Melekler Seni Korusun

39.9K 718 98
                                    

****

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

****

Kötülüğe karşı verilen büyük mücadele...

İki kalp arasında geçen soğuk bir savaş.

Sırlarla dolu bir geçmiş!

İMKANSIZ BİR AŞK HİKAYESİ 2

Yakında!

''Geçmişin Karanlık Yüzü Geleceğe Işık Tutacak.''

---

''Adınız?''

''Kuzey...''demiştim hiç düşünmeden. Dudaklarım istemsizce şekil alarak Kuzey'i fısıldamıştı. Gerçek adımı yıllar sonra ilk kez işittiğim andı. Bana annemin verdiği isimdi Kuzey... Yeniden Kuzey oluvermiştim o an. Ahmet olan kimliğimi uçağa bindiğim an geride bırakmıştım. 

---

Şimdi sen...

Aynıyım ben. Hiç değişmemişim. Değişmek istesem de olmamış.

Peki sen...

Ben benim de, sen gerçekten o musun?

---

Bazen ne yaparsan yap, ne kadar iyi kalpli olursan ol kötülük gelir, onca insanın arasından seni bulur ve hiç ummadığın bir anda sırtından bıçaklar!

''Güçlü olmalıyız. Zayıfsan yok olmaya mahkumsundur.''

&

Yeni hikayemizin tanıtım kısmını yayınlıyorum canlar. Kütüphanenize, kitaplığınıza ekleyin hemen. Sizden biraz izin istiyorum. Özür Dilerim/Affet Beni'nin düzenlemesi yeni bitti. Yoğun bir süreçti ve özel bölümleri eklemeyi araya çok zaman koymadan yapmak istiyorum. Ondan sonra biraz kafa tatili yapıp, hayatımı da hikayeyi de toparlayıp burada olacağım. Düzenlenmiş bölümleriyle Melekler Seni Korusun yeniden wattpadde olacak! Bunun için heyecanlıyım.

2014'te başlayan serüvenimize 2020'de geri dönüyorum. Çok daha güzel olacağının garantisini veriyorum efendim. Hikayede oturmayan kurgudaki eksiklikleri giderip yolumuza devam edeceğiz.

Eskiden olanlar, hikayemizin eski halini okuyanlar burada mısınız acaba? Buradaysanız lütfen ses verin. Sizi çok özledim...

Beni instagram hesabımdan takip edebilirsiniz. = ) nurakyol.123

Yorumlarınızı ve oylarınızı her zamanki gibi bekliyor olacağım.



Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: May 13, 2020 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

Melekler Seni KorusunHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin