stála jsem spolu s Charliem v řadě v KFC. Řekl, že když už mám za ty tři dny narozeniny a to je zrovna den, kdy nepracuji a Charlie jo, tak mě vezme na jídlo dneska. A jelikož ani jeden nemáme moc rádi luxusní restaurace s předraženým jídlem, tak jsme se rozhodli pro KFC. Charlie chtěl teda radši do McDonaldu, ale to já mám narozeniny, takže McDonald šel stranou.

,,Objednám ti" popošel k pultu Charlie, já jen pokrčila rameny. Má štěstí, že mi odtud chutná všechno. Porozhlédla jsem se v úmyslu najít nějaký volný stůl, který jsem našla. Byl u okna, takže budeme mít krásný výhled ven. Neoznamovala jsem Charliemu, že si jdu sednout, však on na to přijde určitě sám.

Mojí bundu jsem přehodila přes židli a vyndala si telefon, asi třikrát mi bzučel.

Harry❤: Které zvíře se i po smrti 500krát otočí?

Harry❤: Grilované kuře!

Harry❤: Myslím, že bych měl mít nějaký pořad. Moje vtipy jsou dokonalý

Já: Zase bych si tak nefandila :d

Harry❤: Aaa, konečně jsi odepsala.

Já: Jsem venkuuu

Já: A nejsem tu sama jako vždy!

Harry❤: Koukej, Darcy se v tomhle nepočítá :D

Já: Jsem s Charliem^^

Harry❤: To je ten tvůj kamarád s práce?

Já: Ano:)

Harry❤: Tak si to užij;) teď musím, přijela mamka

Já: Pak napíšu, zatím:p

V momentě, co jsem si dávala mobil do kapsy, přišel Charlie s naším jídlem. Ani jsem si neuvědomila, jak strašný hlad mám. Objednal B-smart s longrem.

,,Děkuji ti Dobrá vílo" usmála jsem se na něj, převzala si svoje jídlo a pustila se do toho.

,,Děláš jako bys nejedla roky" zasmál se Charlie a dal si do pusy hranolku. Zvedla jsem prst na znamená ať počká než dokoušu sousto.

,,Mám hlad" pokrčila jsem rameny. Od rána jsem vlastně nic nejedla a teď jsou už tři hodiny. Ani nevím proč jsem nejedla, nějak se mi jídlo úplně vypařilo z hlavy. Nechápu.

S Charliem si máme skoro pokaždé, co říct, takže ani teď tu nebyla výjimka. Naše konverzace byla téměř o čemkoliv, miluji takovéhle povídání. Dokonce jsem mu řekla i o Harrym, sice omylem, ale řekla.

,,Počkej, a on se jmenuje Harry? Jako Harry Styles" vykulil na mě své karamelově hnědé oči, které jsem mu záviděla hned od prvního setkání.

,,Jo, ty ho znáš?" kousajíc do hranolky jsem se zeptala. Odkud by mohl Harryho znát? Dobře, všichni žijeme v jednom městě, ale stejně.

,,Chodil jsem s ním do školy, chvilku" pokrčil rameny a podíval se z okna.

,,Jak jako chvilku?" moje obočí vylétlo vzhůru a já na chvilku odložila i jídlo stranou přestože jsem měla furt velký hlad.

,,On pak přestal chodit do školy, údajně měl nějaký problém nebo problémy" zašklebil se.

,,Jaký?" vyhrkla jsem. Harry má nebo měl nějaký problém? Proč mi o tom neřekl? Já si myslela, že si říkáme všechno. Teda kromě Harryho tajemství. Ledaže by ty problémy byly právě Harryho tajemství.

,,To nevím. Ví to jenom jeho kamarádi, Harry, Louis, Niall a Zayn"

Pokývala jsem hlavou a pohled přemístila ven. Drogový dealer nebo vrah? Ne, to by Harry nikdy neuděl. Podle mě není tenhle typ, ale na druhou stranu tohle já vědět na sto procent nemůžu.

,,My o vlku a vlk za dveřmi, nebo spíš za sklem" zasmál se Charlie a já na něj jenom nechápavě koukla. Lehce kývl z okna, kde šli nějaký kluci. Jeden z nich byl Niall a podle Charlieho komentáře usuzuji, že tamto budou... ti ostatní Harryho kamarádi. Párkrát jsem je všechny projela pohledem jestli tam náhodou není i Harry, ale nebyl.

,,Víš, napadlo mě teď něco šíleného" nervózně jsem se usmála na Charlieho. Asi se teď před ním ztrapním, ale pravděpodobně by to nebylo poprvé ,,Pojď je sledovat" přivřela jsem oči, abych neviděla jeho pohled, který by určitě říkal něco jako "jsi magor, jdu volat do blázince" ale po 25 sekundách ticha je znovu otevřela a uviděla, jak si Charlie obléká bundu a bere si svoje věci.

,,Jsem pro každou šílenost, tedy skoro" poškrábal se na zátylku a já v tuhle chvíli ovládla touhu ho obejmout.

Jeden. Z. Nejlepších. Lidí. Vůbec.

Rychle jsem na sebe hodila bundu, vzala si věci a po boku Charlieho vyšli z KFC. Niall a ostatní -nepamatuji si jejich jména- byli kousek před námi. Vydali jsme se tedy za nimi, nenápadně. Neotáčeli se, takže nám to docela usnadňovali, ale když už se jeden z nich nějakým způsobem otočil, zabočili jsme jiným směrem. Zkrátka řečeně, i slon v koupelně by byl méně nenápadný než my dva, ale oni si nás kupodivu nevšimli, asi.

Nakonec zastavili před rodinným domem, kde zazvonili. My jsme je pozorovali z lavičky v parku, který byl hned naproti. Dveře přišla otevřít mně známá postava. Párkrát se připletla do videohovoru s Harrym. Tím připletla myslím, že přišla pro Harryho nebo prošla jenom kolem. Každopádně to byla Harryho sestra Gemma.

,,Takže tady bydlí Harry'' konstatovala jsem zamyšleně. No, aspoň budu vědět kam přijít až mě naštve a já ho budu chtít kopnout.

,,Takže asi půjdeme ne?'' zeptal se Charlie a vstal z lavičky, jen jsem přikývla na znamení souhlasu a rozešla se směrem odkud jsme přišli.

Před KFC jsme se jenom rozloučili a oba se vydali svojí vlastní cestou. Já domů a Charlie za svojí přítelkyní.

Celou cestu mi hlavou běhalo milióny myšlenek, ale hlavním tématem všech byl Harry a jeho problémy.

....
❤Hi guyss❤

Po měsíci? Asi. Jsem zpěět!
Nebudu se vymlouvat na školu atd. prostě jsem líný prase, co miluje seriály💁

Tak co vysvědčení? Špatný x dobrý? 😂

Užijte si pátek volna! 💁❤

❤ilysm❤

Btw. Kdybyste měli nějaký příběh určitě mi ho napište, nemám co číst :( :D

Never Forget You [h.s.] *POZASTAVENO*Where stories live. Discover now