Bölüm 1 - Tanışma

258 9 1
                                    

Bu benim ilk hikayem ve bunu yazarken o kadar düşündüm ki anlatamam nbvcdx.Neyse bölüm şarkısını pek ayarlayamadım bu yüzden siz kendiniz seçerseniz daha iyi olur.Bu hikayeyi yazarken yardımı geçen ütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.İyi okumalar.

Alex'in anlatımından :

Bugün için gerçekten çok heyecanlıyım.Çünkü bugün benim hayatımda yeni bir sayfa açılıyor.Tahminimce şuanda bunu okuyan herkes benim neden bahsettiğimi merek ediyordur.Konu şu: en yakın arkadaşım olan Candice ile üniversiteye gideceğiz.LA UNİVERSTY .Bu üniversite bizim hayatımızda dönüm noktası olacak.Ben sanat bölümünde Candice ise konservatuar bölümünde okumaya başlayacağız.

Okulun başlamasına daha bir aydan fazla bir süre vardı.Ama biz oralara alışabilmek için bugün uçakla gideceğiz.

Eve geldiğim zaman annem hala bavulumu hazırlamadığımı fark etmiş olacak ki bavulumu hazırlamaya başlamıştı.(İşte buradan ne kadar üşengeç olduğum anlaşılıyor .)Bende hiç rahatımı bozmadan sessizce girdiğim odamdan sessizce çıktım ve Candice aradım.

"Alo,napıyorsun ?"

"Şu lanet olası devasa büyüklükteki bavulumu hazırlamaya çalışıyorum.Sen napıyorsun.Bak daha bavulumu hazırlamadım deme evini basarım.Bunu yapacağımı biliyorsun değil mi ??? "

"Yavaş gel!! Yine taramalı tüfek gibi başladın konuşmaya.Ayrıca benim bavulumu annem hazırlıyor .Hıhhhh "

"Annen bavulu hazırlama işini bitirdikten sonra İstinye Park 'a gidelim."

"Tamam gideriz.Zaten uçağın kalkmasına daha çok var ben yarım saate çıkarım.Hadi görüşürüz. "

"Görüşürüz bebeq "

Telefonu şaşırmış bir şekilde kapattım ama ben onun bu hallerine alışmıştım.Olur olmadık zamanlarda öyle şeyler söyleyebiliyordu.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bugün ve bugünden sonraki günler hayatımın en güzel günlerini yaşayacağımı düşünüyorum .Çünkü LA 'da akacağızzz .

Bavulu tam olarak toparladıktan sonra devasa bavulları evin kapısından çıkradım ve bir taksi çağıdım,İstinye Park'ın yolunu tuttuk.Avm 'ye girdiğim zaman starbucks'ın hemen önünde karamelli frappucinosunu içmekle meşgul olan Alex 'i gördüm.Avm de biraz dolaştıktan sonra uçağın kalkmasına bir saat kala buradan çıktık ve havaalanının yolunu tuttuk.

Uçakta :

Uçağa indiğimzde sarışın kumral saçlı bir çocuk oturdu.İlk başta biraz şaşırsamda daha sonra bu taş varlığı bir daha göremeyeceğim aklıma geldiğinden hiç bozuntuya vermedim.Çocuğun yanı zaten boçtu orayada Alex oturur dşye düşündüm.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Alex'in anlatmından :

İyi ki hostesten bir şey istemiştim.Candice'ın yanını hemen kapmışlar.Tabii kız güzel olunca yavşayanda epeyyy oluyor.Ama çocukta fena değilmiş canım.Bende hiç çocuğun hevesi kursağında kalmasın diye yerimden kalkması gerketiğini söylemedim ve çocuğun yan tarafının boş olduğunu gördüm ve oturdum.İçimden Allah'ım nolur benim yanımada taş bir varlık gelip otursun dememle yanıma taş bir çocuğun oturması bir oldu.Allah'ım gerçekten çok temiz kalpli bir insanım.Çocuğa baktıktan sonra galiba ona aktığımı fark etmiş olacakki kafasını benim olduğum tarafa çevirip seksi bir bakış attı.Ve uçak uçmaya başladı.

3 saat sonra :

Birisinin beni dürtmesiyle uyuyakaldığım uçak koltuğunda sıçrayarak uyandım.Ve beni uyandıran kişiye tam saydırmaya başlayacaktım ki beni uyandıranın yanımdaki taşlık abidesi olduğunu gördüm.Ve saydırmaktan vazgeçtim .Allah'ımm sana geliyorum çoooookkkk tatlı.

"Uçak birazdan inecek bende seni uyandırayım dedim "

"Ahh teşekkür ederim .Eeeee ......Bu arada ben Alexander ama ben Alex olarak kullanıyorum adımı."

Çocuğa senin adın ne akışı attım ve hemen anlayıp cevapladı .

"Cameron.Aslında benim de ikinci adım Alexander tesadüfe bak "

Bir gülücük gönderdim ve Candice baktım salak uyuyordu ve yanındaki çocukta uyuyordu kafalarını omuzlarına koymuşlardı ve tam bir sevgili gibi görünüyorlardı.

"Bir şey sorabilir miyim ? "

"Tabii ki "

"Yanımda oturan çocuğu tanıyor musun ? "

"Ahh evet o... enim arkadaşım.Eğer istersen uyandırabilirim . "

"Aslında iyi olur.Yanında ki kız da benim arkadaşım fakat kolum pek uzun olmadığında ona yetişemiyorum.Bu yüzden sen yapsan iyi olur "

Cameron arkadaşını uyandırdı ve ben onun adı ne diye bir bakış attım oda adı Justin dedi.Uçak bir an da durdu ve ödüm bokuma karıştı.Noluyo lan dedim kendi kendime .Cameron korktuğumu anlamış olacakki korkulacak bir şye yok bakışı attı.-bakışlarla anlaşıyrouz çok tatlı değilmiyizzz-Neyseki korkulacak bir şey yokmuş sadece havaalanına gelmiştik.Uçak tam olarak indikten sonra valizlerimizi aldık ve bir taksi çevirerek evimizin olduğu yere gittik.Taksiden indikten sonra kendimi koltuğa atıp güzelce yorgunluğumu atacakken bir anda kapı çaldı.Ve oflayarak kapıya gittim .

Kapıyı açtığım zaman gözleim fal taşı gibi birden açıldı.....

KÖTÜ OYUNWhere stories live. Discover now