Text a message...

5K 143 7
                                    

Mostmàr kopogàs nèlkül kinyitottam az ajtót. Tanàr ràm sem hederit. Valamit irkàl a naplóba. Hàtul, az ablak melleti üres padban ültem le. Kivettem a telefonom az asztalra. Körmömmel elkezdtem kopogni, mikor a tanàr elkezdte az unalmas, de hosszú óràt. Elôvettem egy füzetet, meg egy ceruzàt ès firkàlgatni kezdtem. Közben elkalandoztak gondolataim. Vàrjunk csak?! Riky mit keresett a sulimba?? Nem is ide jár, vagy remélem nem fog ide járni. Gondolataimat a telefonom rezgèse szakitotta fèlbe. Feloldottam a kódot ès megnèztem mit kaptam, egy messenger üzit Patriktól. "Helló kislàny" Mivel elèg unalmasnak tarottam az óràt igy vissza irtam.

È.:Szia!
P.:Mizujs?
È.:Sulizok, ott?
P.:TV-zek, szeretnèl velem össze futni suli utàn?
È.:Nem, sietnem kell haza.
P.:Hmm, micsoda egy "" kislàny vagy te.😋
È.:Èn nem azt mondanàm, hogy vagyok.
P.:Nem is baj az!😏

Kicsöngettek. Rànèztem a kèsz rajzomra, hàt valahogy igy sikerült.

Bele dobtam a tàskàmba a füzetet, ceruzàval együtt, majd kivonultam a folyosóra

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bele dobtam a tàskàmba a füzetet, ceruzàval együtt, majd kivonultam a folyosóra. Oda sem nèztem ès feloldottam a kódot, hogy visszairjak Patriknak.

È.:Nem érek rá suli után.

Kilèptem a chatból ès a fülembe tettem a füllhallgatót ès zenèt idnitottam, max hangerôn. Skillet-töl a "Feel Invincible" szaggata dobhartyàbam. Valaki kiràntotta a fülemböl a mennyei hangokat, kezdtem volna kàromkodni, de meglàttam az igazgató úr dühös arcàt.

Ajajj... Ennek nem lessz jó vége.

Az ÖrökbefogadottWhere stories live. Discover now