*Snaha*

11 0 0
                                    

Probudila jsem se celá zpocená a vykřikla, byl to jen sen že? Podívala jsem ne okolo a doufala že jsem ve svém pokoji a mamka smaží slaninu ale ne, žádnou slaninu jsem necítila jen uklidňující vůni dřeva. Každý den jsem doufala že tahle hra skončí, už jsou to tři měsíce co to vše začalo, za tu dobu už zbylo jen málo originálek. Kdo jsou originálky? Hráči kteří byly u toho když x56 změnil hru, hráči ve hře čas běží jinak a tady se nestárne, jo zní to pedofilně ale hráči tu mají děti! Tak se hra rozrostla, první měsíc bylo vše vzhůru nohama, hráči se pořád zabíjeli,kradli a další blbosti. Od té doby co jsem ehm..podpálila Lucase jsem Aceho nepodkala což bylo dobře! Zaslechla jsem že je pořád naživu ale že už není jako dřív, je to maniak co zabíjí vše co mu vleze do cesty.

Konečně jsem se zvedla z postele a sešla do dolní části Innu kde byla u pultu stará ovce Hanna, byla první kdo se přihlásila o to že se o Inn postará, spolu s její rodinkou se o celí Inn starají už dva měsíce, je to milá dáma ale když někdo udělá bordel mimo jeho pokoj má problém. No nic půjdu se podívat po něčem k jídlu. Za ty tři měsíce jsem se docela zpelšila v boji jak na dálku tak na blízko, i když nejsem zrovna dobrá proti lučišníkům. Ještě jsem se radši podívala na moje STATUS abych jsem nepříjmula špatnej úkol.

Jméno: Maia

Class: Ohnivý Mág

Level: 39

HP: 760 . ATTACK: 45 RYCHLOST: 56 (ano na té jsem pracovala nejvíce) a pak tam byly dalšíííí

ÚTOKY:

-Ohnivé Tělo

-Modrý Plamen

-Phoneixova křídla

-Ohnivý déšť

Tak to bylo asi to nejzákladnější..vše se tak změnilo..je tu více živo a proto hra musela rozšířit vesnice a celkově celí svět, jak jsem šla narazila jsem do něčeho tvrdého nebo do někoho? Pomalu jsem se podívala nahoru a rozesmála se "Ahoj Conore" Conor byl mohutný komoský drak který se pyšnil tím že patří do jednoho z největších guildů. Bílé Křídla. Sice vypadá hrozivě ale je milášek, Conor na mě kívl a zvedl krabici s nějakýma věcma "Už ses rozhodla jestli se připojíši?" Začal říkat bez toho aby se na mě podíval jestly jdu za ním.

"Rozhodla? Ano. A už jsem ti to říkala milionkrát do žádného guildu nejdu. Jsem sóloví hráč a každej už to ví" Povzdych si "Vím..hodně si se zlepšila a jako jediná jsi zatím dokázala bez guildu zabít osmého bossa, náš vůdce se s tebou chce navíc setkat s tebou 'osobně'" Krabicu položil na zem k dalším hráčům z Bílích Křídel a ti dělali svou práci. "No dobře..!" Hned jak jsem to dořeka hluboký hlas promluvil ke mě "To je ale potěšení tě potkat Maio" Otočila jsem se a za mnou stál obrovský grizzly v brnění bílo modré barvy stejně jako Conor a další.  "Ráda vás poznávám Arine, asi jste se přišel zeptat na to stejně jako Con. Vím že mě chcete díky mým skillum a tomu že jsem originálka" Tenhle chlapík byl opravdu kus šutru a je dosttt děsivěj. Pak se zasmál i když to znělo jako když údeří hrom "A co když tě porazím v solo boji lištičko? Pokud vyhraju připojíš se pokud ty vyhraješ může jít klidně na smrt, co ty na to?" Předemnou se oběvila tabulka na které bylo psáno pokud chci příjnout solo boj s Arinem, ta tabulka mi byla tak známá jako moje uši, bez váhání jsem se dotkla odpovědi ANO.

Tabulka zmizela a okolo nás se vytvořil kruh ze kterého nesmíme vykročit byl dost velký na pořádný boj, zatím co jsem plánovala a hledala slabá místa v brnění Arina on si vzal do tlamy mohutný meč připomínající exkalibrus i když ten se zde dá sotva záskat "Estalibrus.." Zašeptala jsem. je to velice vzácný meč který jen tak někdo nedokáže používat. Je nebezpečný jen kvůli special skillu který dokáře udělat ohromnou tlakovou vlnu a shodit nepřítele, aby uživatel mohl použít tenhle skill musí ztratit nějaké HP aby to fungovalo.

"Neboj Maio šetřit tě nehodlám" Zahřměl a rozběhl se ke mě byl sice mohutný ale né moc rychlý, jeho útok jsem odrazila ale on se otočil a celou vahou do mě vrazil čím mě odhodil na druhou stranu arény, "Ale no tak nic více nesvedeš?" Ušklíbl se na hodlal se zaútočit znova když zvedl tlapy uviděla jsem že má odkrité podpaždí. To byla moje šance zaměřila jsem a vyšlehla jsem modrý plamen který mě teleportoval k němu a já mu dýku zarazila na odhalenu část těla, jeho úškleb zmizel a rozeřval se při čem upustil meč a upadl. Vyskočila jsem na začala ho smažit ve vlastním brnění pomocí ohnivého těla.

Řval bolestí a škebral o pomoc ale nikdo nic nemohl dělat, všichni ví co se může stát pokud boj přestane a nikdo nezmře..

°FLASHBACK°

Procházela jsem vesnicí když v tom sem zahlédla arénu a dva hráče v ní, přistoupila jsem blíž a uviděla co se dělo. Nebojovali oba dva byly vyčerpaní a zranění "Aréna nejde otevřít!" Zařval vlk uvnitř. Pak se to stalo aréna se začala zmenšovat dokud je oba nezačala drtit v sobě, pak stěny už nebyly průzledné ale rudé od krve a orgánů. Aréna zmizela a vše vevnitř s ní.

°KONEC FLASHBACKU°

Tahle chvíle byla poslední chvíle co se Arian nadechne..všechen žár jsem vpustila do něho dokud se neupekl a nerozpadl na prach, aréna po té zmizela a já jsem odešla. Nedokázala jsem se dívat na obličeje ostatních z Bílích Křídel..

V hospodě byla podivná aura, asi se už rozneslo co se stalo s vůdcem Bílích Křídel. Jako každý den jsem seděla v rohu kde jsem měla dobrý výhled a přitom ně nikdo nerušil, do hospůdky někdo vešel někdo koho jsme neště neviděla ani ve vesnici, měli na sobě ledově modrý kabát s kapucí, slyšela jsem železo mlátit o železo a kovové kroky. POstava na tlapách měla černé vysoké boty pravděpodbně z onixu a fialové kameny asi Amestys..doce drahé. Něco pošeptal barystovi a ten pak kejv ke mě.

Raději jsem měla u sebe dýku při nejhorším, když ke mě postava došla sundal si kapuci a mě zacukalo v oku. Neznámí vypadal až moc jako x56. Černo rudá srst a tmavé hluboké rudé oči, někdo by řekl že je to x56 sám ale není Ten mě ještě trny na zádech a jizvu. Tohle nemůže být ON..tehnle vlk mě takový vlídný oblyčej s mylím psměvem který by nechal i ledovec roztát "Ermm..Ahoj?" Musela jsme vypadat horzně když si přisedl a barysta mu donesl pivo "Ty jsi Maia? Ta originálka co jako jedná sólistka dokázala porazit Bossa 8?" Jeho hlas byl ale překvapině..chladný? "Oh Uh jo to jsem já co potřebuješ? Radu jak zabít Amorga nebo jak najít Piki?" Spustila jsem pořád překvapená, on se jen zasmál né jako Arian který zněl jako hrom ale jako anděl který padl z nebe. "Pff..ne ne chtě jsem ti dát nabídku, pokud chceš můžu ti pomáhat ne jako novej guild ale jako teammate? Mám dost užitečných věcí jako napřík-" Zaskočila jsem jeho i sebe "Jo Jo Jasně" Až potom jsem si uvědomila co jsem řekla "Skvělé zítra ráno když slunce bude vycházet čekej u hlavní brány. Vydáme se na cestu k ostatním bossum" Stoupl a odešel, mě tam nechal sedět a topit se v žalu..

JÁ.JSEM.SE.VZDALA.MÍSTA.SÓLISTY!

Takže ahoj omlouvám se že tento díl vyšel tak pozdě, měla jsem rozbitej pc T_T teď ještě s Catty musíme dohnat Éru Tří klanů takže práce až nad hlavu :D


Вы достигли последнюю опубликованную часть.

⏰ Недавно обновлено: Jan 14, 2018 ⏰

Добавте эту историю в библиотеку и получите уведомление, когда следующия часть будет доступна!

Hra Života °KittyChan°Место, где живут истории. Откройте их для себя