Tanıtım

12.5K 318 80
                                    

Gecem Özer:18Yaşındayım .Mafya kızıyım.Grubun lideriyim.Her türlü kesici olsun olmasın fark etmez bütün aletleri kullanırım.
Rüya Ateş:18yaşındayım .Mafya kızıyım.Gecemin kuzeniyim.sadistim.Ben bıçak daha doğrusu kesici aletler kullanırım dedim işimi temiz halletmem illa kan dökülecek.Bende buyum.
Alev Soydan:18yaşındayım.Mafya kızıyım.Grubun piskopatlarından 2.sıradayım en piskopatımız Gecem ve gecemin eline su dökemem piskopatlık konusunda ben silah kullanırım.

Erkek Mafyalar
Ateş Aral:18yaşındayım.Mafya oğluyum en piskopatları grubun benim.Grubun lideriyim.Poyrazında kuzeni.Hiç sevgilim olmadığı için hepsi tek gecelik. Her türlü alet kullana bilirim kesici olsun olmasın önemli değil.
Poyraz Aral:18yaşındayım.Mafya oğluyum.2.piskopatları benim çünkü Ateşin eline su dökemem.Hiç sevgilim olmadığı için hepsi tek gecelik. bende sadistim.Bıçak yani kesici aletler kullanırım illa kan dökülecek ben buyum.
Bulut Sarıtaş:18yaşındayım.Mafya oğluyum.Grubun 3.piskopatı benim . Silah kullanırım bu konuda uzmanım.Hiç sevgilim olmadığı için hepsi tek gecelik.

Erkek Lisesindeki Mafya KızlarHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin