00

370 35 176
                                    

Shu Kurenai... Yaşama sebebimle aramda olan en büyük engel. Sen ve benden uzaklaştıkça öldüğüm için senin canını her yaktığımda benden bir adım daha uzaklaşan ve beni daha çok öldüren 'neşem'. Ne kadar ölsem hayranlığımdan, ifade edemediğim için beni yanlış anlayan; benden uzaklaştıkça sana yaklaşan ve çiçeklerimi kurutan neşem. Bu yüzden başımın etini yiyen duygularım.

Sana yaptıklarım yüzünden sev(e)medi beni. Neden yapmıştım peki? Beni sevmesi için. Seni neden incittiğimi sanıyorsun? Çünkü nefret ediyorum. Senden, ve onun baktıkça daha çok sana aşık olduğu harika kırmızı gözlerinden nefret ediyorum.

Umarım anlıyorsundur. Sana yaklaştıkça benden nasıl kaçtığını, ben seni bu yüzden incittikçe benden daha da kopmasını, ve bu saçma döngünün böyle sürüp gitmesini... Anlıyor olman lazım. Beni bu iğrenç paradoksa hapseden sensin. Beni başıboş çaresiz bırakan, elimi kolumu sallaya sallaya gezmeye mahkûm eden sensin.

Bana o ne gözle bakıyorsa, bakarken ne düşünüyor ve ne hissediyorsa, hissettiğiyle nasıl davranıyorsa bunun sebebi sensin. Beni soktuğun durum; onun bana her seferinde aynı ön yargıyla yaklaşması, aynı şekilde tiksinmesi... O eskiden bana herşeye rağmen gülümserdi. İçimi ısıtırdı ama belli etmezdim. Çünkü belli edersem bu gülümsemenin son bulacağı ödümü kopartırdı. Ben son veremedim ama sen son verdin. Senin için upuzun bir intikam listesi hazırladım..! Sebebi az önce sana anlattıklarımdır!

Üçümüz de birbirimize sevdiğimiz için zarar verdik. Sen ona yaklaştıkça o benden uzaklaşıyor. O uzaklaştıkça da ben ölüyorüm. Sadece duygularımızı öldürmekle kalmayacağım.

Shu Kurenai! Bu söylediklerimi ciddiye alsan iyi edersin! İntikamımı gerçek anlamda aldığım zaman 'neşem' in yüzüne çok dikkat et, çünkü hıçkırarak ağlamanı istiyorum!

。。。。。。。

E baya baya pisikopat bişey yazdım az önce.

*davul sesleri eşliğinde sahneye iner*

İşte karşınızda mal bir kitaptan yine mütüşükemmelteşem arda!

Mal kitap diyorum çünkü iki sayfa yazıyorum sonra beğenmeyip ya taslağa alıyorum ya siliyorum. Ama bu sefer öyle olmayacak Allah' ın izniyle.

Etiket yapalım ve daha çok rezil olalım !!!

gelsafaginolayim
NeoLaki
Nightmare_Mangle_TR
pufudikpanda
hahahahac
He_Ne_Ar
ArisRexsa
Ennursude
agapeninarisi
CRYSTALTHEPRNCESS212
AsuramaruChan
TheDarkAnd
Cherrsee
YuriSuki_
Hayata-san

Hadi dostlar gelin bu gece mutlu çiftimize yakalım


Bey Ekmeğim Olur Musun?Where stories live. Discover now