Χαρακτηρες

72 1 0
                                    

Αθηνα:Ειναι μια 19χρονη κοπελα με αγαπη για τη ζωγραφικη.Ειναι προσχαρη,κοινωνικη,της αρεσει να μοιραζεται να πραγματα της,θελει τα προβληματα να λυνονται με την βοηθεια ολων.Θελει στις σχεσεις τις να δινεται ολοκληρωτικα,ειναι πεισματαρα και κολλαει στις λεπτομερειες.

Κατια: Η γιαγια της Αθηνας.Ειναι χηρα,ειναι γενναια,δραστηρια και φιλοδοξη.Δεν τα παραταει ποτε,οτι θελει το καταφερνει.Εχει πεισμα και επιμονη.Εχει διαγνωστει με καρκινο και ετσι αποφασισε να δωσει κληρονομια στην Αθηνα,το εξοχικο σπιτι που εχει στα Κυθηρα.Ο ορος της για την κληρονομια ειναι η Αθηνα να παντρευτει μεσα στους 7 μηνες ζωης που της απομενουν.

Δεσποινα: Η τραγουδιστρια του μπουζουξιδικο που συχναζει ο Γρηγορης.Ειναι κεφατη και δημιουργικη.Εχει παντα καποιο σχεδιο στο μυαλο της


Γρηγορης:Τζογαδορος και λατρης των λαικων.Δραστηριος και κοινωνικος.Του αρεσουν τα ταξιδια και η επικοινωνια.Θελει να ζει την καθε στιγμη με κεφι και χαρα.

Μαρια: Η κολλητη της Αθηνας,αγαπαει την θαλασσα και το καλοκαιρι.Ειναι σκεπτομενη,στοχαστικη και ωριμη.Προτιμαει την μοναχικοτητα.Στις σχεσεις τις θελει να υπαρχει η ανεξαρτησια.Χωρις να το εχει πει σε κανεναν ασχολειται με τον αποκρυφισμο.

Ο άγνωστος Where stories live. Discover now