Duygular. part 1

12.8K 651 18
                                    

Perdenin arasından vuran güneş iyice rahatsız etmeye başlayınca yerimde kıpırdandım daha doğrusu kıpırdanamadım.Bir saniye ben neden kıp-

'Benim burada ne işim var hey Jason çek şu kolunu kime diyorum uyansana be  hayvan herif!'

'Anne beş dakika daha lütfeeen'

Bu havalı piçin uykulu halini görünce kendimi izlemekten alıkoyamadım.Bir bebek gibi masumdu ve öpülesi duruyordu.Tanrım ne diyordum ben! Evet Jessica hemen kendine gel ve Mary gelmeden odana geç kızım!

Belime hiç bırakmayacakmış gibi sarılmışdı.Zorlukla kıpırdandım ve üç diyince yataktan fırladım.Yeap başardım! Hayvan diye boşuna demiyorum hâlâ uyanmadı.

"Uyumuyorum Jessica."

"Annemler uyanmadan odama çıkmam gerek ses çıkarayım deme yoksa açıklama yapmak zorunda kalırız."

Açıklama kısmını duyunca piç gülüşünü atmayı ihmal etmedi.

"Imm mesela şimdi gelseler seni bu odada ve üzerinde sıyırılmış bir elbiseyle dağılmış saç ve makyajla görseler nasıl bir açıklama yaparsın? "

Bunu söylediği an yüzüme gelen ani basınçla yanaklarım kızardı ve belime çıkmış olan elbiseme bakıp hemen aşağıya indirdim.

"B-ben şey."

Evet aferin Jessica söyle şimdi ne açıklama yaparsın. Şey aslında ben böyle gece boyunca sevişmiş sonra ayak seslerini duyunca yerde bulduğum elbiseyi üzerime geçirmiş gibi duruyorum ama sarılıp uyuduk biz mi diyeceksin Jessica tamam Jessica.İç sesimle verdiğim savaşın mağlubiyetiyle birşey söylemeden kapıya yöneldim.Filmlerde bu sahnelerde kız kapının kolunu tutar erkek koşarak gelir kızın kolundan tutup kendine çevirir gözlerinin içine bakar sonra.Neyse bu kadar yeter filmde değiliz sonuçta.

"Çıkarken kapıyı kapat."

Ve Jason bunu bana hep hatırlatıyor.Sağolsun.Hemen banyoya girip suyu açtım küvetin içine bulabildiğim tüm losyonları döktüm.Beni öyle sıkmıştıki bütün kokusu üzerime sinmiş.Aynada ki yansımamı gördüğümde Jasonın ima ettiklerine hak verdim gurup seksden çıkmış gibi duruyorum.Tanrım! Eğer evdekilerle yakalansaydık tam anlamıyla boku yemiştim.Küvetin dolduğunu görünce suyu kapattım ve üzerimdekilerden kurtulup kendimi suya bıraktım.Evet işte bu bütün kemiklerimin rahatladığını hissedebiliy...

-----------------------------------

Jasonın ağzından ;

O uyanmadan bir saat önce uyandım ve masumluğunu izlemeye başladım.Ben hayatım da bir kez aşık olmuştum o günlerden sonra kızları sadece mal olarak görüp piç gibi davranmaya başladım.Ama Jessica kardeşim rolünde olmasına rağmen beni kendine çekiyor.Bazen ondan nefret ediyorum kötü davranıyorum ama benden başka erkeklerle konuşmasına dahi dayanamıyorum.Bu çok değişik bir duygu ben açıklayamıyorum.

Üvey KardeşimHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin