29.

3.6K 181 6
                                    

Ocitla jsem se v dětském pokoji. Byl nádherný. Byl slaďený do růžovo- šedé. V rohu u postýlky bylo křeslo. Na poličkách byli plyšáci. Otočila jsem se na Niall, který se opíral o dveře.

"Kdy si to stihl?" zeptala jsem se nevěřícně.

"Když jsi byla v nemocnici" přešel ke mě a objal mě. Opřel hlavu o moje čelo a koukal se mi do očí. "Líbí se ti to?"

"Ne..... Já to tady miluju" usmála jsem se. Odtáhla jsem se a došla k postýlce. Pohladila jsem dřevo. Všimla jsem si přikrývky na, které bylo vyšité HOPE. Vzala jsem jí do ruky a prohlídla jsem si jí. Potom jsem jí vrátila na svoje místo. 

"Takže, myslíš, že se to Hope bude líbit?" zeptal se starostlivě Niall.

"Nevím jestli zrovna bude vnímat jak vypadá její pokoj" zasmála jsem se. Najednou jsem si všimla, blesků před domem. Došla jsem k oknu a koukla se ven. Na celým trávníku byli fotografové, a když si všiml, že koukám foťáky začali blykat ještě víc. Povzdechla jsem si a znovu se otočila na Niall, který se na mě smutně koukal. Došla jsem k němu a stoupla si na špičky. 

"Doufám, že tohle Hope ustojí" zašeptala jsem a políbila ho. Líbilo se mi jak na mě byl Niall jemný, aby náhodou Hope neublížil. Odtáhla jsem se a s úsměvam jsem se na něho koukla. 

"Takže, se můžeme přestěhovat?"

"Jo můžeme" usmál se na mě Niall a znovu mě políbil.

-----------------------------------------------------------------

-----------------------------------------------------------------

O dva měsíce:

Ano jsem v devátém měsíci, a každým dnem se může stát, že mi praskne voda a Hope bude na světě. S Niallem bydlíme už v našem domečku a máme prázdniny. Děcka u nás bávají každý den, jako naši a babička.

Už mě štvě, že jsem jako balon. Jsem ráda, že bude konečně po tom obřím břichu. 

"Nialle vstávej" zašeptala jsem mu do ucha. Niall vyletěl.

"Praskla ti voda?" 

Tohle dělal poslední dny pořád. Znovu jsem se zasmála a zakroutila hlavou. 

"Ne jenom už je oběd" pohladila jsem ho po jeho rozcuchaných vlasech.

"Aha" usmál se. Stoupl si a dal si kalhoty. Tričko nechal ležet na zemi a šel semnou dolů do kuchyně. Tam jsem už nachytala oběd. Udělala jsem špagety s omáčkou.

"Vypadá to nádherně" řekl Niall a sedl si ke stolu. Nabrala jsem mu a sedla si naproti. 

"Doboru chuť" řekl.

"Dobrou." pustili jsme se do jídla.

"Co budeme dělat potom?" zeptal se Niall a namotával si palačinky.

Pokrčila jsem rameny. Je mi jedno, co budeme dělat, ale hlavně chci být doma.

"Dobře koukneme se na dilm, co ty na to, lásko?" usmál se na mě Niall.

"To zní fajn, ale film vybírám já" vyplázla jsem na něho jazyk a začala uklízet nádobí, Když bylo uklizené, Niall si sedl a já začala vybírat film. Hned mi do oko padl Titanic. Vytáhla jsem ho a dala do televize. Potom jsem si sedl k Niallovi a lehla si. Hlavu jsem si položila do jeho klína.  Niall mě hladil po vlasech a já si tuhle chvíli užívala. Co vy víte. třeba je to posledné chvíle, když jsem ještě těhotná.

---------------------------------------------------------

 "Belly, zlatíčko" šeptal mi Niall do ucha. Unaveně jsem otevřela oči a koukla se na něho. Jeho šibalský úsměv mě donutil si sednou.

"Stalo se něco?" zeptala jsem se a protřela si oči. 

"Ne jen musím s klukama do studia" pohladil mě po tváři.

"Dobře" usmála jsem se na něho a stoupla si. Upravila jsem si oblečení.

"A co budeš dělat?" zadíval se na mě. Pokrčila jsme rameny.

"Asi se kouknem na nějakou pohádku, že jo Hope?" pohladila jsem si bříško.

"Dobře holky moje" Niall ke mě došel a objal mě. Dal mi pusu do vlasů. "Už jsem ti říkal, že jsi krásná?" 

"Skoro každý den" zasmála jsem se.

"Skoro?" zvedl obočí.

"Fajn, každý den" natáhla jsem se a políbila ho. Usmál se a přitáhl si mě ksobě, co nejvíc to šlo. 

"Miluju vás a nepřežil bych, kdyby se vám něco stalo" zašeptal a koukal se mi do očí.

"My tě taky milujeme Nialle" dala jsem mu špičku na nos a chtěla pokračovat na rty, ale vyrušil mě zvonek.

"To budou kluci" povzdychl si. Dal mi pusu do vlasů a šel za klukama.

"Tak mi jdeme" zavolal na mě Niall.

"Jojo" zakřičela jsem na zpět. Bouchli dveře a já si šla udělat popcorn. Dala jsem ho do mikrovlnky a zatím si šla vybrat film.

Chtěla jsem něco romantického a tak jsem si vybrala LOL s Miley Cyrus. Pustila jsem ho a šla si ještě pro ten popcorn. Potom jsem si vytáhla deku a zabalila se do ní. Misku Popcornu jsem si dala na klín a začala se dívat.

----------------------------------------

Bylo něco kolem šesté a Niall ještě nebyl doma. Tak jsem se rozhodla, že si půjdu dát koupel. Šla jsem do ložnice a vzala si pyžamo. Potom jsem si napustila vodu. Nechala jsem oblečení spadnou na zem, stejně jako spodní prádlo. Vypla jsem vodu a vlezla si do vody. Natáhla jsem se a užívala si klidu.  Umyla jsem si vlasy a proto jsem mohla vylízt. Osušila jsem se a oblíkla si pyžamo. Na vlasy jsem si dala turban (Chápete ne? :D) Oblečení jsem hodila do pračky, dala jsem do ní ještě nějaký Niall a pračku pustila.

Potom jsem šla zase dolů a rozhodavala jsem, co udělat na věčeři. Rozhodovala jsem se mrzi Tortillama a Waflema, ale než jsem se rozhodla cítila jsem jak mi praskla voda.

Nevím jak jsem to poznala, ale úcitila jsem to. Sykla jsem bolestí. Přešla jsem do obyváku, kde jsem měla mobil. Vytočila jsem Niallovo číslo. Po třetí pípnutí to zvedl.

"Copak?" ozval se Niall.

"Niella, praskla mi voda" řekla jsem a na konci jsem vykřikla.

"Ježiš, Kluci Belluš rodí" slyšela jsem jak to oznámil klukům "Jedu domů, za 10 minut jsem tam"

"Dobře" zašeptala jsem a zavěsila. Šla jsem nahoru a začala si balit věci. Potom jsem šla ještě do pokoje Hope, abych jí tam hodila nějaký to bodíčko. Když jsem vycházela naposledy jsem se otočila.

"Až se sem vrátím, budeš tu s námi" zašeptala jsem do pokoje. Znovu jsem vykřikla. Uslyšela jsem dupot na schodech. Objevil se tu udýchaný Niall. Vzal mi tašku z ruk a pomohl mi po schodech dolů. Obul mi boty a dovedl do auta. Otevřel mi dveře, tašku hodil dozadu a sám si sedl na místo řidiče a rozjel se do nemocnice. Jel strašně rychle, ale mě to teď bylo jedno. Zastavil před nemocnicí, kde bylo už mnoho fotografů. Niall mě protlačil dopředu.

"Izabella Marcusova" řekla jsem sestřičce "Rodím" dodala jsem. Koukla se na mě a když si všimla Niall usmála se.

"Petere vozík a na sál" zavolala na muže, který procházel. Přikýcl dovezl ke mě vozík. Sedla jsem si. Niall mě vzal za ruku a Petere mě tlačil na sál. 

"Oblečte slečnu" ozval se doktor a dovezte jí na sál. Sestřička přikývla. Podala mi košily. Převlíkla jsem se a všimla jsem si jak mě Niall hypnotizuje. Potom mě sestřička odvezla na sál.

"Budete u porodu tatínku?" zeptala se Nialla. Niall přikývl. "Tak to vás poprosím, aby jste se převlékl" ukázala na skříňku. Niall se začal převlíkat. Ležela jsem na sále.

"Nebojte, nebute to bolet" uklidňoval mě doktor. Přikývla jsem. Niall mě chytl za ruku a povzbudivě se na mě usmál.

Poslední, co jsem si pomatovala byl můj křik.

HAHA A JE TO TU! KONEC PRVNÍ SÉRIE... DRUHÁ SÉRIE SE BUDE JMENOVAT FAVORITE BABY. ZAČNE DEN PO PORUDU. TAKŽE JESTLI E VÁM TO LÍBÍ POKRAČUJTE :)))

Miluju tě, Horane!Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα