|| 0.4

251 27 76
                                    

❝ Seni seviyorum, Cora. Fakat aşk, içine korku bulaştığında artık aşk değildir. Sadece nefrettir. ❞

Postacı Kapıyı İki Kerne Çalar
- James M. Cain

△▼△▼△▼△▼△▼△▼△▼△▼△▼△▼△▼△▼

Asker postallarının sesleri beyaz parkede sert sesler çıkartırken kızıl saçların sahibi yavaşça gülümsedi. Yeşilin açık tonlarındaki parmakları siyah demirliklere tutunup "Sonunda buradan çıkacağım ha? " dedi. Adam hücreyi kilitleyen doğru anahtarı bulduğunda deliğe yerleştirdi ve "Başka bir yere nakil oluyorsunuz dedi. " Pembe dudaklar yapmacık bir samimiyetle kıvrıldı. "Ah ne hoş bana siz diye hitap ediyorsun. " dedi. Adam kadını onaylamaz bir şekilde kafasını salladı.


"Hayır Ivy, siz dedim çünkü sadece sen değilsin. " dedi.

Kadın saçları parmaklarında gezdirdi ve umursamazca "Her neyse. " dedi.

Dört karartı Arkham Tımarhanesini gören binanın üzerine toplanmıştı.Kırmızılı olan uyarırcasına "Dikkatli olun,kimsenin ölmesine izin vermeyin. " dedi. Uzun siyah saçlara sahip adam kafasıyla Red Robin'i onayladı. Sarışın kız "Kimsenin canı yanmasın dikkatli olun. Amacımız aracın doğru yere gitmesini sağlamak. " dediğinde dağınık saçlı adamın dudakları alayla kıvrıldı. "Rotası olmayan bir araç nereye gidecek ki? " dedi. Siyah saçlı kız şaşkınlıkla Red Robin'e baktığında Nightwing "Her şey Black Mask'in ayarlaması. " dedi.

Bal rengi gözler her şeyi anlamışçasına etrafa bakınırken tahliye arabasının ışıkları etrafı aydınlatmaya başladı.Dört çift gözde dikkatleetrafa bakınmaya başlamıştı. Basitçe hazırlanmış bir kurguydu. Red Robin sinirle nefesini verdi Black Mask verdiği çete savaşını kazanmak için Arkham'daki üst düzey suçluları kullanacaktı. "Arabanın önü kesilir. " diye fısıldadı. Red Robin sözlerini bitirir bitirmez dediği olmuştu. Nightwing olduğu yerde eğilip "Black Mask araçtan iner. " dedi. Black Mask siyah araçtan inip ilerlemeye başladı. Savaşı kazanacağını ölmenin ferahlığı vardı üzerinde. Hırıltılı sesi ile "Siz... " dedi ve birkaç saniye sonra sözlerine "... artık benim için çalışacaksınız. " diyerek devam etti.

Beyaz tenli adam "Neden sana çalışacağız ki? Ne çıkarımız var? " dedi. Black Mask alayla gülümsedi ve "Çünkü size kendi krallığınızı kurma şansı veriyorum. Anlaşma basit : benimle çalışın Gotham'ı birlikte pay edelim. " dedi.

"Böylece Almanya'da İttifak Devletlerini toplamış oldu. " Red Robin alayla kurmuştu cümlelerini. Etraftakiler gördükleri dört siluete karşılık ararken kızıl saçlı kadın gözlerini devirip bir kaç adım attı ve "İzleyin baylar. " dedi. Cassandra gözlerini devirip Ivy'e doğru ilerledi. Sarmaşıklar etrafta dolanırken Cassandra sarmaşıkları kesmişti. Ivy sinirle kıza doğru ilerlerken
silah sesi her yerde yankılandı:

"Ben adaletim. Ben Batman'im. "

Güneş yavaşça Gotham'ın üzerinde doğmaya başladığında yeşil gözler yavaşça aralandı. Geç uyuduğundan dolayı gözleri ağrıyordu. Beyaz pikeyi yavaşça üzerinden attı ve işaret ve başparmağını burun kemerine götürüp gözlerini kapattı. Komidin üzerindeki telefonunu eline aldı şaşkınlıkla gözlerini kırpıştırdı. "Yirmi beş arama? " dedi. Vicky'i arayıp derin bir nefes verdi.

"Destiny?"

"Efendim? " dedi kız.

"Haberleri duydun mu? "

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 16, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

battle for the cowlWhere stories live. Discover now