Prolog

41 1 0
                                    

       Radu, protagonistul acestui roman este un baiat in varsta de 16 ani, blond , cu ochi albastri , inalt , ce sa mai.. visul oricarei fete.  Am uitat sa va zic, invata la Penitenciar , la fel ca marea majoritate a prietenilor sai.  Radu adora sa joace LOL, sa danseze pe Tripaloski inconjurat mereu de toti prietenii . Dar cel mai mult , el adora sa aiba drame, a facut chiar si un cover melodiei Barbie Girl , care poarta numele de Drame peste tot. Este un om extrem de energic, iubeste Cola si buturuga. Visele lui cele mai mari sunt putine, doar vreo trei: primul ar fi ca Vornicu sa  nu ii mai ceara tigari, de asemenea el isi mai doreste ca doamna Iftime sa ii puna un doi (chiar lupta sa isi indeplineasca acest vis , insa ea refuza , tindem cu totii sa credem ca aceasta il uraste) insa , cel mai mare vis al sau este  ca Matei sa fie iubitul lui (inainte sa va intrebati daca este gay, va voi spune ca inca nu stim sigur, ceea ce stim in mod cert este ca Radu ii vrea buturuga).

      Ionica, este bff lu Radu de 8 ani, desi pare surprinzator, el doar isi va distruge nervii , in rest asisand la drame fara sa ia parte propriu zis. Mama lui Ioni a facut un avort si are un caine. Din spusele ei , Ioni este avortul.

        Dodo, un alt prieten bun a lui Radu, va fi implicat in cel mai mediatizat subiect . El face sala si dus in fiecare zi (aici apare procentul de incompatibilitate intre cei doi) . Adora sa mearga in tufe si este blond.

            Diana, zisa si Doamna Lama este unul din personajele esentiale ale acestui roman. Este o fata extrem de inteligenta , cu toate acestea foloseste inteligenta in scopuri rele, rele atat pentru ea cat si pentru cei din jur.  V-as spune mai multe insa va las sa descoperiti pe tot parcursul dramelor, cine este si ce isi doreste ea cu adevarat pentru Radu.

            Denissssa , am ssssspus cam tot ce era de zissss.  Glumesc , ea este una din fetele unicorn. Iubeste KFC-ul si  sa aiba unghiile lungi pe care le foloseste in scopuri de la scarpinat pana la a lasa cicatrici adanci in pielea prietenilor. Defecte ? Daca greseste prima poza , nu va mai avea baterie pentru o a doua (are Iphone)  , iar atunci cand bate vantul ii sunt necesare pietre cu care sa isi umple buzunarele.

              Alex este de asemenea unul din cei mai vechi prieteni ai lui Radu, acesta avand propriile drame refuza sa ia parte la ale lui Radu.  El si-a uitat azi caciula acasa. Glumesc, binteles, si da, stiu, astea nu-s glume de facut.

             Matei (zisa si Mathea ) este barbatul fatal , saaaau poate femeia , inca nu stim. Este bun la fizica si cam atat.  Atunci cand te vei astepta mai putin el va reaparea in poveste, daca ii ve-ti indragi rolul , nu va pierdeti speranta, va reaparea.

              Ana , si autoarea acestui roman, este iubita lui Matei (Matei the log ) , ea impreuna cu iubitul sau sunt printre putinele personaje care nu sunt la Penitenciar . Ana este Roca lui Radu , ea adora sa fie lenesa si sa ii enerveze pe ceilalti.

               Matei Buturuga este un vechi prieten a lui Radu. El ne asigura ca totul va fi bine si isi cere scuze daca vor fi lucruri care o sa va displaca.

               Iar ultima, dar nu cea din urma , Mami Oana. Ea este mama lui Radu si cea care a infiintat clubul " O uram pe diana " (pentru cei interesati , primiti un tricou la inscrierea in club).


// Voi reveni in curand cu primul capitol.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 31, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Dramele lui RaduWhere stories live. Discover now