Kapitel 1

8 0 0
                                    

På min 16 års fødselsdag, døde mine forældre og storebror, jeg ville aldrig glemme den dag.

Vi var på vej hjem fra min mormor og morfar, da min mor råbte til min far at han skulle passe på. Midt på vejen stod en mand med gul dragt på, og da min far stoppede bliver sagde manden i gul med en klam stemme som jeg aldrig ville glemme " når er det ikke familien Sloth jeg har ventede på jer." Min far sagde " er du sindssyg du kan da ikke bare stå ude på vejen jeg kunne havde kørt dig over." Manden i gul grinede bare ondskabsfuld og det min far sagde var det sidste han nåde at sige og det sidste vi hørte fra ham.

Manden i gul gik på angreb manden i gul bevægede sig så hurtig så man ikke kunne se andet end en gul strippe. Han var kommet over til min far inden der var gået et sekund. Min far nået ikke at gøre noget før han var taget ud af bilen og blev kastede ind i en anden bil. Jeg så at manden i guls hånd begyndte at vibrere og han tog sin hånd ind i mit fars bryst og rev hans hjerte ud. Min mor skreg mit fars navn da han faldt sammen, hel livløs. Min mor og os andre løb ud af bilen uden vi havde tænkt os om.

Manden i gul angreb igen og kastede min mor ind i en bil og gjorder det samme som manden i gul gjorder ved min far. Jeg så min mor falde sammen ved siden af min far jeg tænkte de døde sammen. Før min storebror råbte at jeg skulle komme væk derfra inden manden i gul tog min storebror i sin krave og det var det sidste jeg så.

Mine forældres øjne der kiggede tomt ud i luften og min storebror der vidste at han skulle dø men valgte at rede mig inden. Da jeg var kommet væk hørte jeg min storebror skrive i smerte og jeg hørte svagt manden i gul stemme sige " vi mødes igen Spencer Sloth" der svor jeg at jeg ville hævne mine forældre om jeg så skulle dø i forsøget.

___________________________

Hej det var så første kapitel, undskyld for stave fejl.
Jeg håber i kunne lide det første kapitel
Hilsen Tanja 😄

Kapitel 1.Onde as histórias ganham vida. Descobre agora