prolog

459 24 0
                                    

,,Jak to myslíš?" zděsil se mladý brunet, který zrovna choval malého chlapečka ve své náruči.

,,Tak jak jsem to řekl, prostě potřebuji pauzu," odvětil mu starší z dvojice, který si projel frustrovaně své černé vlasy, které vypadali jako havraní peří.

,,Ale proč? To Ti s námi není dobře?" brunetek začínal pociťovat, že se do jeho očí tlačí slzy. Nechtěl brečet, věděl, že by začal plakat i jejich malý synek, kterého zrovna choval, a to nechtěl. Bylo těžké ho utišit, když sám brečel a byl na tom psychicky špatně.

,,Je, je mi s vámi úžasně, miluju našeho syna, ale nejsem si už tolik jistý s city k tobě," řekl černovlasý a vyndal si kufr z jejich společné velké skříně, z které následně začal vyndavat všechno oblečení.

Tato věta bodla Louise do srdce.

Není se čemu divit, jak by bylo vám, kdyby vám toto řekl váš milovaný?

,,Je-je v tom něk-do j-jiný?" zeptal se koktavě Louis, malý brunet, protože mu nešlo normálně komunikovat. Držel se, aby se přímo na místě nesložil.

,,Ne, není. Nemusíš se bát," pousmál se Connor a zavřel již plný kufr. Jemu samotnému to bylo blbé, ale činil podle svých citů. Věděl, že ač to brunetka bolí, tak mu to v budoucnosti pomůže a ještě mu bude děkovat. Je to nejlepší řešení pro ně oba, i když je to nefér vůči jejich synovi.

,,Měj se Lou, neboj, peníze na prcka Ti budu posílat a mohli bychom se pak domluvit na střídavé péči, nebo návštěvách. To nechám na tobě. Drž se, určitě to zvládneš a najdeš si někoho lepšího, než jsem já," ukončil svůj monolog Connor a políbil oba své chlapce na čelo – i když Louis již jeho chlapec nejspíš není.

Modroočko se díval, jak jeho osudová láska odchází pryč z jejich – vlastně jeho – bytu a nechává jeho i jejich syna za sebou. Už dále nemohl držet své city na uzdě, potřeboval se někomu vypovídat, proto také popadl svůj telefon a v kontaktech začal hledat jméno jejich společného přítele, který ale vždy stál spíš na Louisově straně.

,,On mě opustil, Brooklyne."

.
ahoj, tak se vám po hodně dlouhé době hlásím s novým příběhem, který snad dokončím a neskončí to s ním jako s rivalry on ice. tento příběh je ode mě takový vánoční dárek, tak doufám, že se vám bude líbit. nevím, jak budou vycházet kapitoly, mám něco rozepsaného, ale uvidím.

přeji vám šťastné a veselé vánoce a nezapomněte, že nejdůležitější je to, že jste s lidmi, které máte rádi! toto a zdraví je to nejdůležitější!

vaše douesx

son is a problem | ls.Kde žijí příběhy. Začni objevovat