TEŞEKKÜR!

16.5K 554 112
                                    


İlk hikayeme başlarken bu kadarını hiç beklemiyordum inanın. Her şey inanılmaz derecede mükemmel geliyor, içim heyecanla kıpırdanıyor.

Bu hikayeye başlamama neden olan Nevra Mutlu ya ilk teşekkürümü etmek istiyorum. @NevraMutlu Bana güvendiğin, inandığın be bu yolda destek olduğun, fikirlerini sunduğun için çok teşekkür ederim prenses. Yapabileceğimi düşünmediğim bir şeyi yapmama neden oldun. Ama yine de romantikliğimden ödün veremedim sanırım :D Uzun yorumların ise her zaman ayrı bir teşekkürü hak ediyor. Sevilidiğini biliyorsun!

Sevgili @esrabeliz Sen olmasan ne yapardım acaba? :) Özellikle son bölümlerdekş desteğin, fikirlerini sunduğun ve düzeltmelerle uğraştığın için çoooook teşekkür ederim. Ne diyordum ben sana? 'Mükemmelsin!' Hep benimle ol kuzum. Seviliyorsun çok!

En başından beri var olan @NehirErdem7, desteğin iki sözle ifade edilemez. Güzel aklını, sıcak kalbini bana açtın. Ablam seviyorum seni!

Adını ayrı ayrı yazamadığım ama yerlerinin her daim ayrı olduğu, çünkü kalbime dokunduklarını bilen arkadaşlarım sulu sulu öpüyorum yanaklarınızdan!

Ve sevgili arkadaşlarım,

Her birininize ayrı ayrı, bu zamana kadar beni yalnız bırakmadığınız, değerli oy ve yorumlarınızı benimle paylaştığınız ve en önemlisi karakterlerime soluk verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Her yorumunuzla daha bir gerçek oldular, her bir yorumunuzla katışıksız mutluluğu tattım. Yüzümdeki gülümsemelerin kaynağı oldunuz.

Bu teşekkür kısmını çok beceremiyorum sanırım. Bu anda içimden geçenleri kelimelere yeteri kadar dökemiyor, kesiliyorum. Ama az çok tahmin edebileceğinizi umuyorum.

Yeni hikayemizle devam edeceğimiz için üzülmüyorum, hüznümü bastırıyorum.
Kocaman öpüyorum hepinizi, seviliyorsunuz...

İLK (Kitap)Where stories live. Discover now