134 - EPILOG

568 19 2
                                    

finnwolfhardofficial (ehm.. no.. radši nic xddd)

Komu se to líbí sadiesink_, milliebobbybrown a 2 101 490 dalších

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Komu se to líbí sadiesink_, milliebobbybrown a 2 101 490 dalších

finnwolfhardofficial Miluji tě, jsi to nejhezčí co mně mohlo v životě kdy potkat, bez tebe bych tu nebyl, ty jsi mé srdce které mě drží na živu! <3 Doufám že se mnou ještě vydržíš milion let <3 Miluji tě a ty to víš :) Žijeme...jen jednou ♥ Tak proto chci být s TEBOU...!! @sadiesink_ Mám vás všechny moc rád lidi!

Zobrazit všechny komentáře (34672)

milliebobbybrown nemohu tomu uvěřit! :o <3 Jste tak rozkošní! Miluji vás! Jste má rodina! 

noahschnapp moje rodina jsou všichni! @uncle_jezzy @milliebobbybrown @sadiesink_ @finnwolfhardofficial @therealcalebmclaughlin @nattyiceofficial @gatenm123 @netflix @strangerthingstv @chloeschnapp @dkharbour  @dacremontgomery PROSTĚ VŠICHNI!

gatenm123 miluji vás lidi! @milliebobbybrown @sadiesink_ @noahschnapp @therealcalebmclaughlin @finnwolfhardofficial

therealcalebmclaughlin nikdy nezapomenu na to jak jsme se poznali a co jsme spolu všechno prožili a dokázali! <3 (To všichni píšeme jako kdyby jsme se už nikdy neměli vidět.. xd) 

-

Konéééééc. Jo já vím.. bylo to.. divné.. asi.. jak pro koho xd :D Doufám že se příběh líbil <3 Děkuji moc za tolik votes a tolik přečtení! Mám vás moc ráda a jsem ráda že se vám líbí moje příběhy! <3 Pokud chcete nějaký příběh tak si o něj můžete napsat <3

Followed (CZ)Where stories live. Discover now