44. Et hot øjeblik & brede smil

4.4K 155 197
                                    

F I N A L
P U N C H

Jeg vågner, fordi en klam kat vælger at hoppe op på mig. Jeg spærrer øjnene op og rækker ud efter noget, som jeg kan slå Simba ned med, men han kommer åbenbart med fred. Han ignorerer mig og ligger sig imellem Jason og jeg. Simba putter sig ekstra meget op af Jason, som stadig sover. Jeg lægger min sutsko fra mig, og ser på den grå pelsklump. Måske er det her nuttet, men jeg afskyer den stadig.

Jason ligger på ryggen, med solens stråler dansende på sit bare bryst. Hans blege hud skinner, som var han Edward Cullen i sol lys. Jeg smiler og ser videre ned af ham. Han har kun boxershorts på. De sidder stramt. Jeg lægger mig på siden og med en hånd på Jason's varme mave. Jeg kærtegner hans bløde hud, og prøver at ignorerer Simba's dræberblik. Ja, han er min, dumme kat.

Jeg kører forsigtigt mine fingerspidser hen over hans veltrænede mave. Jeg planter et kys på hans skulder og lader mine fingre glide længere op. Op til hans gyldne hår, som skinner i solens tidlige lys. Jeg vifter meget langsomt nogle lokker væk fra hans øjne. Han har totalt morgenhår.

"Det her er så romantisk," kommer det lavt fra Jason. Jeg griner og lader min hånd glide videre ned af hans højre kind. Jeg vender hans hoved i min retning og presser vores læber sammen, totalt ligeglad med min sikkert forfærdelige morgenånde. Jeg skubber Simba væk og nærmest kravler op på Jason. Jeg sætter mig på det nederste af hans mave, uden overhovedet at skille vores læber en gang. Jeg kan mærke to ting vokse: hans smil og hans mandlige kønsdel... Eh ja.

"Fik du ikke nok igår?" Spørger han med et grin. Jeg trækker mig tilbage, men holder om hans ansigt, så han ikke kan komme for langt væk.

"Nu ødelagde du øjeblikket," fortæller jeg ham lettere irriteret. Jason smiler og lader sine hænder glide fra mine bare lår og op til mine hofter. Jeg har kun undertøj på, og det samme med ham. Uha, hot.

"Jeg skaber et nyt," han blinker drillende med det ene øje og vender os hurtigt om, så det er mig, som ligger nederst. Han sidder nu på mig, og har presset begge mine hænder ned mod den bløde madras. Jeg smiler. Han skubber mine hænder op over mit hoved og tager fat om begge mine håndled med en hånd, så han kan ligge den frie på mit lår. Hans hånd kører med en let berøring op af låret, indtil hans fingre glider ind under kanten af mine trusser. Jeg lukker øjnene og tager en nærmest forpustet vejrtrækning. Jason trækker vores læber fra hinanden og begynder at kysse den sensitive hud på min hals. Han har bare ikke at lave et sugemærke, hvis Miles ser det, så er jeg hjemløs.

Det hele ødelægges, da nogen banker på døren. Jeg nærmest skriger og får hevet mine hænder fri. Jeg lægger dem på Jason's bryst og prøver at skubbe ham væk, men han bliver stædigt siddende.

"Jason," hvæser jeg bange.

"Jeg har låst døren, slap af," hvisker han, og skubber mig ned i sengen igen. Jeg kan ikke komme ind i den samme zone igen. Jeg er alt for anspændt. Nogen trækker ned i håndtaget. Jason prøver at distrahere mig, ved at kysse hen over mit bryst. Det hjælper næsten.

"Jay," jeg lægger mine hænder på hans hoved og hiver i hans hår, så han er tvunget til at se på mig. Jeg sender ham et bestemt blik, og han himler opgivende med øjnene af mig.

"Lyseslukker," mumler han.

"Blue?" Lyder det på den anden side af døren. Jeg sukker lettet, da det bare er Tyler. Jason vrikker drillende med øjenbrynene, fordi han godt ved, at han havde ret med, at vi ikke behøvede bekymre os. Jeg giver ham midterfingeren, men han tager bare fat om den og bøjer den på en ond måde, så jeg må ligge mig ned igen og tage fat om hans håndled.

Final Punch | ✓Where stories live. Discover now