Kap. 5

45 3 0
                                    

Jag och Eve satt på hennes rum och kollade på Titanic, världens tråkigaste film! Eve satt och grät i sin säng när killen dog(kmr nt ihåg va han heter), medan jag bara skrattade, jag lät som en nyfödd gris!! Eves rum såg exakt ut som mitt fast bara att hon hade baby rosa väggar och vitt golv, och att hennes rum är lite mindre.

"Du vet väll att huset mitt emot också är ett barnhem?" Frågade Eve med skakig röst från allt gråt, haha.

"Nä? Är det? Kaauul!!"

"Det är ett barnhem för killar från 10-18 årsåldern!"

"Jaaaahooop"

"Imorgon då är det skola och vi går i samma skolan som några där ifrån! Typ Taylor, han är assnygg!!"

"Key.." Sa jag helt ointressant.

"Men ska viiii shooopppa!!"

"Visst.."

Jag och Eve fick pengar av Amber, 5000 dollar var!! Amber sa även att när vi är i stan borde jag skaffa ett jobb så jag kan tjäna egna pengar men ibland få lite pengar.

Vi satt på bussen och pratade om lite vad som helst, typ hur det är i Sverige, han är också svensk men har inte varit där på typ 10 år.

"Kolla där är Taylor, han jag pratade om!" Viskade Eve så att han inte skulle höra. Han var välbyggd och perfekt solbränna, hans ögon var hassel färgade och han hade mörkbrunt hår, om jag ska va ärlig är han jävligt snygg! Men man ser på långa vägar att han är en badboy, så inget för mig! Just nu letar jag efter ett långt och riktigt förhållande, efter en kille som finns där i vått och torrt!

"Visst är han snygg!!!"

"Visst.."

"Vadå visst!!? Han är svin snygg!!" Skrek Eve, haha! Jag tror inte hon märkte att hon skrek..

"Vem då? Vem är svin snygg?"

"Taylor fattar du väll!?" Nu skrek hon ännu högre, haha nu vet han!

"Du vet väll att du skrek så högt så att han hörde dig?"

"Ehh.. Gjorde jag?" Hennes kinder fick en röd nyans istället för hennes vanliga, haha hon rodnade.

"Japp, exakt vad du gjorde!!" Jag började skratta sönder typ!!

"Sluta du är pinsam!!" Viskade hon till mig.. Hahahaha!!

"Haha!! Viii är frahahahahmme!!" Skrattade jag fram.

"Ja men kom då!"

Jag slutade skratta och gick efter henne in i en svin stor byggnad som var vit utanpå. Inuti fanns det säkert mer än 1 miljon affärer, eller kanske mer än 100 i alla fall! Vi gick in på Victoria Secret's och kollade runt lite. Till slut bestämde jag mig för att köpa ett skrik rosa underkläders sätt med vita prickar, sedan köpte jag sheer love i body mist. Efter det gick vi runt i massor affärer och jag köpte svin mycket saker. Efter allt shoppande gick vi in på starbucks och beställde. Vi båda tog varsin choklad milkshake och inget mer. Innan vi skulle gå passade jag på att fråga om de sökte jobb och det gjorde de. Jag jobbar på alla dagar förutom fre, lör och sön, jag jobbar från kl. 17.30-21.30 varje dag och jag börjar näst nästa vecka!

Jag satt inne på mitt rum nu och kollade på Mean Girls och åt massor choklad, en stor skål var föll med choklad, min choklad! När jag hade sätt ungefär halva filmen somnade jag i djup sömn..

My Life..((swedish))Där berättelser lever. Upptäck nu