Érzelmek

216 13 2
                                    

Emma szemszöge:

Mikor felkeltem már sötét volt. Kikeltem az ágyból, egy kicsit megszédültem, így megkapaszkodtam az éjjeli szekrényben. Megálltam a tükör előtt, kicsit rendbe szedtem a kisírt fejem és kiléptem az ajtón. Lágy fény volt a nappaliban. Alig pár gyertya égett. Daryl a kanapén fekve dohányzott. Tiszta füst volt minden. 
- Szia.. – szóltam elhaló hangon. Daryl felpillantott, majd egy szó nélkül felült a kanapén. 
- Jobban vagy már? – kérdezte – Kopogtam, de nem érkezett válasz ezért inkább hagytalak. – mondta megértően. 
- Jaa igen.. ne haragudj csak aludtam egy kicsit – zavartan a hajamat kezdtem igazítani. 
- Akarsz beszélni róla? – invitált maga mellé a kanapéra. 
- Lehet jót tenne.. – ültem le mellé a kanapéra. – Szóval hol is van az a sok pia? – kérdeztem. Daryl félszegen elmosolyodott, majd kiment a konyhába és a hátizsákommal tért vissza. Lehuppant mellém, majd kipakolta az italokat az előttünk lévő kisasztalra. 
- Melyikhez van kedved? – kérdezte
- Hmm.. – egy kicsit gondolkodtam, majd rámutattam a vodkás üvegre. 
- Nem rossz választás – mondta.  Daryl hozott két poharat majd megtöltötte vodkával. 
- Narancs nincs hozzá? – Daryl furcsán nézett rám. – Tudod.. vodka narancs! – mondtam nevetve. 
- Én sosem ittam csak tisztán. Különben is mit hiszel hol vagy? Valami palotába, ahol minden megtalálható? – kérdezte nevetve. 
- Hát ha ez egy palota eléggé lelakott – fintorogtam, miközben körülnéztem.
- Hé! Te most leszóltad a palotámat? – csípett bele a combomba. 
- Pontosan ez történt – vigyorogtam. 
- Szemtelen – sziszegte az orra alatt. Kezembe adta a poharat. Amint megkaptam úgy ittam, mint a vizet. Rég nem ittam és szerettem volna kikapcsolni, főleg ezek után. 
- Hékás lassabban! – szólt közbe Daryl, ugyanis az én poharamba már nem volt semmi. 
- Bocsii – mondtam sajnálattal. Daryl csak legyintett és töltött még egy pohárral.
- Szóval mi a helyzet? – nézett rám kíváncsian.
- Mármint mivel? – kérdeztem vissza. 
- Ezzel a csajjal.. ki volt ő neked? – kíváncsiskodott Daryl. Egy pohárral ittam, de már éreztem a hatását, kezdtem szédülni. 
- Jaa ő... ő a legjobb barátnőm – mondtam félszegen. 
- Jobban kifejtve? – nevetett Daryl, közben töltött magának is még egy pohárral. Ahogy lehúztam a második pohárral, egyre jobbam szédültem. Mondjuk nem is tudom mire számítottam. Rég nem ittam alkoholt, tudtam, hogy nem fogom bírni. 
- Clare. Clare a leges legjobb barátnőm – mondtam nevetve. Bizony kezd hatni a pia. – Óvodás korom óta ismerem. Egy általános suliba jártunk, majd egy középsuliba. Együtt dolgoztunk, hogy megkeressük a tandíjat így ismerkedtem össze Rickkel és Shane.. Shannel sokáig kavartam, a korkülönbség ellenére, de mikor megismertem Evant. Bemondtam Shannek a viszlátot. Azért nem voltunk már olyan jóba a végén! – nem akartam ennyire kitálalni, de a pia miatt sokkal őszintébb vagyok. Daryl vállára hajtottam a fejem. Adott egy puszit a homlokomra. Őszinte mosolyt villantottam rá, majd folytattam. 
- Sok minden történt.. Evan miatt sokat vitatkoztunk, így a kapcsolatunk is megromlott egy kicsit, de miután kitört ez az egész járvány csak egymásra számíthattunk. Sokáig hárman voltunk. Aztán egyik nap rajtunk ütöttek a hallottak és Evan... Evant megharapták. Elbújtunk egy biztonságosnak tűnő házban, de Evan már egyre rosszabbul volt. Könyörgött.. – elcsuklott a hangom és könnyek gyűltek a szemembe – könyörgött hogy öljük meg, de én nem tudtam megtenni. Végül Clare volt az, aki megtette. Azután csak ketten voltunk. 
- Akkor mégis hogyan váltatok el egymástól? – Daryl nyelve kicsit megbicsaklott, rá is kezd hatni a pia. Töltött még egy pohárral, ezúttal a whiskyiből.  
- Rátaláltunk egy kisebb tábor féleségre ahova befogattak minket. Elvoltunk egy darabig, de utána újra megtörtént, csak ezúttal nem halottak ütöttek rajtunk, hanem emberek. Megsoroztak minket, mi meg menekültültünk a golyózáporba. Az erdőben szét váltunk és nem találtuk meg egymást. Azt hittem meghalt, de ezek szerint nem. – nagyon erősen kellett koncentrálnom, hogy egy mondatot is kiejtsek a számon. Nagyon jó kedvem volt. 
- Nincs valami jó zenéd ? – kérdeztem. 
- Van pár régi lemez. Ott egy lemezjátszó. – mutatott egy kis szekrényre. Egyből odamentem és kikerestem egy nekem tetsző lemezt. Beletettem a lemezjátszóba . Amint felcsendült a Guns N Roses – Welcome to the Jungle száma egyből a régi emlékek jutottak eszembe. Mikor még kiskoromban apuval hallgattuk a rádióban. Hirtelen felindulásból tombolni kezdtem a számra. Magammal húztam a kanapén ülő Darylt is. Miután kellően kiugráltam magam a számra, lihegve dőltem le a kanapéra. Daryl szintúgy, csak hogy ő nem a kanapéra feküdt, hanem bele az ölembe. Becsukta a szemeit és úgy éreztem hogy kezd elaludni szóval megpöcköltem.
- Héé – morgott fel az ölemben.
- A nagy mamlasz elfáradt? – nevettem, de már alig tudtam megformálni a szavakat ajkaimmal. Hirtelen felnyújtotta kezét az arcomig, egy pillanatra azt hittem megpofoz, de csak lágyan végigsimitotta az arcomat. 
- Ha egy újjal is hozzád ér... megöltem volna! – mondta kicsit sem viccelve. Ahogy arcomat simogatta arcát fürkésztem, de nem tudtam leolvasni róla semmit. Végigsimítottam az ajkán az egyik ujjammal, majd megcsókoltam. Egyik kezével a hajamba túrt és még jobban magához húzott. Éreztem ajkait az enyémen, majd ahogy nyelvével keresi az enyémet. Hirtelen megállt, én pedig elhúzódtam. Nem tudtam mi lehet a baj. Rám nézett, majd felült az ölemből. Felállt és kiment a mosdóba. Elszomorodva lefeküdtem a kanapéra és lehunytam a szemem. Már majdnem elaludtam, mikor éreztem, hogy valaki végigsimít a combomon. Kinyitottam a szemem és Darylt láttam magam mellett a földön ülve. Kezemmel végigsimítottam a mellkasán, majd a pólójánál fogva magamhoz húztam és egy csókót adtam neki. 
- Miért hagytál itt? – alig tudtam megformálni a szavakat, szinte érthetetlenül mondtam. 
- Brunyálnom kellett.. – mondta, mintha teljesen magától értetődő lenne. 
- Te aztán baromi romantikus vagy! – löktem el magamtól.
- Most miért? – nevetve rám mászott és elkezdte puszilgatni a nyakam. Hátra hajtottam a fejem, hogy jobban hozzáférjen. Ajka lassan végig mentek a nyakamon, majd visszatért a számra. Ajkai puhák és kissé nedvesek voltak, szinte habzsolták az enyémet. Nyelve
játszadozott. Tudta mit akarok. Kezem becsusszant pólója alá végigsimítottam a mellkasán, majd lerángattam róla. A nyakam csókolgatva ajka egyre lejjebb és lejjebb ment. Leráncigálta a nadrágom majd nyelvével kényeztetni kezdett odalent. Nyelve fürgén mozgott néha fel- fel nyögtem a gyönyörtől. Beletúrtam a hajába és felhúztam magamhoz. 
- Nem megyünk fel? – suttogtam, majd játékosan alsó ajkába haraptam. 
- De igen – zihálta. Két erős karjával megfogott és az ölében kapva fölvitt az emeletre.

 Két erős karjával megfogott és az ölében kapva fölvitt az emeletre

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ledobott az ágyra, majd rám vetette magát. Levette rólam a pólóm és elhajította. Kicsatoltam az övét és nadrágját lejjebb húztam róla. Kezembe vettem a szerszámát. Már jó kemény volt. Lassan, majd egyre gyorsabban kényeztettem a kezemmel. Levette nadrágját és visszajött hozzám. Melleimmel játszadozott , amit meglehetősen élveztem. Lefogta mindkét kezem és úgy csókolgatta a testemet. Két ujjával belém hatolt amit lassan mozgatott bennem. Sóhajokkal próbáltam elfedni nyögéseim hangját, nem bírtam magammal. 
- Azt akarom!  – fogtam meg farkát és a nyakába haraptam. Halkan felnevetett, majd szenvedélyesen megcsókolt. Faltuk egymást, aztán farkával végigsimított odalent, majd mélyen belém hatolt. Hangosan felnyögtem, képtelen voltam magamban tartani. Lassan mozgatta bennem, majd egyre gyorsított. Nyögésem hangja visszhangzott a szobában. Körmömmel a hátát karmoltam. Átkarolt, majd magára fordított. Én voltam felül. A fenekembe markolt, majd mozgatott magán egy kicsit. Hallottam mély sóhajait, amitől még jobban felizgultam. Melleimet markolászta. Lefogtam mind két kezét fölé hajoltam, láttam, hogy mosolyog. Megnyalta az alsó ajkát.
- Élvezed a helyzetet? – suttogta majd hosszasan megcsókolt. 
- Nagyon is – nevettem.  Azzal a lendülettel visszafordított maga alá. A nyakába haraptam, egyre gyorsított, éreztem, hogy elfogok menni. Az utolsó döfésnél az egész testem beleremegett a gyönyörbe. Hangos élvezettel teli nyögés volt a végszó. Daryl lihegve feküdt le mellém. Odabújtam hozzá egy kicsit fáztam, de teste felmelegített. Mellkasára hajtottam a fejem és csak hallgattam a szívdobogását, míg a ő a hajammal játszadozott.  Mély hangja törte meg a csendet. 
- Megismételhetnénk ezt valamikor – puszilta meg a homlokomat. 
- Az jó lenne – mosolyogva néztem fel rá. Daryl olyan érzéseket váltott ki belőlem, amiről azt hittem már rég eltemettem. Egyre nehezebb volt nyitva tartani a szemem, annyira álmos voltam. Most éreztem egy év után először hogy biztonságban vagyok.

Elveszettek Where stories live. Discover now